Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Jar-Jar

Jar-Jar

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
200.000 pízem van milyen bringát érdemes venni, amit inkább városi használatra szánok, de nem versenybringa?
. . . : : : JAR-JAR : : : . . .

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
nem csak kerékrõl lenne szó...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Ha tudtok tippet, ötletet adni, akkor azt köszönöm.

Keréképítés topik.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Meg hogy néz ki már tárcsa, szimpla felnivel?:chin: Hát nem tudom...úgy láttam, hogy annyira rossz, sõt, jó...csak hát akkor már tárcsás felni...vágod? lehet, hogy hülyeség amit beszélek...de így látom szépnek a cangát

légyszíves használd a Feltöltött kép gombot. 15 percig ingyenes. köszi

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
én õõõszintén a mavic-eket nézegettem pl xm 321 ???

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
mostani, érettségi elõtti állapotom 80kg körül, de a versenysúlyom 76-77kg körül van

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
hány kiló vagy?
fontos lehet
saját recept; DS1/2XC e
Rhyno lájt h (erõsebb ,meg megmarad lehetõségként a Vfék)

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
én most építek cangát, és nem tudom, hogy milyen kerekeket kéne belerakni. középkategória, eddig mavic-re gondoltam, vagy mach1-es felnire, és elõre talán deore agy, vagy egy kicsit jobb, hátra pedig vmi strapabírobb... (77-80kg vok)
Eddigi paraméterek (canga) :D :
-Merida special edition, rs duke sl teló, deore hidro tárcsa, sram x9 váltó váltókar, ritchey kormány cuccok.
Ami kérdés még a kerekek, elsõ váltó(XT valószínûleg), és a maghajtás (ez lehet, hogy LX lesz, sram lánccal, és fogsorral).

Ha tudtok tippet, ötletet adni, akkor azt köszönöm. Ezt úgy kb 100-120e-bõl szeretném kihozni, de ha több, akkor legyen több...nem megyünk a minõség kárára:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
bmxet:D:D
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/2887
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/2740

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sztem airborne, de az is 120e
az alatt nincs igazán jó gép, max régebbi polarxek ha még van

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ti milyen cangát ajánlanátok street-re kb 110 ezerért???

Havernak kéne...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
80nál többet én nem adnék érte, de inkább legyen 70. ha ennyiért megkapod, akkor nem rossz. bár ennyiért sztem kapsz jobbat is, pl ha találsz tavalyi meridákat, akkor 590es kalaharit 65ért kapsz, 580ast meg 50ért.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mennyiért adják?

Tcsviktor

Tcsviktor

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

http://www.olimpia.h...zletek.php?id=5
Hi szerintetek megéri ez a Gepida SIRMIUM bicikli az árát vagy inkább valami mást érdemes venni ennyi pénzbõl?Vagy saját tapasztalaitok szerint milyen??
Üdvözlettel:Tcsviktor

Sziasztok még1*. Nem szeretnék türelmetlen lenni meg tolakodó, de szeretném ha válaszolnátok a kérdésemre mert elszeretném dönteni hogy akkor milyen bringát vegyek, mert nem vok biztos benne hogy ez jó.
Üdvözlettel:Tcsviktor

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

De jó h én ezek alapján nézegettem a cuccokat.....És gyakorlatilag mielõtt megrendeltem a Hardy 3-as vázamat itt nézegettem h ki mi ír róla...Nah most ha nektek van valami véleményetek h milyen pld a Hardy azt én szívesen venném. Vagy h mit bír...Bírja-e aDirt-et vagy az enyhébb Freeride-ot...és még egyébb vélemény a Sontour Duro E-rõl..vagy a D-rõl...

Ha van idöt keresd meg néhány dühös hozzászólásunkat...

Találsz néhány ingerültebbet...

Ja sokat elárul már az illetõ fogalmazási stílusa is.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Azért a testbike sem teljesen használhatatlan, csak oda kell figyelni. Van igazság is a hozzászólásokban. Pl.: ha valamit istenítenek ,akkor az nyilván használható azért :D (Vagy legalább ár/értékben jó vagy valami.)

Egyébként sztem a hardyval nem lesz gondod.
Duro meg annyiért jónak tûnik - fõleg ha nemis 'véglegesre' kell.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
De jó h én ezek alapján nézegettem a cuccokat.....És gyakorlatilag mielõtt megrendeltem a Hardy 3-as vázamat itt nézegettem h ki mi ír róla...Nah most ha nektek van valami véleményetek h milyen pld a Hardy azt én szívesen venném. Vagy h mit bír...Bírja-e aDirt-et vagy az enyhébb Freeride-ot...és még egyébb vélemény a Sontour Duro E-rõl..vagy a D-rõl...
*

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Nemis azzal van a baj, hanem hogy annyira elfogult az emberek többsége, hogy az hihetetlen. Vagy pl kevés a tapasztalata, és az átlagos cuccra mondja, hogy überkirály, az überkirály cucc ismerete nélkül.

Meg a másik, hogy sokszor látom azt, hogy valaki ír egy használható véleményt, és a következõ 10 gyyakorlatilag ugyanazt írja, csak más szavakkal, más formában.
És ha véletlenül elírt valamit, és visszatér 10hsz múlva kijavítani, (vagy esetleg más javítja ki õt) akkor ki is derült, h a többieknek lövésük sincs a témához :D

Nekem már volt ebben a témában dühkitörésem...:rocketman

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Nemis azzal van a baj, hanem hogy annyira elfogult az emberek többsége, hogy az hihetetlen. Vagy pl kevés a tapasztalata, és az átlagos cuccra mondja, hogy überkirály, az überkirály cucc ismerete nélkül.

Meg a másik, hogy sokszor látom azt, hogy valaki ír egy használható véleményt, és a következõ 10 gyyakorlatilag ugyanazt írja, csak más szavakkal, más formában.
És ha véletlenül elírt valamit, és visszatér 10hsz múlva kijavítani, (vagy esetleg más javítja ki õt) akkor ki is derült, h a többieknek lövésük sincs a témához :D
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
OFF
A Testbike egyszerûen megbízhatatlan. Az itt, a fórumon jelelévõk nagyrésze mondja ezt. PL.: amikor a hülyegyerek lefikáz egy alkatrészt, amit XC-re terveztek, hogy miért törik el 1 hét alatt DH közben. Vannak mások, egy fokkal megbízhatóbbak [pl.:www.mtbr.com (angol nyelvû)], de ez a fórum is arra van, hogy tapasztalatcsere.
Javítsatok ki, ha tévedek :D
ON
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.