valamilyen bringát nem tudnátok ajánlani, újat vagy használtat?
50ért jó szívvel sajnos nem. olyan 60-70 között lehet már jó bringákat találni, ami több évig kiszolgál, és nem kell félned rajta, hogy épp mi fog eltörni.
valamilyen bringát nem tudnátok ajánlani, újat vagy használtat?
valamilyen bringát nem tudnátok ajánlani, újat vagy használtat?van olyan, akinek az számít, hogy új legyen, nem az, hogy jó
Használt nem jöhet szóba? :/
De talán szóba jühet az is,de akkor milyen márka?Használt nem jöhet szóba? :/
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Azaz igazság, hogy nem kellene nekem egy csúcs szuper bringa,mert csak aszfaltos vagy max köves úton használnám és nem mennék vele heti 10-15km-t sem. Ezért nem is akarnék rászánni olyan nagyon sokat:D Szted milyen márka lenne ilyen árba a legelõnyösebb?én azt mondom, hogy 70-80ért már nagyon korrekt biciklit kap az ember újonnan, de egy 100asért már biztosan (magellan polaris deore). CJ azért ajánlja a használtat, mert 50-60 ezerért jobb felszereltségût kapsz használtan. érdemes olyantól venni, akivel tudsz találkozni elõtte, megnézni a bringát, akár egy hozzáértõbb haveroddal (vagy fizetsz valakinek egy-két sört innen a fórumról, hogy segítsen átnézni:D).
a kérdés már csak az, hogy mire használnád? túrázás néhány murvás/döngölt úttal, vagy csak közlekedés aszfalton, esetleg komolyabb montizás?
Miért szerinted mennyiért lehetne egy elfogatható biciklit venn? A használtal meg sztem az a baj hogy nem tudja az ember h honnan való. Vagy szted mindenképpen használtat kéne venni?És ha lehet, ne újat vegyél, mert ilyen árban még nincsen jó bicikli. Bár a Mongoose Rockadile AL 26 (vagymicsoda) egész elfogadható, de ne.
www.piacter.bikemag.hu
Itt nézz szét.
Sziasztok!
Van egy tizenegy éves kisfiam. Neki szeretnék kerékpárt venni, de nem értek hozzá.
26"-os kerékpár kellene neki, és 30-40000,-Ft közötti összeget tudok rá költeni. Erdei terepen használná. Azt hiszem teleszkóposnak örülne- olyat lát a nagyobb fiúknál, de nem tudom, hogy az jó választás lenne-e.
Szerintetek milyen márkát, típust érdemes választanom, és hol kapom meg kedvezõ áron?
Elõre is köszönöm a segítséget! Ildikó
-szükségem van lock-out-os villára, vagy elbírna egy sima is,
-a következõkben felsorolt bringákban található saját márkás termékek
elérik legalább az alivio-s szetteket, ill. pl. bike+ termékek hol vannak
a gepida saját cuccaihoz
Bocsánat, a második dema 2007-es
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960