Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2007. June 30. - 22:22
Kérlek segítsetek! A kona stinky 07'(2006 os is yo ha lehet még kapni ujonnan )és UMF freddy közt filózok! Van köztük több mint 100e forint,de hasonlo a felszereltség! Melyiket válasszam? Vagy ilyen árkat.-ban tudtok jobbat ajánlani fr/dh-ra?
Posted 2007. June 30. - 14:13
Posted 2007. June 30. - 09:46
Posted 2007. June 28. - 22:18
Posted 2007. June 28. - 19:17
Ha a közelben laksz akkor itt megveheted: http://potkerek.extra.hu/Sziasztok!
Szeretnék venni egy atrix courier fitness bringát, már nagyon sok helyen jártam, nem tudja valaki, hol lehet venni? Írjatok lécci, köszi
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 28. - 19:11
anyam bicojan van ilyen, egy alap shimano, de nagyon jol hasznalhato. hat akkor mit tudhat egy komolyabb?
kivancsi leszek. majd megirom a velemenyemet rola.
Posted 2007. June 28. - 18:12
de már CC elég szar
a töbirõl ne is beszéljünk...
de jól mondja zolkow egyéntõl függ
ki hogy...
Posted 2007. June 28. - 08:01
Marokváltóról mi a véleményetek? Ezt ugyan már kérdeztem de még senki nem csapott le rá. Persze vili, hogy nem az a legfontosabb egy új bringa vásárlásakor, de azért nem elhanyagolható. És már régóta foglalkoztat ez a kérdés.
itt kissé off, de nem ismerem õket, tehát válaszolok!
egyéni dolog, hogy ki szereti õket, van aki utálja, van aki mást nem is használ, és állítólag váltókarból itt csak a SRAM...
Posted 2007. June 28. - 07:25
Szeretnék venni egy atrix courier fitness bringát, már nagyon sok helyen jártam, nem tudja valaki, hol lehet venni? Írjatok lécci, köszi
Posted 2007. June 28. - 07:09
na akkor ma majd leulok es megprobalok egy 150000-es konfigot osszehozni egy serpens vazbol. ha nagyon gyengere sikerul, akkor marad a polaris fele megoldas.
Ezt nézted már?
http://apro.bikemag....ct=76339&cat=12
Posted 2007. June 27. - 23:47
Üdvözletem!
csak azt itt a probléma hogy nagyon sok dolgot hallottam róla többek között hogy egy stinky dee lux van étfestve, !
ennek igy konkrétan nem lett volna értelme mert 2005-ben a stab és a stinky dlx váz csak színben különbözött, meg a stabból nem volt a 2 nagy méret.....
ettõl független sztem pingálva volt a váz , elég gányul (+ fehér nam nagyon volt belõle)
a többit döntsd el te...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 27. - 23:34
Lenne itt 1 kérdés!
Nekem megtetszett az alábbi bicó: http://apro.bikemag....t=75908&cat=all
csak azt itt a probléma hogy nagyon sok dolgot hallottam róla többek között hogy egy stinky dee lux van étfestve, teló kotyog, tag és a teló is koppan minden ugratásnál...
Nos én jóval ár alatt venném azt szeretném tudni h mi róla a véleményetek tudtok-e róla valamit??...
Ill még 1 nagyon fontos tényezõ hogy a bicónak már 3 tulaja volt nem tudom ez idõ alatt mennyi amortizálódhatott le stb stb.
Nos aki tud róla valamit vagy véleményt tudna mondani, tanácsot azt megköszönném mert ha valóban jó ez a bicó akkor nem szeretnék kiadni sokkal több pénzt 1 másikra!
Elõre is köszönöm az segítséget!
Üdvözletem!
Posted 2007. June 27. - 16:07
szerintem városban is jó dolog a teló (patka, macskakõ, úthibák stb...) szal én olyat vennék.
a cross bringákat azért javasoltam mert univerzális a váz geometriája,
tehát bármilyen terepen jól érzed magad vele, plusz az árukhoz képest
elég jó a felszereltségük.
a csomagtartó meg sárvédõ felszerelését a boltban elvégzik neked sztem ingyen.
(mellesleg kb 3 perc)
de asszem az lesz a legjobb ha elmész egy nagyobb boltba
ahol van sokféle és mész mindegyikkel egy kört és meglátod.
Ok, értem, jogos! Na pont ezért kérdezek olyanokat akiknek van tapasztalatuk, mert esetleg olyasmire is felhívhatják az ember figyelmét amire alapból nem gondol, de végülis teljesen logikus.
Köszi a segítséget, körbenézek pár boltot, aztán majd lehet kérdezek még pár "okosságot".
El is kezdem! Marokváltóról mi a véleményetek? Ezt ugyan már kérdeztem de még senki nem csapott le rá. Persze vili, hogy nem az a legfontosabb egy új bringa vásárlásakor, de azért nem elhanyagolható. És már régóta foglalkoztat ez a kérdés.
Köszi
KnappS
Posted 2007. June 27. - 15:52
a cross bringákat azért javasoltam mert univerzális a váz geometriája,
tehát bármilyen terepen jól érzed magad vele, plusz az árukhoz képest
elég jó a felszereltségük.
a csomagtartó meg sárvédõ felszerelését a boltban elvégzik neked sztem ingyen.
