Mit gondoltok a Kelly's salamanderrõl?
A kelly's topicban, akinek ilyen van, már mindenki irt róla véleményt, érdemes utána nézni.
Mit gondoltok a Kelly's salamanderrõl?
off
mert az a menõ, a helyicsávóknak olyan van...láttam már olyan 200k-s bringát (gyárilag épitett), ami kapásból egy szar...tanulj meg dirtölni egy 80-90 k-s bmxel, aztán mehet a komolyabb bike..
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Don Salieri
nekem csak a váz méretével van bajom,54-es,kéne egy 56-os....Már nem az enyém. eladtam.
Az enyém kék színû volt. Jó kis bringa, de mivel rajta kívül még 3 bringám volt így csökkentenem kellett a létszámot. Õ lett az áldozat, de sajnálom, mert nagyon lehetett vele haladni.
Azzal jártam melóba.
Kiütötte:Trek fuel 98
Trek 7000
és egy teljes 91 XT-s troger cristallo monti. halihó.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nekem semmi bajom az ike fékekkel,pedig 82 kg vagyok
noname hátsó agy volt az enyémben,kapott egy bike+ -ot
ugyanez a tied is mint amelyik az aláírásomban van?
ha akarsz komolyabban terepezni és belefér a keretbe, akkor a telót próbáld meg beszámíttatva kicseréltetni valami kicsit jobbra (RS Pilot vagy ilesmi) többi meg majd idõvel....Sziasztok!
Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout
Köszönöm!
Ákos
Nem tovább küldözgetni akarlak, mert ez a topik jobban pörög, de itt van egy kifejezetten Kelly's-es topik..Sziasztok!
Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout
Köszönöm!
Ákos
nekem semmi bajom az ike fékekkel,pedig 82 kg vagyokNekem egy merida speeder t3-mam van, s meg vagyok vele elégedve, csak a fékeket cseréltem le avidra, mert nem voltam megelégedve azzal az ike nevû sarral, meg a deore agyakat, mert a hátsó ugrott.
Tettem bele 9.0-ás agyat, erre az meg /hátsó/ kikotyogósodott, s mivel zárt csapágyas, még helyre sem lehet hozni hehe.
Amúgy szerintem attól függ, hogy mit veszel, hogy mennyi pénzed van rá.
szerintem a kona gyengébb alkatrészekkel van szerelve mint a merida.......
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy