Egyébként ez 147eFt-ért listaáras bringa? Ugye ez nem akciós ár? (csak mert akkor tuti lesz belõle akár két hónap múlva is
Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2008. September 26. - 12:12
Egyébként ez 147eFt-ért listaáras bringa? Ugye ez nem akciós ár? (csak mert akkor tuti lesz belõle akár két hónap múlva is
Posted 2008. September 26. - 10:40
Posted 2008. September 26. - 08:54
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. September 26. - 00:15
Nem rég találtam rá a fórumra. Ez azt is elárulja, h egy full kezdõrõl van szó. Kb. 2 hónap múlva (nov-dec) szeretnék vásárolni egy bringát. 2-3 éve volt egy Caprine Cherokee bringám. Full alap gép, 40ezer Ft volt. Nem is bírta alattam az iramot, idõvel aztán megváltam tõle, mert azon eleve nem volt mit fejleszteni. Régóta szeretnék már egy komoly(abb) bringát. A napokban már olvasgatok a téma iránt, mert hát semennyire nem értek hozzá. A vásárlásig pedig legyen "kis" idõm, h magabiztosan mondjam, h ilyen bringa kell nekem. Nem kapkodom el a vásárlást, idõm már van, hisz itt a hideg és talán most nagyobb akciókra is lehet majd számítani, mint mondjuk egy nyáron. Kicsit már a fórumot is olvasgattam le is írnám, h mit és mire akarom használni. Erdõbe, könnyebb terepen és városban. Utóbbi nem csak szaladgálás, hanem kisebb lépcsõzésgetés, de semmi komoly ugrálás, viszonyt lenne igénybevétel. 168cm/60kg vagyok. Szerintem nekem egy MTB-re lenne szükségem (country-cross). Az árat még nem lõttem be teljesen, de elképzelések már vannak. Úgy gondolom, h 60-70-80 alatt annyira nem érdemes, tényleg egy jobbat akarok. 100 körül már vannak olyanok, amik jól fel vannak szerelve, viszont nagyon ócska telóval adják. Aztán jön a 150, ahol már egész jól telókat is adnak. Igazság szerint 2-3 bringát néztem eddig. Elõtte volt Merida Sirmium 2008 is, de azt itt írtátok, h 105ezerért nem nagyon éri meg. Szóval amiket néztem:
Magellan 2008 Polaris Deore (105e)
http://www.canga.hu/...--POLARIS-DEORE
Magellan 2008 Polaris Deore Disc (119e)
http://www.canga.hu/...ARIS-DEORE-DISC
Mongoose Amasa Super 2008 (146e)
http://www.canga.hu/...MASA-SUPER-2008
Az én amatõr józan paraszti ész véleményem ezekkel kapcsolatban: az elsõ. Jó felszerelés, de gyenge villa. Cserélni kéne hamar, az meg mondjuk 30-35e, már is 140-nél járunk. A második? Kell az a tárcsafék? Milyen elõnyökkel/hátrányokkal kell számolni ilyen kategóriás tárcsafékeknél? Több a hátrány, mint az elõny? Mert jól néz ki.
Posted 2008. September 22. - 17:32
a Bikemagban lévõ dunconban is csak deore van azér gondoltam....
és az slx-el mia a helyzet?
eladó cuccok
Posted 2008. September 22. - 16:51
xt az gyenge meg fölsleges, azt nem érdemes
nekem 175ös hone van(ami ua mint az lx csak feketében) és nem probléma ilyesmi egyáltalán
Posted 2008. September 22. - 16:47
bringatuning elõt állok és a hajtokarban nem tudok dönteni
Szerintetek elég egy Deore egy hobby merev 4x dirt dh gépbe vagy érdemesebb jobbat venni(SLX XT)?
És az nem probláma h 175 mm a karhossz mert a monoblokmagassá kb 310 mm?
Elõre is kösz
eladó cuccok
Posted 2008. September 22. - 15:33
Gábor
Posted 2008. September 22. - 09:52
http://bikemag.hu/te...n-pyxis-xt-disc
Lehet félreértettemsimám felsõcsõhossz, ami a kormánycsapitól a nyeregcsõig mérendõ.
A mostani caprine-em L-es(azt mondták ez 19 körüli), és 570-et mérek (középtõl középig)
A tesztelt 18"osnak ennyi.
Ha azt mondjátok kicsi lenne, akkor elfogadom, köszi!
Gábor
U.I:Ez az az akció,hátha másnak hasznos:)
http://moab.hu/index...d=251&Itemid=31
2féle felsõcsõhosszt szoktak megadni, az egyik konkrétan a felsõcsõ hosszúsága, a másik a vizszintes felsõcsõhossz, ami egy képzeletbeli csõ hosszúsága és ez ami számít.
A 18as váz nekem lenne jó és én alacsonyabb vagyok 7cm-mel, mint te.
Posted 2008. September 22. - 01:11
Lehet félreértettem
A mostani caprine-em L-es(azt mondták ez 19 körüli), és 570-et mérek (középtõl középig)
A tesztelt 18"osnak ennyi.
Ha azt mondjátok kicsi lenne, akkor elfogadom, köszi!
Gábor
U.I:Ez az az akció,hátha másnak hasznos
http://moab.hu/index...d=251&Itemid=31
Posted 2008. September 22. - 00:17
Sziasztok
Van egy Pyxis bicó akciósan, de csak 17es van. Nekem 185 centivel mennyire lenne kicsi? Azt néztem, h hosszított vízszintes felsõcsöves.
Köszi,
Gábor
Nagyon kicsi lenne, neked kb 19es váz kell.
A "hosszított vizszintes felsõcsöves" részt nem értem.
Posted 2008. September 22. - 00:08
Van egy Pyxis bicó akciósan, de csak 17es van. Nekem 185 centivel mennyire lenne kicsi? Azt néztem, h hosszított vízszintes felsõcsöves.
Köszi,
Gábor
Posted 2008. September 20. - 18:06
Teljesen kezdõ vagyok és hobbi szinten szeretnék biciklizni (országúti). Milyen biciklit ajánlotok?
szerintem kezdésnek vegyél egy alsó-középkategóriás országúti kerékpárt, akár használtan is az apróból...ha tetszik a mûfaj, akkor késõbb költhetsz még rá, ha viszont nem, akkor nem buksz rajta sok pénzt...
Posted 2008. September 20. - 17:04
Lenne egy kérdésem méghozzá azz hogy.....
Mongoose Tyax VÁZ!!! .....tapasztalat, vélemény stb....?
Posted 2008. September 08. - 19:24
Posted 2008. September 05. - 22:53
http://www.vatera.hu...r_90188769.html
2008as L-es Genius itthpni ár feléért (~350), újonnan;dzsájentek specik meg kjúbok elmehetnek a levesbe mellette!