(mellesleg kb 3 perc)
de asszem az lesz a legjobb ha elmész egy nagyobb boltba
ahol van sokféle és mész mindegyikkel egy kört és meglátod.
Posted 2007. June 27. - 14:53
("hagyományos 28" = 630mm-es felni, trekking és cross gépek, amik újabban terjednek, 622-es kereket használnak, ami méretre kb ugyanaz, de nagyon nem mindegy alkatrészvásárlásnál.. mivel ez utóbbihoz kb. minden van, a régihez meg egyre kevesebb dolog)
ha nó teleszpók, akkor ezeknek a márkáknak az alsóbb kategóriás gépeit kell nézni, vagy boltban cseréltetni merevvillára. lehet hogy meg akarnak gyõzni, ilyenkor vagy hagyod magad, vagy ha tudod mit akarsz, nyugodtan ragaszkodj az elképzelésedhez!
és még:
http://www.author-hu...mod=tip&ev=2007
http://www.author-hu...mod=tip&ev=2007
Posted 2007. June 27. - 14:35
nézd a sárvédõk meg a csomagtartó kb 3000 forintba kerül és ugyanúgy felrakható azokra a bringákra amiket mutattam. azért ne vegyél jóval szegényebb felszeretségû bringát ugyanannyiért mert kelly's és mert van rajta csomitartó meg sárvédõ amúgy én 60 körülre írtam neked a bringákat, ha több van rá akkor vehetsz azoknál is jobbat (kérdés hogy kell-e)
Persze az világos, hogy lehet utólag is felpakolni sárvédõt, stb. De amit Te mutattál bringa az 26"-os illetve "vastag" kerekekkel van szerelve. Ami nem túl szerencsés aszfaltra, vagy tévedek? Amire szükségem lenne az egy "hagyományos" 28"-as vékony kerekû bicaj, persze rendes váltóval, fékekkel, kerekekkel, stb.! És ha nem muszály nemigen szeretnék még külön a szerelgetéssel foglalkozni. (sárvédõ, csomagtartó, stb)
Nem mintha nem tetszene amit mutattál, de amire használnám arra talán fölösleges egy olyan bringa, fõleg az elsõ teleszkópokkal, vagy tévedek?
Ja és a Kellys-t csak most példának hoztam, nem értek a márkához, ezért kérdem. Csak annyit tudok, hogy nagyjábol milyen felszereltséget tudnék kihasználni és, hogy mire használnám. Egyszerû hétköznapi tekergetésre, és néha kisebb, max 100km-es túrákra.
Posted 2007. June 27. - 14:25
Köszönöm a segítséget Neked és mizienek is!
Lehet, hogy rosszul írtam a kategória nevét. A Trekking kategória úgy tudom, hogy olyasmi mint a city, csak a city az mind nõi vázas, nem? Tehát a Trekking az sárvédõvel, csomagtartóval, lámpával, stb. gyárilag felszerelt bringa. Javítsatok ki ha tévedek. Illetve bocsi, ha rosszul írtam.
Lényeg, hogy tényleg frankó bringák amiket mizie mutatott, de az én elképzelésem inkább valami olyasmi mint a Kellys Trekking-Athos (2007).
Akkor javítom a kérdést. Véleményetek szerint ebben a kategóriában melyik bringa lehet jó választás. (60e-80eFt) Kisebb turázásokhoz jól jön a csomagtartó a csomagoknak, ne háton kelljen cipelni, ezért fontos, hogy az is legyen a bicajon. Szinte csak és kizárólag aszfalton lesz használva, kivétel erõsíti a szabályt!
Illetve a marokváltókról tudtok valamit mondani, elõny, hátrány, megéri, neméri.
Köszi a segítséget!
KnappS
nézd a sárvédõk meg a csomagtartó kb 3000 forintba kerül és ugyanúgy felrakható azokra a bringákra amiket mutattam.
azért ne vegyél jóval szegényebb felszeretségû bringát ugyanannyiért mert kelly's és mert van rajta csomitartó meg sárvédõ
amúgy én 60 körülre írtam neked a bringákat, ha több van rá akkor vehetsz azoknál is jobbat (kérdés hogy kell-e)
Posted 2007. June 27. - 14:03
Posted 2007. June 27. - 14:02
Szeretném lecserélni '07-es Spideremt, úgy volt, hogy hû maradok a márkánál és veszek egy Raptort, de nagyon megtetszett a MERIDA MATTS TFS 900 D és már a pénz is meg van rá, mivel olcsóbb mint a Raptor.
Posted 2007. June 27. - 12:22
Van valaki, aki az Author valamelyik enduro (A-gang 5-9 mm) bringájával nyomul? Lehetõleg nem túrázgatva, hanem ilyen street/freeride vonalon? Merthogy meglehetõsen tetszenek, de fogalmam sincs, hogy kinkrétan mire alkalmasak, milyenek, satöbbi. A testbike-on meg nem igazán van értelmes vélemény róluk...