Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Started by
Guest
, 2002. March 28. 19:03
Posted 2005. August 25. - 21:06
Posted 2005. August 25. - 21:06
milyen célra (ugrálos, túra stb) mennyit akarsz rákölteni stb....?Sziasztok! Most szeretnék bicajt venni és arra lennék kiváncsi, hogy hány colos bicaj való 164 cm magas (vagy alacsony:) lánynak? Köszi elõre is a segítséget.
asszony 167 cm neki jó a 16" - os kona cc váz..kb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 25. - 21:03
Sziasztok! Most szeretnék bicajt venni és arra lennék kiváncsi, hogy hány colos bicaj való 164 cm magas (vagy alacsony:) lánynak? Köszi elõre is a segítséget.
Posted 2005. August 25. - 20:51
Ako csereled a boltban. Na? Beszamoljak ami rajta van es rakatsz ra olyat ami neked jo. Ennel jobban nem johetsz ki. Es a px jo :-)
köszi
és a shredhez mit szóltok? mert a px-en biztos kikéne cserélni élbõl a telót, meg a féket.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 25. - 20:48
Posted 2005. August 25. - 20:47
Így van, szerintem a világ vázainak 95%-a onnan gyün...
Ez nem is biztos hogy baj, hiszen nagy kapacitásnál megtérül a jó gyártósor = pontosság
Ez nem is biztos hogy baj, hiszen nagy kapacitásnál megtérül a jó gyártósor = pontosság
Posted 2005. August 25. - 20:45
Posted 2005. August 25. - 20:43
Ha jól tudom magyar tervezés, a váz tajvanon gyártódik (mint minden más normál szériás bicaj), itthoni összeszerelés...
Posted 2005. August 25. - 20:43
Posted 2005. August 25. - 20:42
Posted 2005. August 25. - 20:40
Posted 2005. August 25. - 20:40
persze, kétség sem fér hozzá, inkább a magyar ipart gazdagítom mint a havaii-t
Posted 2005. August 25. - 20:38
a mostaniakon kifejezetten jó a festés... mérföldekkel jobb mint a 2002.
mindenképpen érdemes, a maradék sok sok pénzbõl pedig új villa, új fékek...
és mennyivel jobb.
mindenképpen érdemes, a maradék sok sok pénzbõl pedig új villa, új fékek...
és mennyivel jobb.
Posted 2005. August 25. - 20:36
Én anno Jamist vettem, hasonló elfogultságból... Jó néz, jó dukkó, stb.
Drága volt, mint a pits@.
Nem mondom, kacsingattam a Magellan felé, mert már akkor is tetszett (akkor még a Cro-Mo ment, Fuji csõszett )
Most vettem Magellant, mert arra jöttem rá, hogy fele pénzért jobbat kapok, amire a nekem megfelelõ cuccokat tudom ráaggatni. Nagggggyon ritka az, amikor a kész bicaj cumói megfelelõek méretre, minõségre stb.
Ami még mellette szólhat: MAGYAR (legalább is sokkal több köze van hozzánk, mint Konáék), + a normális hozzáállás garanciális ügyekben. Ja, és szerintem abszolút jó a minõség, szó nem érheti a ház elejét.
Olyanok persze elhangzanak, hogy jaj, hamar lekopott a bowdennél a dukkó, meg hasonlók... Sztem ez szubjektív, más bicón is lekopik a dukkesz.
Drága volt, mint a pits@.
Nem mondom, kacsingattam a Magellan felé, mert már akkor is tetszett (akkor még a Cro-Mo ment, Fuji csõszett )
Most vettem Magellant, mert arra jöttem rá, hogy fele pénzért jobbat kapok, amire a nekem megfelelõ cuccokat tudom ráaggatni. Nagggggyon ritka az, amikor a kész bicaj cumói megfelelõek méretre, minõségre stb.
Ami még mellette szólhat: MAGYAR (legalább is sokkal több köze van hozzánk, mint Konáék), + a normális hozzáállás garanciális ügyekben. Ja, és szerintem abszolút jó a minõség, szó nem érheti a ház elejét.
Olyanok persze elhangzanak, hogy jaj, hamar lekopott a bowdennél a dukkó, meg hasonlók... Sztem ez szubjektív, más bicón is lekopik a dukkesz.
Posted 2005. August 25. - 20:28
sztem mindenki tudja a hozzáállásomat
magellanok még mindig a legjobb felszereltséget nyújtják a konkurenciákhoz képest
pl 160ér nem egy altust kapsz vmi hitvány alivio hajtókarral
magellanok még mindig a legjobb felszereltséget nyújtják a konkurenciákhoz képest
pl 160ér nem egy altust kapsz vmi hitvány alivio hajtókarral
Posted 2005. August 25. - 20:23
nem rossz, teljesen jó.
de nem ér annyit amennyi
de ez lefutott téma, felesleges itt megint hangulatkelteni.
de nem ér annyit amennyi
de ez lefutott téma, felesleges itt megint hangulatkelteni.
Posted 2005. August 25. - 20:22
na ez azér kicsit tulzóóó...azér a stuff váz annyira nem szar...kompletten meg nem szabad + venni...ennyimásrészt konában azt kell megfizetni hogy groove meg kona meg milyen jó
magellanban meg azt kell megfizetni hogy átmész rajta kama3al és megkopik a lakk a sarkoknál
da asszem azt már mondtam hogy szvsz komplett bringaként csak a magellant érdemes + venni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2005. August 25. - 20:20
hehe, a jó marketing
semmivel nem jobb, sõt több konát láttam eddig eltörve mint polarxet...
és nem elfogultság
semmivel nem jobb, sõt több konát láttam eddig eltörve mint polarxet...
és nem elfogultság
Posted 2005. August 25. - 20:20
és ha vkinek egy gyári kona jön be akkor az éri meg? gondolom a kona nagyobb márka mint a magellán ezért van márkafelár is.
én is néztem konát, de közel 2x annyiért csak a t fékek tudtak többet számottevöen érzésre a pxnél.
én is néztem konát, de közel 2x annyiért csak a t fékek tudtak többet számottevöen érzésre a pxnél.
Posted 2005. August 25. - 20:17
másrészt konában azt kell megfizetni hogy groove meg kona meg milyen jó
magellanban meg azt kell megfizetni hogy átmész rajta kama3al és megkopik a lakk a sarkoknál