Ezzel rá lesz kényszerítve.
nemtom neked milyen bnõd van, de ez a rákényszerítés dolog nekem eddig semminél nem jött be
amúgy a csukló miatt tényleg érdemes vmi jó telót venni (meg markolatot és kesztyût)
Ezzel rá lesz kényszerítve.
csajnak felesleges olyan jó gép (mégha a barátnõd is,és van rá keret) õ kezdetben nemtudja értékelni, mivel nem bringázik annyit, és olyan keményen, plussz nincs is benne a témában.(aztmondod neki dualcontrol és csak néz) ha meg megtetszik neki a dolog, akkor lehet fejlesztgetni.
én pl 80 körül vennék neki valamit, plussz hozzá 15-18 ért valami komplett bringás ruházatot
Teker veled annyit és olyan szinten hogy megérje 160-ért bringát venni neki?
(mármint ahhoz képest hogy 60-70-esben is gondolkozol)
Én egy régebbi 16-os polaris vázra építettem bringát bnõmnek (alivio, rst-gila stb).
kb havonta 1x eljön velem egy kocabicajozásra.
Amire sokat költöttem a fejvédõ volt
Ami újan, alkatrészekbõl építve 160-ba kerül, az használtan (kb. 1 évesen) ér 60-70-et.
Barátnõmnek építenék bicajt
Hány centi? Apróba is nézz körül, lányoknak fontos a szín!
Ja az jo lesz. Esetleg hétfön? Voltam nálad szombaton de nem voltál otthon.Nah végre Misi neked is van bringád!!!
Végre mehetünk bringázni!!! XD
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Barátnõmnek építenék bicajt
ez a terv:
kona lana'i 14"
rs duke race
shimano wh-m 505 kerékszett
deore integrált hajtókar, sor, váltókar
lx váltók, lánc, fékek
avid sd7 fékkarok
x-mission comp kiegészítõk
fsa orbit uf kormánycsapágy
ez így durván 160ból jönne ki
szerintetek ez 48 kiló alatt meddig bírná?
Sziasztok! Újabb kérdés: 184cm magas és 75kg vagyok. Milyen MTB vázméret az optimális nekem a 20" vagy a 18"???
Ezt néztem ki, de jelenleg csak 18"-ban van:
http://bikemag.hu/teszt/cube-analog
Egy esetleges 18" milyen hátrányt jelent egy 20"-lal esetemben?
Kérlek segítsetek! elõre is köszi!
De tegnap még nem volt kész.Sajnos.Hát tegnap is elindultál. Látod, mégiscsak tegnap kellett volna elhozni!
Nagyon király. Ma megyek a bicajért. Hideg van, fúj a szél és esik a hó. Megis marad a hó a földön. kb 5km.re lakok a boltol. "Ez de jó lesz".