Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11928 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
bmx annyira nem jó tényleg, de 200ból egy rendes bringát is össze tudnál állítani, mert ezek a gyári cuccok elég hitvány alkatérszekbõl tudnak összeépítve lenni, illetve nem dirtre való jónéhány alkatérsz.

off

mert az a menõ, a helyicsávóknak olyan van...láttam már olyan 200k-s bringát (gyárilag épitett), ami kapásból egy szar...tanulj meg dirtölni egy 80-90 k-s bmxel, aztán mehet a komolyabb bike..

ennek így nem sok teteje lenne.

építsen össze vmit ha gondolja, vagy vegyen egy olcsóbb gyári bringát, majd a maradék pénzbõl cseréli a törött alkatrészeket, ill a gyárilag szarokat

ne keverjük bele a bmx-et, õ látszólag montizni akar.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
off

mert az a menõ, a helyicsávóknak olyan van...láttam már olyan 200k-s bringát (gyárilag épitett), ami kapásból egy szar...tanulj meg dirtölni egy 80-90 k-s bmxel, aztán mehet a komolyabb bike..

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Úgy gondolom (javíts ki, ha tévedek és ez esetben elnézést!), de mintha te csak most kezdenél dirtölni. Legalábbis így jött le. Akkor minek egy kétszázezres dörtbájk, ha kezdõ vagy és még a nevét sem tudod? (mert az, hogy "kétszázezres", még nem mond semmit, legalábbis nekem)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
bocs, de dirt-ölni miért nem próbálsz meg vmi egyszerû bmx-szel?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Don Salieri 1988

Don Salieri 1988

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Én dirtölni szeretnék, és lehetne 3 választásom egy Author A Gang AM, és a Wensonnak a 2 tárcsafékes DIRT bicója... Én a Wenson 200 ezres DIRT-jét néztem ki, aki tud róluk infókat, vagy van tapasztalata pls írja le!

Don Salieri

essem

essem

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali,

köszi, néztem neten. Nagyon fasza! Igazából egy használt Schwinn lenne nekem a jó, aztán azt építeném át. Ilyesmit tudna valaki?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
giant simple single kb 60-70 ezres áron van asszem pl.
de van még pár márka, amit egyben lehet kapni, soxerencsét ennek felhajtásához;)(én a budaörsi seaside-ben láttam utoljára ilyet)

essem

essem

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Üdv,

egy bicajt szeretnék építeni. Valami cruiser bringát. Az elsõ gondom a váz lenne, mer lehet ugye kapni a Schwinn-nél komplett bicajt, de nekem bõven jó lenne egy használt bringa is vagy csak váz külön (használtan is). Tud vki vhol vmit?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
zbliai:szerintem maradj a 19"-nál.
Én 186cm vagyok és 18" OK!
Volt 20"-om is,de nem az igazi (szerintem).
Kényelmesebb is hosszabb távon a kisebb.
Bár a késõbbiekben egy stucni váltással sokat tudsz változtatni a pilótafülkében eltöltött testhelyzeteden :-)
Gondolok a mászós dolgokra.
Jó vásárlást!
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zbliai

zbliai

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
sziasztok 190 cm vagyok
egy GIANT Iguana-t szeretnék venni,csak nem tudom,hogy mekkorát
19 vagy 21 "

köszi

ZBLIAI

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Már nem az enyém. eladtam.
Az enyém kék színû volt. Jó kis bringa, de mivel rajta kívül még 3 bringám volt így csökkentenem kellett a létszámot. Õ lett az áldozat, de sajnálom, mert nagyon lehetett vele haladni.
Azzal jártam melóba.

Kiütötte:Trek fuel 98
Trek 7000
és egy teljes 91 XT-s troger cristallo monti. halihó.

nekem csak a váz méretével van bajom,54-es,kéne egy 56-os....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
troger: a Trek fuel 98-ról nyomhatnál fel képeket és egy másik (ki milyen bringával nyomul?) topicba belinkelhetnéd.
Szvsz sokan szívesen megcsodálnák!
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás

nekem semmi bajom az ike fékekkel,pedig 82 kg vagyok
noname hátsó agy volt az enyémben,kapott egy bike+ -ot
ugyanez a tied is mint amelyik az aláírásomban van?

Már nem az enyém. eladtam.
Az enyém kék színû volt. Jó kis bringa, de mivel rajta kívül még 3 bringám volt így csökkentenem kellett a létszámot. Õ lett az áldozat, de sajnálom, mert nagyon lehetett vele haladni.
Azzal jártam melóba.

Kiütötte:Trek fuel 98
Trek 7000
és egy teljes 91 XT-s troger cristallo monti. halihó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout

Köszönöm!
Ákos

ha akarsz komolyabban terepezni és belefér a keretbe, akkor a telót próbáld meg beszámíttatva kicseréltetni valami kicsit jobbra (RS Pilot vagy ilesmi) többi meg majd idõvel....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout

Köszönöm!
Ákos

Nem tovább küldözgetni akarlak, mert ez a topik jobban pörög, de itt van egy kifejezetten Kelly's-es topik..
http://forum.bikemag...hread.php?t=607

Egyébként én egy 2004-es Salamandert használok és semmi komoly bajom nincs vele. Enyém nem disces..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nekem egy merida speeder t3-mam van, s meg vagyok vele elégedve, csak a fékeket cseréltem le avidra, mert nem voltam megelégedve azzal az ike nevû sarral, meg a deore agyakat, mert a hátsó ugrott.

Tettem bele 9.0-ás agyat, erre az meg /hátsó/ kikotyogósodott, s mivel zárt csapágyas, még helyre sem lehet hozni hehe.

Amúgy szerintem attól függ, hogy mit veszel, hogy mennyi pénzed van rá.

szerintem a kona gyengébb alkatrészekkel van szerelve mint a merida.......

nekem semmi bajom az ike fékekkel,pedig 82 kg vagyok
noname hátsó agy volt az enyémben,kapott egy bike+ -ot
ugyanez a tied is mint amelyik az aláírásomban van?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Sziasztok!

Köszönöm!
Ákos

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a legolcsóbb, de még elfogadható trekking a schwinn-é. landrider. nálunk 34.900 huf.
monoblokk, menetes fejcsapágy de zárt csapágyakkal, alu hajtókar, alu-plastic sárvédõ, csomagtartó, világitás, zselés nyereg (selle italia) meg ilyenek. ennél csak drágábbat érdemes venni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Nekem egy merida speeder t3-mam van, s meg vagyok vele elégedve, csak a fékeket cseréltem le avidra, mert nem voltam megelégedve azzal az ike nevû sarral, meg a deore agyakat, mert a hátsó ugrott.

Tettem bele 9.0-ás agyat, erre az meg /hátsó/ kikotyogósodott, s mivel zárt csapágyas, még helyre sem lehet hozni hehe.

Amúgy szerintem attól függ, hogy mit veszel, hogy mennyi pénzed van rá.

szerintem a kona gyengébb alkatrészekkel van szerelve mint a merida.......

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Merida Crossway sorozat,Merida Speeder sorozat nem rossz
Kona Dew,Author trekking,Kelly's trekking és tsai

kona dew + a merida speeder az inkább fitness bika mint trekking
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való