Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
viszont a 2007es kellyk szarabbak es dragabbak is lettek... :( eltunt a tervezo?

2006oshoz mar sajna mak kell, annyira elfogytak. illetve a rajta levo hidraulikus tracsarol nem sok jol hallottam (hayes sole asszem)... az egyik bringaszerelonel itt tobbet vittek vissza. a gar utan meg nem lenne olcso mulatsag.

masik: 185cmes magassagomhoz mekkora vazmeret illik? 19"?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Alaposabban megnézve a 2006-os sokkal jobban megérné...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Az egyik haveromnak akivel túrázni szoktunk 2005-ös phanaticja van kb.4000km-rel jelenle, de nem sok hibája volt tudtommal. Igaza geója nem kifejezetten kis emberekre van kitalálva.

Nem sokban térnek el egymástól a 2006-ossal.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
koszi a tanacsokat :)

tobbi markarol vmi info? rock machine, dema, univega, wenson?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A Trek-nek is vannak szép cross bicajai, bár lehet, hogy ebben az árkategóriában nincs. Nem akarok butaságot mondani, de talán egy 7.6-ost láttam, nagyon szép bordó festéssel, bár az kicsit drágább volt, ha jól emlékszem.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

komoly? a legolcsobb mind kozul... es meg jol is nez ki.

koszi :) akkor megnezem mindenkepp.

Ott nem fizetsz a marketingért, meg a matricáért, és nem mellékesen a magyar ipart támogatod.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
komoly? a legolcsobb mind kozul... es meg jol is nez ki.

koszi :) akkor megnezem mindenkepp.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

haliho

150e koruli osszeget szannek egy cross bringara. segitenetek kicsit leszukiteni a kort?

Author Zenith 2004
Author Zenith 2006
Dema Esperia
GEPIDA Alboin 500 CRS
Kelly's '06 Exquisite
Kelly's '06 Exquisite DSCM
Kelly's '06 Phanatic
Kelly's '07 Phanatic
Magellan '06 Corvus LX Disc
Merida '06 Crossway 8800-V
Rock Machine - CROSSRIDE 400
Rock Machine - CROSSRIDE 500
Scott Sportster P3
Univega Terreno 400
Wenson Splice 7500
Wheeler Cross 46
Wheeler Cross 56

mit erdemes elkerulni? pl a gepdia miert olyan olcso (deore + lx alkatreszek egy 110e forintos bringan??).

Én ezek közül a Gepidát, a Kellyst Equisitet, és a Meridát próbáltam. Ezek közül az ajánlásom is ebben a sorrendben lenne. A Gepidával jársz a legjobban, nagyon korrekt gép, és inkább agresszíven kezelhetõ, mint öreguras, mint a többi.
Üdv:Thy

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
de a "sajatmarkas" dolgok rajta azok milyenek (agyak pl)? tobb ember probald mar lebeszelni rola. ha tapasztalatod van vele, ne tartsd vissza :)

szeretem masok hozzaszolasait masolni :D persze, hogy en vagyok az. csak gondoltam keresek egy specifikusabb forumot - a hardveres talan nem a legjobb terulet erre. ot eves korom ota bringazom, de a bringak csak addig erdekelnek, amig tekerni tudom oket gond nelkul.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a gepida magyar összeszerelõ (márka), nem a márkanevet fizeted meg, mint mondjuk egy scottban.
150 ezerért legyen benne duplafalú szegecselt felni, csapágyas agy, (9 sebességes vagy agyváltós hátsó) nomális minõségû kiegészitõk (stucni/kormány/nyeregcsõ/nyereg) legalább deore szint hajtásban, bordás rögzitésû hajtókar, aheadset rendszerû kormánycsapágy és nagyjából ennyi.
aztán jönnek az extrák mint jól mûködõ v-fék (nem mindig elõny a tárcsa, fõleg ha az mechanikus) alu-plastic sárvédõ, de legalább sárvédõ és csomagtartó szemek, ilyesmi.

