Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Képzelj el egy 20 éves mosolygós lányzót ezen, amint éppen eltekersz mellette..

:love1:

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

mamis pl. ez: http://www.kellys-bi...3_221&pID=15430

Képzelj el egy 20 éves mosolygós lányzót ezen, amint éppen eltekersz mellette..
Én el tudom..
simán.

szal a mamis az hülyeség.
sárvédõ mindenképp legyen rajta..

kela:
http://mindenkilapja...ds/PICe0005.jpg
PUCH Elegance 50 cm-es holland típusú nõi agyváltós 5 sebességes, kontrás, teljes gyári felszereltségû, jó állapotú kerékpár eladó. Ár: 27000 Ft

kicseréled a nyerget, esetleg a kormány részleget, esetleg a dinamós lámpákat és van egy iszonyat csecse bringád. Messszeee 100ezer alatt.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
én anyum meg csakis tanyabájk, csakis egysebesség, semmi agyváltó, sárvédõ kosár csomagtartó kitámasztó, és csakis 28as kerék.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerintem egy ilyen zsír lenne egy anyukának http://piacter.bikem...t=105511&cat=72

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kela, anyukád valószínûleg nem teljesítménycentrikus. :), se nem sebességmániás. ellenben egy nagyobb súlyú bringa stabilabb, masszívabb, és ezáltal egy nagyobb biztonságérzet benyomását kelti - és különben is, amíg neki tetszik, addig nem érdekli a kutyát se, hogy hány kiló.:)

én itt Budaörsön az Intersportban láttam nagyon szimpi nõi vázas trekkingeket jó árban, de a decathlonnak is vannak jó biciklijei, ha nem zavar az, hogy nem annyira márkás - esetleg ha erre jártok, érdemes körülnézni ezeken a helyeken.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

sztem egy 17 kilós bringával nem épp, élmény tekerni rossz minõségû betonutakon.. mégha csak napi 20 km-rõl is van szó..
de mekérdezheted.. köszi.

Szerintem meg egy jó, akár 15-17 kilós trekkingel sokkal nagyobb élmény tekerni rossz minõségû betonúton meg földúton, mint egy 8 kilós versenybringával ;)
Nem lehet egyszerre mindet. Ha rendszeresen használja, akkor sárvédõ, csomagtartó, kitámasztó, lámpa, ilyesmi kell. Ezeknek azért van súlya. De amíg nem emelgeti, addig nagyjából mindegy, hogy 12 vagy 16 kilós a bringa.

X.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

sztem egy 17 kilós bringával nem épp, élmény tekerni rossz minõségû betonutakon.. mégha csak napi 20 km-rõl is van szó..

ha nem komolyak a szándékaid, akkor nem szívesen mennék le a helyi c*gány sorra... már voltam lenn vagy 5x, de még nem vettem náluk soha semmit, félek, hogy meglincselnek...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

rugós nyeregcsõ hamar kotyogni kezd, messze a kormány, bûnnehéz..

ez szerintem zsír. ilyenre még én is felülnék ha csak a városban poroszkálnék ide-oda
szerintem a Te szüleid is inkább ezt a kényelmes üléspozíciót preferálják, mert az enyémek igen.
amit linkeltél, ilyet tudtam nemrég, 25-30 ért. szinte új, alu váz, shimano 7 sebességes agyváltóval...
ha gondolod rákérdezek még...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
rugós nyeregcsõ hamar kotyogni kezd, messze a kormány, bûnnehéz..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

na ja, én is ettõl tartok... eddig az én volt bringámat használta,ami egy viszonylag kicsi Y vázas bringa.. VÁltótól nem tartok, hiszen elõszerettel használja a mostani 3x7-es Altus rendszert is... Max. egy nap 40 km-t használná fõként betonon vagy minimális földúton, de nem szeretnénk ha nagyon "mamis" lenne a gép..

Errõl mit gondoltok? http://www.ktm-bikes...ylane&kat=Sport

Ez nem jó, nincs rajta se sárvédõ, se csomagtartó. Azért azok elég praktikus és alap dolgok... (meg még a lámpa, kitámasztó)
Mi az, h mamis? Itt a székesfõvárosban most az EZERéves libakergetõ a trendi a városban, akinek nem vmi futár-style gépe van, az ilyennel megy (szigorúan csak városi gépekrõl beszélve). Szóval megéri lomozni, fõleg, ha nincs szintkülönbség, amit le kéne küzdenie, mert akkor jó lesz SS is. Új kerót meg az Altrixok közül néznék.
28as kerék? Én anyukám se magas, de a nagykerékhez ragaszkodik, hogy ne kelljen folyton pörgetnie.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

na halihó! anyumnak szeretnénk karácsonyra egy jó kis mindenes bringát...( beton, város, földút)
151 cm ,szal csak is a nõi vázasok ill. az ejtett vázas gépek jöhetnek számításba..
kb. 120 ezer HUF a határ.. ki mit tanácsol?
ui: nem baj,ha szép a színe;)

van egy Konám eladó.A Hugié volt,keress ha érdekel

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
A mamis alatt mit értesz? Mert a barátnõmnek trekkingje van és imádja. kb hasonló felhasználásra. Sõt amikor hazahoztam a boltból én is mentem vele, mondjuk éppen elfértem rajta, de élménybringázás volt a javából.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

egy nõi trekkinget mondanék erre a felhasználásra, mondjuk merida crossway, biztos lesz szép színben.
mondanék, ha kicsit magasabb lenne, így azt mondom mindenképp üljün rá egyre, mert a 28as kerék miatt lehet kicsit furán mutatna rajta

na ja, én is ettõl tartok... eddig az én volt bringámat használta,ami egy viszonylag kicsi Y vázas bringa.. VÁltótól nem tartok, hiszen elõszerettel használja a mostani 3x7-es Altus rendszert is... Max. egy nap 40 km-t használná fõként betonon vagy minimális földúton, de nem szeretnénk ha nagyon "mamis" lenne a gép..

Errõl mit gondoltok? http://www.ktm-bikes...ylane&kat=Sport

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

más ötlet?

egy nõi trekkinget mondanék erre a felhasználásra, mondjuk merida crossway, biztos lesz szép színben.
mondanék, ha kicsit magasabb lenne, így azt mondom mindenképp üljün rá egyre, mert a 28as kerék miatt lehet kicsit furán mutatna rajta

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Mindenképpen trekkingben vagy városi bringában gondolkoznék. Esetleg érdemes az agyváltósokat is körbenézni, azt általában az alkalmi bringások jobban "értik". Elég nagy leértékelések vannak most szinte mindenhol a tavalyi modellekbõl. Konkrét modellt viszont ebben az esetben nem mondanék, szét kellene nézni, mi van még a kereskedõknél. Kellys, vagy Altrix elég jó választékkal rendelkezik ezekbõl.

X.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
más ötlet?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Merida Juliet 08 szériábol valamelyik

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
na halihó! anyumnak szeretnénk karácsonyra egy jó kis mindenes bringát...( beton, város, földút)
151 cm ,szal csak is a nõi vázasok ill. az ejtett vázas gépek jöhetnek számításba..
kb. 120 ezer HUF a határ.. ki mit tanácsol?
ui: nem baj,ha szép a színe;)

nano005

nano005

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Igen az úgy kb jó