Mert a TC azért TC (bár a teremtõ úgy gondolta ahogy a 2009esen van, utanként külön beállításokkal, kormányról, de az a móka 2× annyiba kerül még
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. August 30. - 15:19
ebben ne legyél annyira biztos!mikor tavaly én is nézegettem a bicajokat,elég sokmindenkit felhívtam,mint késõbb kiderült,az egyik úriember lopott bicajokkal kereskedett,kereste a rendõrség is,a régi fogadott hívásaiban benne volt az én számom is,ezért télen mennie kellett apámnak a rendõrségre kihallgatásra.....
Én ugyan így jártam csak mobillal.
Ez ugyan nem ebbe a topik-ba tartozik meg lehet hogy off is de élõ példának talán jó.
2002-ben egyik volt kolegámnak akartak eladni egy mobilt és hogy kipróbáljuk beleraktam párpercre a kártyámat oké mûködött,rá fél évre egynap reggelén mobilon hívnak a Teve utcából(a rendõrpalotából) hogy mennyek be mert emberölési kisérlet gyanusítottja vagyok.
Be megyek kérdez felelek jegyzõkönyv felvessz elenged...idõ telik...
2008 február,idézés a Markó-ba bírósági tárgyalás kérdez felelek elenged,azóta semmi.
A lényeg az hogy ami mobilt a kolegámnak elakartak adni az már vagy 5 kézen átment és akié eredetileg volt azt megõlték csak persze ezt nem közölték a kolegámmal,és mivel az én kártyámmal probáltuk ki amikor lefoglalták a mobilt mint bûnjelet az én számom is benne volt + a szolgáltatónál is vissza tudták kerestettni hogy akkor milyen kártya volt a telefonban.
Én azelõt sem de ezek után meg pláne nem veszek ilyen dolgokat kézalól talán csak akkor ha rokon vagy nagyon régen ismerem az illetõt.
Posted 2008. August 30. - 14:34
ezt senki nem fogja megmondani hogy lopott-e vagy sem. az ára tényleg jó.
mondjuk én nem hiszem hogy lopott bringákat netre raknak fel...
ebben ne legyél annyira biztos!mikor tavaly én is nézegettem a bicajokat,elég sokmindenkit felhívtam,mint késõbb kiderült,az egyik úriember lopott bicajokkal kereskedett,kereste a rendõrség is,a régi fogadott hívásaiban benne volt az én számom is,ezért télen mennie kellett apámnak a rendõrségre kihallgatásra.....
Posted 2008. August 30. - 13:22
Höhöhö, poén az benne, hogy nem ennyiért venném.
Csak nem ismersz valakit a tószegi összeszerelõ üzembõl...?
Posted 2008. August 30. - 10:24
ezt senki nem fogja megmondani hogy lopott-e vagy sem. az ára tényleg jó.
mondjuk én nem hiszem hogy lopott bringákat netre raknak fel...

Sign In
Create Account

Back to top