(off: van rá esély, hogy ilyen néven vagy regisztrálva a hwsw fórumán is?)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
haliho

150e koruli osszeget szannek egy cross bringara. segitenetek kicsit leszukiteni a kort?

Author Zenith 2004
Author Zenith 2006
Dema Esperia
GEPIDA Alboin 500 CRS
Kelly's '06 Exquisite
Kelly's '06 Exquisite DSCM
Kelly's '06 Phanatic
Kelly's '07 Phanatic
Magellan '06 Corvus LX Disc
Merida '06 Crossway 8800-V
Rock Machine - CROSSRIDE 400
Rock Machine - CROSSRIDE 500
Scott Sportster P3
Univega Terreno 400
Wenson Splice 7500
Wheeler Cross 46
Wheeler Cross 56

mit erdemes elkerulni? pl a gepdia miert olyan olcso (deore + lx alkatreszek egy 110e forintos bringan??).

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
szerintetek kezdõ dirt-fogasra alkalmas bicóból melyik a legjobb max 150 ezerért?
ismerõsnek kéne elvileg polar x supermant néztünk ki de az szinte sehol nincs 14-15ös méretben, másrészt sok rosszat hallottam róla, törik mint az állat.
bár ha ez azért így nem igaz és tudtok helyet bp-n ahol kapunk supermant, jelezzétek priviben.
még néztem az airborne pro-t ha nincs semmi jó alternatíva valszeg ez lesz.
esetleg érdemes még mást megnézni?
fontos h új és komplet gép legyen, mivel a srác kezdõ így nem ért még hozzá túlzottan.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Sajnálom a SCHWINN-CSEPEL-t és minden régi MAGYAR terméket (Pannónia, Ikarus stb.) ezekkel a márkákkal elsõsorban mi magyarok lettünk kevesebbek.

Legjobb példák arra, hogy nem változott semmi... :D

a pannóniában és az ikarusban is orosz tervezõk által tervezett orosz gépeken
készültek a "MAGYAR" termékek leginkább az orosz piacra.
de ezzel semmi gond sincs, mert most a taiwaniak csinálják a "MAGYAR" termékekket :D

Nem politizálunk. lol

bocsánat, de ennyi remélem még belefért

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Nem politizálunk. lol

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Bocs nem MERIDA, MAGELLAN!!!

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok! Látom ez a három mondatom nagy sikert aratott. Az az igazság, hogy amikor ezt írtam sokkal részletesebb voltam. A rendszer salnos ledobott a fórumról és már nem volt idõm újra bepötyögni a gondolatmenetet. Így legyen annyi elég (remélem ismeritek a viccrt) "...akinek nincs akváriuma az akkor buzi!" Sajnálom a SCHWINN-CSEPEL-t és minden régi MAGYAR terméket (Pannónia, Ikarus stb.) ezekkel a márkákkal elsõsorban mi magyarok lettünk kevesebbek. Ez van. Tehát fókuszálok a MERIDA bicajaira, köszönöm a válaszadók segítségét!

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Azért szeretnék patrióta lenni, mert szeretnék jobban élni. Szeretném, ha a hazai márkákra büszke lehetnék. Azért a silány munkát és a zsarnokoskodó vállalati vezetést nem fogom támogatni.

az ilyen beszólásokért érdemes fórumozni.

az összes kijelentés LOOOL :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
dede, bérencek. ledobták lenin atyánk tanításait és behódoltak az tõke csábításának :) a vesszõket meg oszd be saját belátásod szerint.

on: magellánnal nem nagyon tudsz mellényúlni. szeritem az egyetlen "magyar" márka, ami lefedi az összes igényt és árban sincs elszállva. sajnos a csepel nem tudott lépést tartani és picit lemaradt :(

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Elnyomott kapitalista bérenc sárgák???????????????
Ezt hogy????
A sárgák nem kapitalisták!:D
A kapitalisták nem elnyomottak!:)
És ugyan éhbérért dolgoznak de nem bérencek!(mert a bérenc az mást jelent).
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
festik.... elküldik a látványtervet is:)