Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2008. August 02. - 11:09
Én is most vettem új gépet. Lecseréltem egy pár dolgot rajta és korrektül beszámították a lekerülõ alkatrészeket listaárba az újakba.
Szóval ha jó helyen veszed akkor gyakorlatilag ki tudsz rajta cserélni bármit ami nem tetszik és akkor minden olyan lesz rajta amilyet szeretnél.
Posted 2008. August 02. - 10:19
De honnan hallottad, hogy szétesik? testbike? mert akkor az is lehet, hogy mégsem esik szét (ld. LL), meg persze lehet, hogy stucni vagy bármi más rajta a gáz, de akkor is ugyanazt meg tudod csinálni amit fentebb írtam;)
Amúgy árat még nem mondtál, hogy max mennyit adnál ki érte.
[/QUOTE]
Igaziból ezeket a bicajokat találtuk,ezek a bicajok 70-80k Ftos árkategóriába tartoznak,az airborne jump most akciós azért kerül csak 64k Ftba.
Végülis nekem egyenlõre arra kell a bicaj hogy kezdõ Dirtösként kimenjek itt nálunk Szolnokon egy pályánkra és egyenlõre beugrassam a pályát,aztán meg utána majd a trükkök.Bár lehet a Dirt mást jelent,egyenlõre akik itt csinálják haverok azt mondták ez Dirt pálya...Meg van nállunk sor pálya.Meg persze "patkázni",meg pár trükkre mint pl.:Bani Hop(kifli?),nyuszi,Féki(nem tudom hogy van pontosan a neve) meg stb...Tehát egyenlõre elkezdeni ezt a "pályát".
Sztem így hogy 64k Ft az Airborne Jump,azt a 20k Ftot amennyivel drágább a másik boltban,simán rálehet költeni erõsebb dolgokra késõbb...
És igen azon az oldalon néztem,ott írtak róla rosszakat.Ott sok kamu írás van?
Haverok aztmondták akinek van hogy a stucni inkább a hibás.
Posted 2008. August 02. - 10:03
A szüleim a többes szám...
"Kicseréltetheted boltban egy jobbra, ha ennyire félsz tõle."
Jah csak az +pénz,bocs hogy ilyen vagyok csak túlságosan olyan vagyok hogy ha ennyiért veszel egy bicajt lehetne már olyan hogy ne essen szét mindenkinek(legalábbis a "pletykák" szerint).
De majd kiderül milyen lesz az Airborne Jump.
egy jobb boltban ha megveszed(rendeled) akkor a vásárlásnál rögtön kicserélik rajta a kormányt(ha kéred) mégpedig úgy, hogy beszámítják a gyárilag szerelt kormányt így kábé caks 1-2 ezressel lesz több és lehet, hogy megmenti az életed az adott helyzetben;).
De honnan hallottad, hogy szétesik? testbike? mert akkor az is lehet, hogy mégsem esik szét (ld. LL), meg persze lehet, hogy stucni vagy bármi más rajta a gáz, de akkor is ugyanazt meg tudod csinálni amit fentebb írtam;)
Amúgy árat még nem mondtál, hogy max mennyit adnál ki érte.
Sakura: persze, nem dh-ra gondoltam, de inkább ne menjünk bele abba, hogy milyen is az a déhágép, mert kis hazánkban én a legtöbb pályát/lejtõt bevállalnám a merevseggûmmel;)
Szerintem aztán vehetsz szimpla sport mtb-t, meg az én általam említett verziót (amúgy mindkettõ hardtail mtb), ha rendszeresen mész majd, egy idõ után ki fog alakulni a saját stílusod, mert mindenes bringa sajnos nincs, csak bringa van mindenre, amen.
segítségért meg annyiszor jössz ahányszor akarsz, csak tanuld meg használni a "Módosít" gombot
Posted 2008. August 02. - 09:39
...de amúgy megnéztem az ajánlottakat, és tényleg jónak tûnnek. Az a 100.000-res pedig megdöbbentett, hogy miért adják féláron...@_@
Köszi a segítséget!
Ha lenne kérdésem, jöhetek még?
az a "félár" nyilván marketing, de azért az a 90 ezres bringa így is
20-30 ezerrel olcsóbb mint bármi aminek ugyanilyen felszereltsége van.
amiket leírtál felhasználás, arra való a hardtail mtb.
ez kell neked egy erõs telóval
Posted 2008. August 02. - 08:29
A szüleim a többes szám...;753682']Te a Sakura nevû felhasználó "párja" vagy? Mert errõl nem nyilatkoztál, viszont mindketten többes számban beszéltek, ebbõl arra következtetek, hogy igen...Ha viszont nem akkor azt sem tudjuk, hogy milyen bringát szeretnél.
"Kicseréltetheted boltban egy jobbra, ha ennyire félsz tõle."
Jah csak az +pénz,bocs hogy ilyen vagyok csak túlságosan olyan vagyok hogy ha ennyiért veszel egy bicajt lehetne már olyan hogy ne essen szét mindenkinek(legalábbis a "pletykák" szerint).
De majd kiderül milyen lesz az Airborne Jump.
Posted 2008. August 02. - 01:05
Egyéb idõpontokban fizetõs a szolgáltatás.
Munkatársaink családos emberek, nem kényszeríthetjük õket éjszakai , illetve egész napos munkára.
Köszönjük megértését.
A csekket minden hó 5.-ig, postai úton kapja meg, fizetési határidõ aktuális hónap 15. napja.
Köszönjük
(csak vicc volt)
Posted 2008. August 02. - 01:01
;753479']Én ezt az egyet nem értem, ilyen kerékpározási stílus nincs, leszámítva bpdh, kilátódh...
zylin, szerintem nyugodtan lehet túrázni olyan géppel is ami alapvetõen nem arra van kitalálva. Magamnak is egy ilyet állítottam össze az évek során Scott dirt vázzal és lassan el is nevezhetem am gépnek:)
Szóval csak annyit akarok ezzel mondani, hogy ha egy nagyobb méretû Karaton vázzal eltalálja a geometriát, könnyû cuccokkal szereli fel, 2.1es gumit rak rá stb akkor egy olyan bringát kap, amivel tekerni is tud és bevállalhatja a keményebb lejtõket, amiket aztán nem csak túlélni, hanem élvezni is fog;) Igaz, akkor át kell alakítani a felszereltségét, de a 80ezres alapárnak köszönhetõen marad annyi pénze, hogy akár még a boltban kicserélheti a cuccokat.
Szerintem Sakura így megkapod azt a gépet ami nagyjából minden általad felsorolt dologhoz alkalmas.
Tudom, hogy nincs lépcsõzési stílus.
Arra gondoltam, hogy ha van egy lépcsõsor a belvárosban vagy valami hasonló, ne kelljen folyton leszállni és letolni a biciklit. Csak annyit szeretnék, hogy ne essen szét.
Posted 2008. August 02. - 00:58
Ebben az árban szerintem csak olyan gépet tudsz taláni ami az álltalad említett helyeken a normál használtot bírja és annyi. Semmi durvulás.[/quote]
Ezalatt azt értem, hogy ha megyek a hegyekben egy erdei csapáson, akkor ne kelljen leszállnom a biciklirõl, hogy kikerüljek egy gyökeret vagy, hogy egy kavicsosabb, göröngyös úton ne kelljen lassan átvánszorognom, hanem tarthassam a tempót. Vagy pl. lemehessek egy kb. 40-45 fokos, kissé rögös ösvényen is, fejreállás nélkül. De nem dh-ra gondoltam, hatalmas törésekkel. ^^
Posted 2008. August 02. - 00:46
Köszi a segítséget!
Ha lenne kérdésem, jöhetek még?
Posted 2008. August 02. - 00:44
;753682']Te a Sakura nevû felhasználó "párja" vagy? Mert errõl nem nyilatkoztál, viszont mindketten többes számban beszéltek, ebbõl arra következtetek, hogy igen...Ha viszont nem akkor azt sem tudjuk, hogy milyen bringát szeretnél.
