Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2008. January 15. - 22:10
ömm remélem jól sikerült megfogalmazni
további szép napot mindenkinek
d[oO]b
Posted 2008. January 15. - 18:59
Nekem 178cm-hez Speci compact-ból 52-es kell, mert az 54-esem nagy lett.A SpeederT5-öm meg M-es. Tehát az 56 bazi nagy!
Nem tudsz oúti tányérra gyári védõt rakni. Talán marikoo-s van, de az olyan teli bumszli, és gagyi.
Messzire kell támaszkodni a kormányra? Gondoltam arra hogy a kb 100as stucnit akkor cserélem vmi 60-80asra... Vagy? Nem nagyon ültem még nekem nagy gépen
Köszi Höri, az már nagyon kereten fellül van .
30-34bõl olyan bringát nézz sztem amikülsõre tetszik, alkatrészekbõl minimált tartalmaznak mind...
Tense-n szebb a festés mind a másik kettõn talán, más elõnye nincs.
Innkább vedd meg a feléért a treking/outi mixemet Csepel outi, 6cm utas teló, elöl vfék, 18sebességes (lácvédõs 3as hajtómûval), sárvédõk, 1,125" gumik, rugós nyeregcsõ, csomagtartó
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. January 15. - 18:34
vendég_sajt16_*
Posted 2008. January 15. - 17:40
Hello
30.000, max 34.000Ft-ért milyen MTB-k vannak?
Én ezeket néztem: Gepida mundo 300, Olimpia Atlanta Man, Hauser Tense, bár ezek körül csak a tense tetszik.
Tudtok még mást ilyen árban?
Vagy esetleg használtan milyet keressek?
Posted 2008. January 15. - 16:59
Tyû, wensonokról bõvebb infót hol mint a honlapjukon? SPLICE 3500öt nézném, de a sok infótól nem kapok agygörcsöt
hát igen, a marketingjük az nagy 0... Ha infó kell, kérdezz priviben, 1-2 napon belül írok Van amúgy ilyen fit-nesz gép is, de az mintha 100 felett lenne picivel :-\ Ha érdekel, megnézhetem
Posted 2008. January 15. - 16:33
Aszfaltra kicsit nagyobb vázat szoktam nézni a 175 centimhez, de az 56cm/22" nem sok?
50es outis nagytányérhoz vajh láncvédõt lehet szerezni, vagy az némi lakatosmunkát fog igényelni?
:prosze:
Nekem 178cm-hez Speci compact-ból 52-es kell, mert az 54-esem nagy lett.A SpeederT5-öm meg M-es. Tehát az 56 bazi nagy!
Nem tudsz oúti tányérra gyári védõt rakni. Talán marikoo-s van, de az olyan teli bumszli, és gagyi.
vendég_sajt16_*
Posted 2008. January 15. - 16:08
30.000, max 34.000Ft-ért milyen MTB-k vannak?
Én ezeket néztem: Gepida mundo 300, Olimpia Atlanta Man, Hauser Tense, bár ezek körül csak a tense tetszik.
Tudtok még mást ilyen árban?
Posted 2008. January 14. - 21:43
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. January 14. - 21:25
50es outis nagytányérhoz vajh láncvédõt lehet szerezni, vagy az némi lakatosmunkát fog igényelni?
:prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. January 13. - 22:51
Nem rossz, de ugye az én G-Zerom mellé másik montit nem nagyon akarok; inkább egy aszfaltra való gépet, lehetõleg könnyût :prosze: . Ezek az alapmontik 14,x-15,x körül vannak mire arra alakítanám ami kell... jujj, sokba lenne . Ejj, az a fránya Sportster
A Scott nem azért tetszik hogy jobban mutasson a nagytesó mellett; hanem mert a legolcsóbb (elvileg) azok közül a trekking-fitness mixek körül amiket néztem. (700c kerekek, de nem outis, semi slickekket lehet rá pakolni, 48-11el (sorcsere után) a sebességgel sem lesz gond, és hát amit istt nagyfokú spórolásból tettek rá alap villát az nekem pont jól jönne súlyban/megbízhatóságban. Nem egy olyan csúcsgép -amire nincs is kess- amivel nem mernék megint melóba járni; csak simán egy belépõ szintû sportos trekking gép )
Posted 2008. January 13. - 22:12
Tyû, wensonokról bõvebb infót hol mint a honlapjukon? SPLICE 3500öt nézném, de a sok infótól nem kapok agygörcsöt
Cube LTD CLS Comp?
