A szüleim a többes szám...
"Kicseréltetheted boltban egy jobbra, ha ennyire félsz tõle."
Jah csak az +pénz,bocs hogy ilyen vagyok csak túlságosan olyan vagyok hogy ha ennyiért veszel egy bicajt lehetne már olyan hogy ne essen szét mindenkinek(legalábbis a "pletykák" szerint).
De majd kiderül milyen lesz az Airborne Jump.
egy jobb boltban ha megveszed(rendeled) akkor a vásárlásnál rögtön kicserélik rajta a kormányt(ha kéred) mégpedig úgy, hogy beszámítják a gyárilag szerelt kormányt így kábé caks 1-2 ezressel lesz több és lehet, hogy megmenti az életed az adott helyzetben;).
De honnan hallottad, hogy szétesik? testbike? mert akkor az is lehet, hogy mégsem esik szét (ld. LL), meg persze lehet, hogy stucni vagy bármi más rajta a gáz, de akkor is ugyanazt meg tudod csinálni amit fentebb írtam;)
Amúgy árat még nem mondtál, hogy max mennyit adnál ki érte.
Sakura: persze, nem dh-ra gondoltam, de inkább ne menjünk bele abba, hogy milyen is az a déhágép, mert kis hazánkban én a legtöbb pályát/lejtõt bevállalnám a merevseggûmmel;)
Szerintem aztán vehetsz szimpla sport mtb-t, meg az én általam említett verziót (amúgy mindkettõ hardtail mtb), ha rendszeresen mész majd, egy idõ után ki fog alakulni a saját stílusod, mert mindenes bringa sajnos nincs, csak bringa van mindenre, amen.
segítségért meg annyiszor jössz ahányszor akarsz, csak tanuld meg használni a "Módosít" gombot