És bárki bármit mond, ha ebbõl az említett caprioloból nem létezik nagyobb méret, akkor marad (ha úgy tetszik dirt-)gyerekbicikli.
Kicseréltetheted boltban egy jobbra, ha ennyire félsz tõle.
Na és végezetül, ha te vagy Sakura haverja akkor hozzá képest eléggé elmentél felhasználási területben, igaz kábé úgy ahogy én ajánlottam neki durván 10 posttal elõrébb:)
Nem, nem ismerjük egymást. Túrázós, lépcsõzõs, erõs bicikli témában csak én nyomulok.
Posted 2008. August 01. - 22:39
Kölcsönkértem egy du-ra haverom országutiját és 87 km-et mentem vele,de ez olyan hatást gyakorolt rám,h én is venni akarok egyet. Annyira az országutikhoz nem értek, de csak vmi olcsóbb hobbi gépet gondoltam. Kinéztem egy Altrix-ot ami tetszik fõleg a kellemes ára miatt. Berakom a linkjét és érdekelne a véleményetek.
Amúgy akcióban 56 szállítási költséggel szerintem kellemes.
http://www.pilisspor...roducts_id=2952
Posted 2008. August 01. - 22:15
Hello,most néztünk szét boltokban és találtunk egy bicajt ami jó lenne nekünk.
Te a Sakura nevû felhasználó "párja" vagy? Mert errõl nem nyilatkoztál, viszont mindketten többes számban beszéltek, ebbõl arra következtetek, hogy igen...Ha viszont nem akkor azt sem tudjuk, hogy milyen bringát szeretnél.
És bárki bármit mond, ha ebbõl az említett caprioloból nem létezik nagyobb méret, akkor marad (ha úgy tetszik dirt-)gyerekbicikli.
Naja,de ha sokan írtak róla hogy szétesik a kormány...
Kicseréltetheted boltban egy jobbra, ha ennyire félsz tõle.
Na és végezetül, ha te vagy Sakura haverja akkor hozzá képest eléggé elmentél felhasználási területben, igaz kábé úgy ahogy én ajánlottam neki durván 10 posttal elõrébb:)
Posted 2008. August 01. - 21:41
Posted 2008. August 01. - 21:40
nem kell minden pletykát elhinni..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. August 01. - 21:39
inkább az airborne, mint ez..
Jó bicajnak tartom de nemtudom hogy garanciásan javítanák-e ezt mert ugye azt mondják talán hogy a használója hibája hogy tönkretette...
Posted 2008. August 01. - 21:36
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. August 01. - 21:35
Namost néztem még a Altrix Airborne Jumpot,azt is sokan lehúrogták hogy esik szét az egész bicaj...Ti errõl tudtok valamit?
(Bocs a sok írásért:) )
Posted 2008. August 01. - 21:32
A váz tartóssága, geoja más kérdés, én idén hallottam elõször erröl a márkáról, de állítólag 10 éve létezik. Ha a vázról hallottál rosszat az mérvadó, ha az alkatrészekrõl, akkor kevésbé
...persze kérdés, hogy mindezt mennyiért vennéd. (?)
Posted 2008. August 01. - 21:27
Kicsit megilyedtem hogy mindenki azt írta róla hogy nincs elõnye ennek a bicajnak.
"ez inkább egy nagyon kezdõ dirt bicikli.
dirt-özni (nagyokat ugrálni) akarsz vele?
"
Igen Dirtre kéne.
Posted 2008. August 01. - 21:26
Hello,most néztünk szét boltokban és találtunk egy bicajt ami jó lenne nekünk.
A neve:Capriolo Skulls
ez inkább egy nagyon kezdõ dirt bicikli.
dirt-özni (nagyokat ugrálni) akarsz vele?
ha városba túrázni stb, szal tekerni kell akkor nem ajánlatos.
a capriolo asszem egy szerb cég, magyar származású tulajokkal.