ömm remélem jól sikerült megfogalmazni

további szép napot mindenkinek
d[oO]b
Nekem 178cm-hez Speci compact-ból 52-es kell, mert az 54-esem nagy lett.A SpeederT5-öm meg M-es. Tehát az 56 bazi nagy!
Nem tudsz oúti tányérra gyári védõt rakni. Talán marikoo-s van, de az olyan teli bumszli, és gagyi.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hello
30.000, max 34.000Ft-ért milyen MTB-k vannak?
Én ezeket néztem: Gepida mundo 300, Olimpia Atlanta Man, Hauser Tense, bár ezek körül csak a tense tetszik.
Tudtok még mást ilyen árban?
Tyû, wensonokról bõvebb infót hol mint a honlapjukon? SPLICE 3500öt nézném, de a sok infótól nem kapok agygörcsöt
Aszfaltra kicsit nagyobb vázat szoktam nézni a 175 centimhez, de az 56cm/22" nem sok?
50es outis nagytányérhoz vajh láncvédõt lehet szerezni, vagy az némi lakatosmunkát fog igényelni?
:prosze:
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Tyû, wensonokról bõvebb infót hol mint a honlapjukon? SPLICE 3500öt nézném, de a sok infótól nem kapok agygörcsöt
Cube LTD CLS Comp?
Gepida ALBOIN 300 CRS-is kevés infót találok, bár az vszínû nem fér a keretbe... (Mert ha elég jót talállok kicsit megnyújtom és akkor másnem részletre vagy kitalálom hogy; de ahhoz nagyon be kell jönnie. 12,5kg-jával a Scott jó helyen is volt...)
Scott SUB-okból meg Sportsterekbõl ha jól sejtem nincs sok itthon, felesleges várnom belõle használtra? :chin: Sportsterbõl ráadásul itthon nem látok P6ot; pedig 1kgval könnyebb, és azok az alaap telók elég hokik, szal pont jó lenne, olcsó és jó! (Jó, egy 11-30as sor mehetne a mostani helyet, pedál úgyis kuka, de ezzel kész is lennék!)
Grande: Köszi, de ez a Scott felirat miatt egy tizesesl drágább és legalább 10 éves és 15kg körül van. Van most egy Outiból treking fele mixelt gépem (öreg Csepel outi telóval, rugós nyeregcsõvel, 48/36/26-14-32; de kõnehéz és öreg, gagyi cuccokat kapni hozzá és ergonómiáról akkoriban nem hallottak. Nem utolsó sorban néha azért 1-1 murvás útra is letérnék vele, amit ez nem díjaz.)
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!