Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
hali mindenkinek...igazából nem venni akarok, hanem (ha "szükséges") vagy bringát, vagy az alkatrészeit cserélni...most van egy Giant Yukon 05-öm, tök gyári, semmi bajom sincs vele, csak gondoltam szakértõk mondják már meg, hogy ha utcai ökörködésre (lépcsõkön lemászás meg hasonlók) szeretném használni, akkor mit,mire érdemes cserélni, ha egyátalán szükséges, vagy mit érdemes beszerezni még pluszba
ömm remélem jól sikerült megfogalmazni :)
további szép napot mindenkinek
d[oO]b

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nekem 178cm-hez Speci compact-ból 52-es kell, mert az 54-esem nagy lett.A SpeederT5-öm meg M-es. Tehát az 56 bazi nagy!
Nem tudsz oúti tányérra gyári védõt rakni. Talán marikoo-s van, de az olyan teli bumszli, és gagyi.

Messzire kell támaszkodni a kormányra? Gondoltam arra hogy a kb 100as stucnit akkor cserélem vmi 60-80asra... Vagy? Nem nagyon ültem még nekem nagy gépen :)

Köszi Höri, az már nagyon kereten fellül van :(.

30-34bõl olyan bringát nézz sztem amikülsõre tetszik, alkatrészekbõl minimált tartalmaznak mind...
Tense-n szebb a festés mind a másik kettõn talán, más elõnye nincs.
Innkább vedd meg a feléért a treking/outi mixemet :) Csepel outi, 6cm utas teló, elöl vfék, 18sebességes (lácvédõs 3as hajtómûval), sárvédõk, 1,125" gumik, rugós nyeregcsõ, csomagtartó :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Én azt mondom hogy gyûjts még nyárig, most úgysem lehet bringázni. Új bringát 50-60 alatt nem érdemes venni. Használtan keress a www.apro.bikemag.hu címen. Lehet hogy találsz ilyen áron, de nem igazán hiszem...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_sajt16_*

vendég_sajt16_*
  • vendég

Hello
30.000, max 34.000Ft-ért milyen MTB-k vannak?
Én ezeket néztem: Gepida mundo 300, Olimpia Atlanta Man, Hauser Tense, bár ezek körül csak a tense tetszik.
Tudtok még mást ilyen árban?

Vagy esetleg használtan milyet keressek?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Tyû, wensonokról bõvebb infót hol mint a honlapjukon? SPLICE 3500öt nézném, de a sok infótól nem kapok agygörcsöt :D

:) hát igen, a marketingjük az nagy 0... Ha infó kell, kérdezz priviben, 1-2 napon belül írok :) Van amúgy ilyen fit-nesz gép is, de az mintha 100 felett lenne picivel :-\ Ha érdekel, megnézhetem :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Aszfaltra kicsit nagyobb vázat szoktam nézni a 175 centimhez, de az 56cm/22" nem sok?
Feltöltött kép

50es outis nagytányérhoz vajh láncvédõt lehet szerezni, vagy az némi lakatosmunkát fog igényelni?
Feltöltött kép

:prosze:

Nekem 178cm-hez Speci compact-ból 52-es kell, mert az 54-esem nagy lett.A SpeederT5-öm meg M-es. Tehát az 56 bazi nagy!
Nem tudsz oúti tányérra gyári védõt rakni. Talán marikoo-s van, de az olyan teli bumszli, és gagyi.

vendég_sajt16_*

vendég_sajt16_*
  • vendég
Hello
30.000, max 34.000Ft-ért milyen MTB-k vannak?
Én ezeket néztem: Gepida mundo 300, Olimpia Atlanta Man, Hauser Tense, bár ezek körül csak a tense tetszik.
Tudtok még mást ilyen árban?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Csúnya!:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Aszfaltra kicsit nagyobb vázat szoktam nézni a 175 centimhez, de az 56cm/22" nem sok?
Feltöltött kép

50es outis nagytányérhoz vajh láncvédõt lehet szerezni, vagy az némi lakatosmunkát fog igényelni?
Feltöltött kép

:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Köszi szépen :prosze:
Nem rossz, de ugye az én G-Zerom mellé másik montit nem nagyon akarok; inkább egy aszfaltra való gépet, lehetõleg könnyût :prosze: . Ezek az alapmontik 14,x-15,x körül vannak mire arra alakítanám ami kell... jujj, sokba lenne :). Ejj, az a fránya Sportster :(

A Scott nem azért tetszik hogy jobban mutasson a nagytesó mellett; hanem mert a legolcsóbb (elvileg) azok közül a trekking-fitness mixek körül amiket néztem. (700c kerekek, de nem outis, semi slickekket lehet rá pakolni, 48-11el (sorcsere után) a sebességgel sem lesz gond, és hát amit istt nagyfokú spórolásból tettek rá alap villát az nekem pont jól jönne súlyban/megbízhatóságban. Nem egy olyan csúcsgép -amire nincs is kess- amivel nem mernék megint melóba járni; csak simán egy belépõ szintû sportos trekking gép :) )

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Tyû, wensonokról bõvebb infót hol mint a honlapjukon? SPLICE 3500öt nézném, de a sok infótól nem kapok agygörcsöt :D

Cube LTD CLS Comp?

