Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2006. August 27. - 18:18
Posted 2006. August 27. - 18:15
Posted 2006. August 27. - 18:14
Karácsony fele szeretnék egy ösztelós vázat venni(ezt a kérdést már biztosan 1000en feltették)az lenne a lényeg hogy 100.000 alatt legyen ha lehet taggal vagy ne nagyon több mint 100.000.
föleg dh-ra és fr-ra kéne és olyan 15 mozgással
Posted 2006. August 24. - 15:09
ennyiért újonnan nem kapsz igazán jó bringát,
attól függ, mi az igazán jó...
Oké, igazad van, de ha 70 pénz van rá, akkor annyi...
szerintem Author, vagy ez: http://www.kellys-bi..._71_84&pID=9137
Azért, mert Kellizem van, és hazabeszélek, az Author meg azért, mert az is szimpi, és elég hasonló kategóriák szerintem.
A többit meg nem ismerem.
azért ennyiért már lehet venni használhatót, újonnan, és SZERINTEM...
persze attól függ, mire kell.
Posted 2006. August 24. - 14:58
te valami jutalékot kapsz ezért?
én is már kezdem rosszul érezni magam hogy mindenhova ezt írom...
pont akkor vettem bringát amikor ezek még nem voltak sehol és azóta szívom
a fogam, hogy csinálhattam volna jobban is... csak ezért
természetesen semmi közöm hozzájuk, azt sem tudom hol van a bolt.
Posted 2006. August 24. - 14:55
te valami jutalékot kapsz ezért?ennyiért újonnan nem kapsz igazán jó bringát, sztem nézz szét az apróban vagy a www.maxi-bike.hu -n
Posted 2006. August 24. - 14:49
Sziasztok!
Miután kerékpárvásárlás elõtt állok, akadt néminemû dilemmám:
Volt egykoron nekem egy 1995 ben vásárolt Scott kerékpárom, amitõl egy "rendes" ember megszabadított.
MOst egy olyan kerékpárra lenne szükségem, ami vel hasonló élményeket élhetek át.
Az anyagi keret az véges: max 70000 Ft.
Kinéztem magamnak néhány márkát, segítsetek melyik legyen:
Gepida Mundo 200
Author Impulse
Wheeler 09 pro
Fuji Odessa
Esetleg bármi más is érdekel, a keret a a fontos.
Üdvözlettel: Peti
emileket is várok: szatmari28@freemail.hu
ennyiért újonnan nem kapsz igazán jó bringát, sztem nézz szét az apróban vagy a www.maxi-bike.hu -n
Posted 2006. August 24. - 12:22
Miután kerékpárvásárlás elõtt állok, akadt néminemû dilemmám:
Volt egykoron nekem egy 1995 ben vásárolt Scott kerékpárom, amitõl egy "rendes" ember megszabadított.
MOst egy olyan kerékpárra lenne szükségem, ami vel hasonló élményeket élhetek át.
Az anyagi keret az véges: max 70000 Ft.
Kinéztem magamnak néhány márkát, segítsetek melyik legyen:
Gepida Mundo 200
Author Impulse
Wheeler 09 pro
Fuji Odessa
Esetleg bármi más is érdekel, a keret a a fontos.
Üdvözlettel: Peti
emileket is várok: szatmari28@freemail.hu
Posted 2006. August 23. - 19:11
MERT AMÍG NINCS MEG A BRINGA ADDIG MINEK VEGYEK RÁ CUCCOKAT?
Ja a Komráom faszit még mindeig nem hívtam fel! nem tudom hogyan adjam neki elõ a történetem! Azért mégsem hívhatom fel úgy hogy Jónapot szeretném meg kérdezni jövõre lessz-e önnek egy ilyen meg ilyen bringája:D
Posted 2006. August 23. - 12:12
na OFFolásnak vége meg a gyp.-nek is
Posted 2006. August 23. - 11:32
Fel hívod, Hogy lesz-e neki jövöre raktáron?
Posted 2006. August 23. - 11:29
vegyél egy magellan pyxis-t vagy egy serpens vázat kb (20-30 ezer ft)
www.bigbike.hu vagy báemelyik magellan forgalmazótol.
és vidd el homokfúvatni és szintereztetni, (összesen 4000Ftért)
ott megcsinálják neked mattra a vázat ha ez a lgfõbb problémád.
erre ott a Bajnok Szerviz: www.hercehurca.hu
Posted 2006. August 23. - 11:20
Posted 2006. August 23. - 10:46
ez alapján én a kellys-t választanám. a geometriától kezdve minden a haladást segíti rajta elsõsorban.
marad még a sznobizmus faktor
hát igen a Trekben ez is benne van:) jobban is félteném a lopósoktól, az tuti..
megfontolandó, amit írtál.. a kellysnél még annyi, h nem tudom, tudnak-e kicsi vázat rendelni (164cm vagyok..) a trekbõl tudnának. "természetesen" más-más boltban van a 2 bicaj, élõben nem tudom összehasonlítani õket..
köszönöm a segítséget, vszínû ma ellátogatok mindkét boltba egyeztetni:) aztán majd meglátom mit tudnak mondani
Posted 2006. August 23. - 10:29
a mostani 20éves félversenyem gördülékenységébõl nehezen adnék alább...
minõségi különbség nincs is köztük, csak tetszik-nem tetszik alapon kéne döntenem?
ez alapján én a kellys-t választanám. a geometriától kezdve minden a haladást segíti rajta elsõsorban.
minõségi különbség: lényeges nincs. a kellys-en könnyebb a nyeregcsõ és talán jobb a villa, mert lockolható.
marad még a sznobizmus faktor : a Trek az egy Trek
Posted 2006. August 23. - 10:19
nézd meg a kellys, felsõbb kategóriás vázait, /raptor, sabotage stb/ azok könnyûek is, jó a geojuk, tán matt a festésük.../tavaly az volt még ha jól emléxem/ vagy nézd meg a trek 8500-ast, mintha az sem lenne csilli vili fényezett....és hibátlan váz...Endoroo!
Ha meglessz a bringa meg mimden xar hozzá! akkor haverokkal felvesszük kamerára! és fel lesz rakva egy weblapra! amúgy az XTR-nek vannak lakkozott részei! de viszont van lakkozatlan vagyis matt része is! De most hogy mondod tényleg! ebben van valami! ééés valaki esetleg tudna ajánlani CC-vázakat?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. August 23. - 10:19
na jó, kisebb túrák aszfalton, földúton, városban tekerés, töltés-út, hegyi emelkedõk-lejtõk (aszfalt)- mindez haladósan, a mostani 20éves félversenyem gördülékenységébõl nehezen adnék alább...
szal olyan univerzális bicaj kéne nekem amilyen nem is létezik:)
minõségi különbség nincs is köztük, csak tetszik-nem tetszik alapon kéne döntenem?
Posted 2006. August 23. - 10:16
az author nagyon tetszett régebben, de mikor élõben láttam egyet, akkor kicsit visszariadtam, vhogy nem tûnt jó ár-érték arányúnak..
szal nem tudom:confused:
Posted 2006. August 23. - 10:13
sziasztok!
melyik bicajt vegyem meg sztetek??
meg a kelly's sportosabb / haladósabb kicsit, a trek-ek meg trekkingesebbek / kényelmesebbek (valószínû)
gyorsan, vagy kényelmesen akarsz haladni?
Posted 2006. August 23. - 10:04
g&b: talán az aheades rendszert késöbb könyebb lesz fejleszteni vagy cserélni meghibásodás esetén, úgyhogy a kellys. de authornál is nézz körül, õk elég erõsek cross kategóriában.