Hy All!
Szeretnék cangát venni, és nekem a 2006-os Kellys magnus nagyon tetszik, meg felszereltségnek is jónak tûnik, csak nem nagyon értek hozzá, és nem tudom, hogy az a Rock Shox Judy 2-es 100mm / TurnKey Lockout valamilyen teló milyen. Valaki esetleg mondjon róla pár szót please, a másik canga meg a salamander lenne még esetleg, vagy a merida miami.
Kösz: Gregor87
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Indította
Vendég
, 2002. március 28. 19:03
Írta 2007. január 25. - 21:40
Írta 2007. január 24. - 14:47
Néztem egy hónapja, nagyon nem tetszett, s nagyon messze áll az én biciglizési formámtól 
Lehet hogy jól lehet vele hasítani aszfalton, de MTB vel is ellõzöm a tanulóvezetõket 35-40el, de ezzel legalább terepen is megyek 25-30al..
Mindenféleképp maradok a klasszikus MTBnél
Lehet hogy jól lehet vele hasítani aszfalton, de MTB vel is ellõzöm a tanulóvezetõket 35-40el, de ezzel legalább terepen is megyek 25-30al..
Mindenféleképp maradok a klasszikus MTBnél
May the downforce be with us!
Írta 2007. január 24. - 14:28
esetleg ha csak túrázol, városban büntetsz megfontolhatnál egy cross bringát is szerintem, nagyon jók vannak! Aszfaltot nagyon lehet velük haladni
sztem
sztem
Írta 2007. január 24. - 13:59
120000 körül, pontos árat nem tudok...
XT vel kapcsolatban egyet értek, de én most szeretnék maradni meridánál, úgyhogy valószínûleg ez lesz a végleges. Dh-zni télleg csak alapszinten, inkább túrázni megyek vele...
Köszi a válaszokat, meggyõztetek
Üdv M
XT vel kapcsolatban egyet értek, de én most szeretnék maradni meridánál, úgyhogy valószínûleg ez lesz a végleges. Dh-zni télleg csak alapszinten, inkább túrázni megyek vele...
Köszi a válaszokat, meggyõztetek
Üdv M
Írta 2007. január 24. - 13:24
Cleinor!
Szép szülinapi ajándék
Bár a bicajok árait tekintve nem vagyok otthon, lehet érdemes volna szétnézni más márkák körében is, mert kicsit olcsóbban nem biztos, hogy rosszabbat kapsz.
Próbálj egységes felszereltségût nézni (gondolok itt arra, hogy pölö a Miamit az XT hátsóváltó fölöslegesen drágítja, ha a meghajtás többi része nem LX legalább! Mondjuk ma ez a trendi a gyártók körében
)
Esetleg apróban is szét lehet nézni, mert 110-120 pénzért már jó bringákat lehet kifogni.
Ja, még valami: attól, hogy lezörgetsz 1-2 ösvényen, attól az még korántsem DH
. Amire neked bringa kell, az érzésem szerint a hegyi túrázás kategóriája. Azt egy ilyen gép bírja! Utána meg lehet fejlesztgetni!
Szép szülinapi ajándék
Bár a bicajok árait tekintve nem vagyok otthon, lehet érdemes volna szétnézni más márkák körében is, mert kicsit olcsóbban nem biztos, hogy rosszabbat kapsz.
Próbálj egységes felszereltségût nézni (gondolok itt arra, hogy pölö a Miamit az XT hátsóváltó fölöslegesen drágítja, ha a meghajtás többi része nem LX legalább! Mondjuk ma ez a trendi a gyártók körében
Esetleg apróban is szét lehet nézni, mert 110-120 pénzért már jó bringákat lehet kifogni.
Ja, még valami: attól, hogy lezörgetsz 1-2 ösvényen, attól az még korántsem DH
Írta 2007. január 24. - 13:19
Hogyé adják? Ismerõs ez a tükör, és a padló. 
Szerintem ez csak város/enyhe terepre való gépezet.
Szerintem ez csak város/enyhe terepre való gépezet.
Ride everywhere.
.
Írta 2007. január 24. - 13:17
HEHE! Én is ezzel kezdtem, csak a 2005-össel. Egyébként szerintem nem a teló megy elöször tönkre. De túrázni, és közlekedni kiváló. Csak ne legyen az ember +90kg, és ne legyenek túl nagy kerékpáros ambíciói.
Az evolúció vége:
Magellan Crux
Sp
Az evolúció vége:
Magellan Crux
Sp
Írta 2007. január 24. - 13:08
hupsz... kimaradt a kép 