Gepida ALBOIN 300 CRS-is kevés infót találok, bár az vszínû nem fér a keretbe... (Mert ha elég jót talállok kicsit megnyújtom és akkor másnem részletre vagy kitalálom hogy; de ahhoz nagyon be kell jönnie :D. 12,5kg-jával a Scott jó helyen is volt...)

Scott SUB-okból meg Sportsterekbõl ha jól sejtem nincs sok itthon, felesleges várnom belõle használtra? :chin: Sportsterbõl ráadásul itthon nem látok P6ot; pedig 1kgval könnyebb, és azok az alaap telók elég hokik, szal pont jó lenne, olcsó és jó! (Jó, egy 11-30as sor mehetne a mostani helyet, pedál úgyis kuka, de ezzel kész is lennék!)

Grande: Köszi, de ez a Scott felirat miatt egy tizesesl drágább és legalább 10 éves és 15kg körül van :(. Van most egy Outiból treking fele mixelt gépem (öreg Csepel outi telóval, rugós nyeregcsõvel, 48/36/26-14-32; de kõnehéz és öreg, gagyi cuccokat kapni hozzá és ergonómiáról akkoriban nem hallottak. Nem utolsó sorban néha azért 1-1 murvás útra is letérnék vele, amit ez nem díjaz.)

Hali scottos keréktárs! Itt egy SCOTT mx 20 hátha bejövõs. Alap gyári felszereltséggel.
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Cube LTD CLS Comp?

Gepida ALBOIN 300 CRS-is kevés infót találok, bár az vszínû nem fér a keretbe... (Mert ha elég jót talállok kicsit megnyújtom és akkor másnem részletre vagy kitalálom hogy; de ahhoz nagyon be kell jönnie :D. 12,5kg-jával a Scott jó helyen is volt...)

Scott SUB-okból meg Sportsterekbõl ha jól sejtem nincs sok itthon, felesleges várnom belõle használtra? :chin: Sportsterbõl ráadásul itthon nem látok P6ot; pedig 1kgval könnyebb, és azok az alaap telók elég hokik, szal pont jó lenne, olcsó és jó! (Jó, egy 11-30as sor mehetne a mostani helyet, pedál úgyis kuka, de ezzel kész is lennék!)

Grande: Köszi, de ez a Scott felirat miatt egy tizesesl drágább és legalább 10 éves és 15kg körül van :(. Van most egy Outiból treking fele mixelt gépem (öreg Csepel outi telóval, rugós nyeregcsõvel, 48/36/26-14-32; de kõnehéz és öreg, gagyi cuccokat kapni hozzá és ergonómiáról akkoriban nem hallottak. Nem utolsó sorban néha azért 1-1 murvás útra is letérnék vele, amit ez nem díjaz.)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Outis vagy gyors trekkinges áttétel és _nem outis_ kerekek amit szeretnék...

Találtam egy Scottot. 34e. Szerintem szép a váz, felszereltséget ennyi pénzért nem várok. --> Scott

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Outis vagy gyors trekkinges áttétel és _nem outis_ kerekek amit szeretnék...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Asszem a fitness bringa is nagyjából azt takarja amit keresek :) (Közben keresgélek, kupálódok)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Aztajó... elvitték az orrom elõl a Scott Sportstert; pedig pedál és sorcserével tökéletes lenne. Munkába is járni, meg aszfaltozni néztem vmi sportosabb trekking vasat ami olcsó is :), nem is kõnehéz... annyira lefoglalt ez a scott hogy most hirtelen amikre keresek drágák is és ***k is. :(

Tudnátok vmit ajánlani? 40-50 körül kéne max, persze használt is jöhet (elsõkörben nem találtam ami tetszik a scotthoz képest :( )
(Az45be volt újonnan, P6os... Argh!) Szar teleszkóp helyett inkább merevvillával...

Hallgatlak titeket, mesterek :prosze:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az apróban van egy Biondo karbon hátsóval és karbon villával. Deda mindkettõ. 52-es. ITM cuccokkal. Mavic felnis kerékkel, komplett Mirage szettel. 150 az irányára. Elég jó vétel.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Deca, Altrix, mindkettõ korrekt árban van.
http://www.neuzer.hu...rlwind-aero.jpg -ez konkrétan 120.
Ha komolyan szeretné használni, edzeni/versenyezni, akkor 180-200-at megéri összegyûjteni sztem erre;
http://www.neuzer.hu..._rs_105_pro.jpg
Ha meg tekeregni kéne, vennék a helyében vmi jóval idõsebb, de csúcs felszereltségû cro-mo gépet jóval olcsóbban, 40 és 100 között.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Vagy wensonból is lehet venni nagyon jó felszereltségût olcsón (w. stinger). Esetleg Airway, de az mintha drágább lenne mint 120...

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Bikelandnál akciózzák az olcsóbb outi meridákat

http://piacter.bikem...t=110711&cat=56

Ennyiért szerintem megéri, hobbi felhasználásra jó mindegyik, a 880 (100k) már dualcontrolos fékváltókar.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!