Gepida ALBOIN 300 CRS-is kevés infót találok, bár az vszínû nem fér a keretbe... (Mert ha elég jót talállok kicsit megnyújtom és akkor másnem részletre vagy kitalálom hogy; de ahhoz nagyon be kell jönnie . 12,5kg-jával a Scott jó helyen is volt...)
Scott SUB-okból meg Sportsterekbõl ha jól sejtem nincs sok itthon, felesleges várnom belõle használtra? :chin: Sportsterbõl ráadásul itthon nem látok P6ot; pedig 1kgval könnyebb, és azok az alaap telók elég hokik, szal pont jó lenne, olcsó és jó! (Jó, egy 11-30as sor mehetne a mostani helyet, pedál úgyis kuka, de ezzel kész is lennék!)
Grande: Köszi, de ez a Scott felirat miatt egy tizesesl drágább és legalább 10 éves és 15kg körül van . Van most egy Outiból treking fele mixelt gépem (öreg Csepel outi telóval, rugós nyeregcsõvel, 48/36/26-14-32; de kõnehéz és öreg, gagyi cuccokat kapni hozzá és ergonómiáról akkoriban nem hallottak. Nem utolsó sorban néha azért 1-1 murvás útra is letérnék vele, amit ez nem díjaz.)
Hali scottos keréktárs! Itt egy SCOTT mx 20 hátha bejövõs. Alap gyári felszereltséggel.
Posted 2008. January 13. - 21:57
Cube LTD CLS Comp?
Gepida ALBOIN 300 CRS-is kevés infót találok, bár az vszínû nem fér a keretbe... (Mert ha elég jót talállok kicsit megnyújtom és akkor másnem részletre vagy kitalálom hogy; de ahhoz nagyon be kell jönnie . 12,5kg-jával a Scott jó helyen is volt...)
Scott SUB-okból meg Sportsterekbõl ha jól sejtem nincs sok itthon, felesleges várnom belõle használtra? :chin: Sportsterbõl ráadásul itthon nem látok P6ot; pedig 1kgval könnyebb, és azok az alaap telók elég hokik, szal pont jó lenne, olcsó és jó! (Jó, egy 11-30as sor mehetne a mostani helyet, pedál úgyis kuka, de ezzel kész is lennék!)
Grande: Köszi, de ez a Scott felirat miatt egy tizesesl drágább és legalább 10 éves és 15kg körül van . Van most egy Outiból treking fele mixelt gépem (öreg Csepel outi telóval, rugós nyeregcsõvel, 48/36/26-14-32; de kõnehéz és öreg, gagyi cuccokat kapni hozzá és ergonómiáról akkoriban nem hallottak. Nem utolsó sorban néha azért 1-1 murvás útra is letérnék vele, amit ez nem díjaz.)
Posted 2008. January 13. - 20:31
Tudnátok vmit ajánlani? 40-50 körül kéne max, persze használt is jöhet (elsõkörben nem találtam ami tetszik a scotthoz képest )
(Az45be volt újonnan, P6os... Argh!) Szar teleszkóp helyett inkább merevvillával...
Hallgatlak titeket, mesterek :prosze:
Posted 2008. January 13. - 00:05
Posted 2008. January 12. - 23:27
http://www.neuzer.hu...rlwind-aero.jpg -ez konkrétan 120.
Ha komolyan szeretné használni, edzeni/versenyezni, akkor 180-200-at megéri összegyûjteni sztem erre;
http://www.neuzer.hu..._rs_105_pro.jpg
Ha meg tekeregni kéne, vennék a helyében vmi jóval idõsebb, de csúcs felszereltségû cro-mo gépet jóval olcsóbban, 40 és 100 között.
Posted 2008. January 12. - 22:54
Posted 2008. January 12. - 22:48
http://piacter.bikem...t=110711&cat=56
Ennyiért szerintem megéri, hobbi felhasználásra jó mindegyik, a 880 (100k) már dualcontrolos fékváltókar.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!