Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ha a márka nem annyira fontos, akkor a decathlonban láttam nagyon szimpi országutikat jó áron, illetve az intersportban is volt néhány. alapnak mindenesetre nagyon jónak tûntek.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nem nekem, egy ismerõsömnek lenne! Várom az ötleteiteket, tapasztalataitokat... használt is érdekelné!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Neked kellene? Inkább vegyél Fox telót! :P ugyis sznob vagy:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
újonnan ?

milyen o.útit ajánlanátok 120.000 körül kb. 50-es méretben.. lehet használt is, de kb. 1 éves legyen..

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Új vagy használt? Ha használt, és jó állapotú, akkor 70000 krül lehet.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
váz: aluxx 6061 compact road
villa: cro-mo
válto: shimano sora
váltokar ugyanaz
hajtomû: truvativ touro
fékek: tektro tk521ag-qp
agyak: formula és hosszu szám
nyereg: velo
felni: alexat450
gumi: michelin
http://www.jetstream...s/GiantOCR3.jpg

mennyit érhet a cucc?

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Jó lesz ez kezdésnek szerintem is, gondolom olcsóbb is volt jócskán mint 80k.
Felni duplafalú, az jól jön, 13 éves unokaöcsém egyszer úgy elhajtotta szimplafalú felnit, hogy ki sem lehetett centírozni. :)

Ja 65.000 volt a listaára, de adtak belõle 10 % kedvezményt.:)55-ért szerintem baráti az ára. Arra jó, hogy a bringázást megszesse.:)

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Jó lesz ez kezdésnek szerintem is, gondolom olcsóbb is volt jócskán mint 80k.
Felni duplafalú, az jól jön, 13 éves unokaöcsém egyszer úgy elhajtotta szimplafalú felnit, hogy ki sem lehetett centírozni. :)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Na végülis ez lett a srácnak!
Caprine Forest
Kezdõ montinak szerintem abszolút megfelel, fõleg ha az árát is nézem:) http://www.caprine.h...ndex_flash.html

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Megnéztem. 105 helyett most 82 valamennyi. Rapidfire karok, Gila teló, Deore h. váltó, többet nem tudok. Egész jó...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ja, a Wenson sztem is jó ár/érték arányú, csak mondom hogy itt Zegerszegen most -22%-al van minden keró. Nem tudom hogy mennyi most az Edge vagy a _mittoménmi_ 70, de megnézem, ha gondolod.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

off:

most nézem, hogy te meg városlõdi vagy? szoktam arrafelé tekerni.

on:

hát igen a Hubai és tényleg jófej és szokott õ is bringázni a környéken.Amúgy az az egy normális kerékpárbolt van a városban. Illetve Van még1 a zöld tízemeletes mellett de az nemolyan jó. Bezzeg Veszprémben:)

Wenson vagy Roch
Mashine lesz valszeg.-

off:
Aha városlõdi vagyok. Beszéltem Hubai-val egyszer, akkor mesélte, hogy szoktak errefele túrázni. Tekerhetünk egyet valamikor, a dagonyázást nem szeretem túlzottan, de most talán megfagy a föld.

on:
Wenson, Rock Machine, ezekkel is jól jár a srác. Vp-ben Rock Machine-nek hivatalos forgalmazója a Farády Kerékpár.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Wenson-t nem találtam hirtelen. Boltban már láttam, jó ár/érték arányú bringák voltak! Kelly's nekem a váltók, meg Octalink hajtómû miatt gyõzött.
Ajkán egyébként hány bringás bolt van?
Én egyrõl tudok, az a Tempo mellett az OMV kúttal szemben van (elfelejtettem az utca nevét). Jó fej az eladó, DEMA bringákat is szokott rendelni, azok is jó ár/érték arányban vannak.

off:

most nézem, hogy te meg városlõdi vagy? szoktam arrafelé tekerni.

on:

hát igen a Hubai és tényleg jófej és szokott õ is bringázni a környéken.Amúgy az az egy normális kerékpárbolt van a városban. Illetve Van még1 a zöld tízemeletes mellett de az nemolyan jó. Bezzeg Veszprémben:)

Wenson vagy Roch
Mashine lesz valszeg.-

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Wenson-t nem találtam hirtelen. Boltban már láttam, jó ár/érték arányú bringák voltak! Kelly's nekem a váltók, meg Octalink hajtómû miatt gyõzött.
Ajkán egyébként hány bringás bolt van?
Én egyrõl tudok, az a Tempo mellett az OMV kúttal szemben van (elfelejtettem az utca nevét). Jó fej az eladó, DEMA bringákat is szokott rendelni, azok is jó ár/érték arányban vannak.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Kelly's '07 Quartz
Kalahari 8 sx
Rock Machine '07 Hurricane 50
Magellan Crater Alivio

Ezek hasonló árban vannak, legjobb ár/érték arányú a Kelly's. Még volt raktáron mikor néztem, kifutó modell, utolsó darabok lehetnek. Szvsz nagyon jó vétel, ha a méret is megfelelõ!

köszi ezeket néztem én is.
Azért szerintem nem a Kellys a legjobb a Magellán is legalább olyan jó. Kár hogy a polaris nem fér bele a 80-ba.
Még néztem a Wensont is az is egész jónak tûnt.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Sziasztok !

10 éves srácnak hobby felhasználásra (túra esetleg maraton) milyen bringát javasoltok? max 80-at szánnak rá.

Ja és csak mtb-t mondjatok.

Kelly's '07 Quartz
Kalahari 8 sx
Rock Machine '07 Hurricane 50
Magellan Crater Alivio

Ezek hasonló árban vannak, legjobb ár/érték arányú a Kelly's. Még volt raktáron mikor néztem, kifutó modell, utolsó darabok lehetnek. Szvsz nagyon jó vétel, ha a méret is megfelelõ!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Sziasztok !

10 éves srácnak hobby felhasználásra (túra esetleg maraton) milyen bringát javasoltok? max 80-at szánnak rá.

Ja és csak mtb-t mondjatok.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

azért nem akarsz öregasszonyos bringát venni neki mert titkon te is szeretnél vele menni:p

jól látod;)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
azért nem akarsz öregasszonyos bringát venni neki mert titkon te is szeretnél vele menni:p

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
akkikel járok túrázgatni, az egyik 25 éves szõkeség egy hasonló kellys-el nyomja,
http://www.kellys-bi...3_220&pID=15414
fekete sárhányókkal, és semmikép nem mondanám mamisnak... fõleg amikor mindezt nyáron kis forró rövidnaciba teszi, tud okozni pár balesetet:)
de ha a nõvére is velünk tart akkor már én is fának megyek...:P
õ valami giant-et használ, úgyhogy szerintem nem a bringa határozza meg a használója milyenségét:D