Válaszotokat elõre is köszönöm

Válaszotokat elõre is köszönöm
Írta 2007. január 24. - 13:05
én 50 e ért nem vennék teleszkópos kerékpárt.inkább jobb felszereltség anélkül
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. január 24. - 12:50
Egy ismerõsömnek kéne bicó olyan 50 guriga körül. Városban is meg túrázni is használná, de csak MTB jöhet szóba. Én Magellant vagy Gepida-t ajánlottam neki ennyiért. A cseke honlapján néztem az akciós cuccokat ott találtam a MAGELLAN Hydra alu férfi TX50 RST 2006 bringát, de elég régóta kint lehet az akció, nem tudom él-e még vagy van-e még belõle, mondtam a srácnak telefonáljon körbe. Esetleg ha tudtok alternatívát megköszönnénk, bár ez az 50 elég szûkös keret tudom én is.
A magellean jobban szerelt mint a hasonló kat gepida, én ezt találtam a legjobbnak a nem "tecsós" bringák között ennyiért.
A magellean jobban szerelt mint a hasonló kat gepida, én ezt találtam a legjobbnak a nem "tecsós" bringák között ennyiért.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 24. - 11:33
NeeRO!
Ezt így nemigen lehet kimondani, hogy neked 17,5" kell. Sok márkának más-más a geometriája. Egyikbõl jó a 17", a másikból meg a 18 is kicsi lehet. Ki kell próbálni, mielõtt megveszed.
Meg mi az hogy létra? Állíthatsz a nyeregmagasságon, illetve a kormányszárat is más méretûre lehet cserélni. A kormány hosszáról már nem is beszélve. Tehát próbálgass.
Egyébként "szerintem" a Kellyzzel nem foghatsz nagyon mellé. És valóban gyönyörûek.
Jó vadászatot.
Sp
Ezt így nemigen lehet kimondani, hogy neked 17,5" kell. Sok márkának más-más a geometriája. Egyikbõl jó a 17", a másikból meg a 18 is kicsi lehet. Ki kell próbálni, mielõtt megveszed.
Meg mi az hogy létra? Állíthatsz a nyeregmagasságon, illetve a kormányszárat is más méretûre lehet cserélni. A kormány hosszáról már nem is beszélve. Tehát próbálgass.
Egyébként "szerintem" a Kellyzzel nem foghatsz nagyon mellé. És valóban gyönyörûek.
Jó vadászatot.
Sp
Írta 2007. január 24. - 10:53
Sziasztok
18.ik szülinapom alkalmából egy komolyabb bringát szeretnék magamnak...
Idáig egy Matts Miami az esélyes, s szeretném kérni a véleményetek róla. Konkrétan errõl a példányról volna szó
Terepen is használnám szépen, mint enyébb DH de fõkébb XC (itt a börzsöny
) no meg mindennapi használat, ez alap..
Plz Mondjátok el véleményetek róla
18.ik szülinapom alkalmából egy komolyabb bringát szeretnék magamnak...
Idáig egy Matts Miami az esélyes, s szeretném kérni a véleményetek róla. Konkrétan errõl a példányról volna szó

Terepen is használnám szépen, mint enyébb DH de fõkébb XC (itt a börzsöny
Plz Mondjátok el véleményetek róla
vendég_Berger_*
Írta 2007. január 14. - 07:06
vendég_Berger_*
www.ktm-bikes.hu
18-as a legkisebb offroad trekking, de ha megnézed a geometriáját a szokásosnál kisebb az átlépési magassága.
18-as a legkisebb offroad trekking, de ha megnézed a geometriáját a szokásosnál kisebb az átlépési magassága.
Írta 2007. január 14. - 01:02
Nemtom mibõl mekkorák vannak, vmelyik meridából mintha láttam volna 17.5 körülit.
Amúgy Kelly's-el jól járnál sztem, iszonyat szép az összes, apám vett nemrég egy 07-es Coachot, és nagyon jó sztem!
Amúgy Kelly's-el jól járnál sztem, iszonyat szép az összes, apám vett nemrég egy 07-es Coachot, és nagyon jó sztem!
Írta 2007. január 14. - 00:54
Sziasztok!
Kerékpárt szeretnék venni, de nagy gondban vagyok.
Mivel nem vagyok létra, ezért maximum 17,5"-es bringa kellene, csak városba (cross). Szinte az összes nagy márka oldalát megnéztem, de a méretek 18" fölött kezdõdnek, egyedül a Kelly's-é nem.
Akkor csak ilyen márkát tudok venni?
Kerékpárt szeretnék venni, de nagy gondban vagyok.
Mivel nem vagyok létra, ezért maximum 17,5"-es bringa kellene, csak városba (cross). Szinte az összes nagy márka oldalát megnéztem, de a méretek 18" fölött kezdõdnek, egyedül a Kelly's-é nem.
Akkor csak ilyen márkát tudok venni?
Írta 2007. január 12. - 16:27
a Magellan DENEB , az tuti fonyeremeny ! ! ! :clap:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203
Írta 2007. január 12. - 10:42
Sziasztok!
Mostanába szeretnék Bicot venni.. Hegyre feltudjon kapaszkodni de ugratni is lehessen vele, lépcsõkön lefelé is birja..
200-300 ezer van rá..
Merida AM 500
Magellan Dened
KTM AT3 ezekhez hasonló vagy ezek közül , elöre is köszi..
Mostanába szeretnék Bicot venni.. Hegyre feltudjon kapaszkodni de ugratni is lehessen vele, lépcsõkön lefelé is birja..
200-300 ezer van rá..
Merida AM 500
Magellan Dened
KTM AT3 ezekhez hasonló vagy ezek közül , elöre is köszi..
Írta 2007. január 04. - 20:31
Nos, végül egy Hoffman Disrupter EL 1 lett a szerencsés nyertes, amit a Velvartban vettem meg.
Kicsi neki - amint az várható volt - de piszokul örült neki. Otthon a mélygarázsban már próbálgatta is, egyszer-kétszer el is esett, de tart még a lelkesedés.
Köszönöm még egyszer a segítséget.
Kicsi neki - amint az várható volt - de piszokul örült neki. Otthon a mélygarázsban már próbálgatta is, egyszer-kétszer el is esett, de tart még a lelkesedés.
Köszönöm még egyszer a segítséget.
Írta 2006. december 23. - 00:13
azt ne is bánd, hogy a telót nem adja, 90 kiló alatt úgy hajlik mint a kalbász, és még kõnehéz is.../legalábbis egy ilyen bringába/ amúgy tetszõs váz, szkandi jó anyag....A telót nem adja a bringához a tulaj,a kerék nekem meg a Mavic jobban tetszene.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 22. - 22:40
A telót nem adja a bringához a tulaj,a kerék nekem meg a Mavic jobban tetszene.Hát sztem elég komoly benne a teló meg a kerekek

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére