Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2006. május 21. - 17:06
Írta 2006. május 21. - 17:05
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. május 21. - 17:03
Írta 2006. május 21. - 16:26
Én is épp a Duro-t nézegetem... És sztem ez megfelelne nekem...ebike-on 35000 Ft...és sztem ez nekem meg is felelne mert én még kezdõ Dirt-ös vagyok... és nem hinném h kinyírnám hamar.. De a Duronak mekkor a becsúszója? ÉS milyen a csillapítása?
32mm cromo becsúszó, állítható olajos csilli
Írta 2006. május 21. - 16:22
Hi szerintetek megéri ez a Gepida SIRMIUM bicikli az árát vagy inkább valami mást érdemes venni ennyi pénzbõl?Vagy saját tapasztalaitok szerint milyen??
Üdvözlettel:Tcsviktor
Írta 2006. május 21. - 16:18
Írta 2006. május 21. - 15:36
Esetleg PsyloXC - bár abból a régebbiek inkább a stapabíróak. Vagy valami kis-Marzo.
De mintha a Space-t láttam volna 50 környékén is már.
Írta 2006. május 21. - 15:29
Írta 2006. május 21. - 15:28
Én már megrendeltem a Suntour Duro-E telót. Ha már használom majd, írok róla tapasztalatokat. Ennyibõl ennyire telik.
Írta 2006. május 21. - 15:26
Szóval valami megfizethetõt. Keress STX-RC-t, hátha akad még vhol!
(A markolatváltó jobb ilyen szempontból, mert azt nehezebb így megölni, de nekem az valahogy mégse jön be.)
Én telo-ügyben én pont ott tartok, hogy vagy jót, vagy semmit. Addig merevvillázok
Esetleg vegyél egy átütõs merevillát, és lehet annyira megszereted, h nem is veszel telot. De ha mégis eladnád, megveszem harmadáron
Na - hogyha nem átütõs telo kell, akkoris 50e az összeghatár?
Írta 2006. május 21. - 15:12
Igen hát szeretnék 1 jobb telót akár még csak ideiglenesen is erre a szezonra. És késõbb veszek 1 atom hardcore darabot. Ezért támogatom jelenleg a gyorszáras kivitelezésed... De nekem lenne kritérium azért ezzelkapcsolatba: annyi h minimum 30 mm-es legyen a becsúszószár és 100mm-et mozogjon a kicsike. A hátsófékes átmeneti idõszak ötleted az tetszik valószínüleg támogatom a kivitelezést. De még a váltókarról nem beszéltél..pöccintõset szeretnék csak hátsóra és kb 8 sebességre...Nah, akkor:
alivio váltó bõven jó.
Hátsófék - ha V, akkor valami 5e környékén jó lesz sztem. Én régen ritchey-t használtam. De ha nem az, akkor esetleg avid valami. (Bár V-fékben nem vagyok annyira otthon...mindíg a legjobb ár/teljesítmény arányút kell megvenni - adott kategóriában persze.)
Telora mennyit szánnál? (Mert átütõsbõl max egy merevvillát tudsz ennél olcsóbban venni.) Vagy hagyod az átütõset és veszel 10milis gyorszáras agyat - azis elég király - olyanom volt régen. És ahoz már mindegy milyen a telo - csak ne átütõs legyen
Régen énis akartam BB7et, de végül az lett, hogy elõl még fékem se volt (najó, egy darabig volt egy V-fék,) hátul meg egy hidrás tf lett.
Ha minél elõbb akarsz bicózni, akkor elõször a telot és az elsõkereket hozd össze, meg a hátsóféket. Ennyivel már elgurul a bike singlespeedben. (Jah, mégse - még a váltó kell a feszítés miatt - mert ugye nem csúszópapaucsos.) Aztán utánna megveszed a maradékot.
Írta 2006. május 21. - 14:59
Merida Matts Sport 300-D
http://webshop.speed...re&iProduct=803
Basszus, a Merida felrakott egy XT hátsó váltót agy gyakorlatilag full Alilio bicóra? Alivio elsõ váltó és váltókarok, ránézésre a hajtókar is, gondolom az agyak meg a sor is. Erõs a parasztvakítás gyanúja...
Írta 2006. május 21. - 14:54
alivio váltó bõven jó.
Hátsófék - ha V, akkor valami 5e környékén jó lesz sztem. Én régen ritchey-t használtam. De ha nem az, akkor esetleg avid valami. (Bár V-fékben nem vagyok annyira otthon...mindíg a legjobb ár/teljesítmény arányút kell megvenni - adott kategóriában persze.)
Telora mennyit szánnál? (Mert átütõsbõl max egy merevvillát tudsz ennél olcsóbban venni.) Vagy hagyod az átütõset és veszel 10milis gyorszáras agyat - azis elég király - olyanom volt régen. És ahoz már mindegy milyen a telo - csak ne átütõs legyen
Régen énis akartam BB7et, de végül az lett, hogy elõl még fékem se volt (najó, egy darabig volt egy V-fék,) hátul meg egy hidrás tf lett.
Ha minél elõbb akarsz bicózni, akkor elõször a telot és az elsõkereket hozd össze, meg a hátsóféket. Ennyivel már elgurul a bike singlespeedben. (Jah, mégse - még a váltó kell a feszítés miatt - mert ugye nem csúszópapaucsos.) Aztán utánna megveszed a maradékot.
Írta 2006. május 21. - 14:48
Írta 2006. május 20. - 23:31
gondolom össztelós
háát, egyetlen jó alap van, a wheeler hornet, de az kis átalakitásra szorul, mert a lengõkar belever a vázba.
ez 130 ezer.
villa valami olcsóbb, ha el tudod hozni, ott van a ebike-on egy marzo dropoff comp 47-ért.
kerékszettnek van a wtb-nek egy relative olcsó, vagy acor agyak, bike+ küllõk és sun singletrack felnik (durván 30k a pár) hajtásnak truva hajtókar, sram fogaskeréksor és lánc, izlés szerinti váltók
kiegészitõk izlés szerint bike+, acor, wtb, truvativ, bbb, pro, ami jön.
vagy használt.
Köszi az infókat! Még utánuk nézek, és meglátom mi lesz:)
Írta 2006. május 20. - 22:57
háát, egyetlen jó alap van, a wheeler hornet, de az kis átalakitásra szorul, mert a lengõkar belever a vázba.
ez 130 ezer.
villa valami olcsóbb, ha el tudod hozni, ott van a ebike-on egy marzo dropoff comp 47-ért.
kerékszettnek van a wtb-nek egy relative olcsó, vagy acor agyak, bike+ küllõk és sun singletrack felnik (durván 30k a pár) hajtásnak truva hajtókar, sram fogaskeréksor és lánc, izlés szerinti váltók
kiegészitõk izlés szerint bike+, acor, wtb, truvativ, bbb, pro, ami jön.
vagy használt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 20. - 21:54
Írta 2006. május 20. - 21:46
itt jó helyen vagy, de rendelkezésre álló pénz-keret nem ártana, mert nekem pölö a viszonylag olcsó enduro bringa kb 300 ezerbe kerül.Sziasztok!
Még kezdõ vagyok bringa témában, és össze szeretnék állítani egy enduro bringát, viszonylag olcsón. Ha tudnátok mondani alkatrészeket(váz, teló , szal minden) megköszönném.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 20. - 21:39
Még kezdõ vagyok bringa témában, és össze szeretnék állítani egy enduro bringát, viszonylag olcsón. Ha tudnátok mondani alkatrészeket(váz, teló , szal minden) megköszönném.