Pamutnyuszinak:
ACERA nem gáz, neked tekerni kell a bringa, nem sportolni - jól sejtem? - akkor ott nem lesz vele baj.
Férfi váznál csak arra vigyázz, hogy ne üljön hátul a gyerek, mikor le-fel szállsz a bicóra/-ról.
Szoknyában nem tekersz? Mondanám, a férfi nép bánatára..
Balance, nem tudom, nem volt soha, de ahogy én megnézegettem, a következõ beruházás ott egy fék csere legyen majd. De amit York is írt típust, - Kellys - azt én is merem ajánlani.
Ha Gepidában kifogsz egyet jó áron, az is mehet.
Muttimnak úgy öt éve vettem egy 26"-os kerekû masinát - HAUSER - otthoni szaladgálásra, bevásárlásra - elõl-hátul kosárka - naponta teker vele, van, hogy 20-30 km-t is, és eddig az éves szervizeken kívül - amit én csinálok meg, + bovdenek, láncok évenkénti cseréje - eddig csak külsõ/belsõ gummát kellett cserélni rajta, és egy láckerék sort, de tisztességesen teszi a dolgát. És az sem volt tán csak 38-40 eFt.
LOL, férfi váz abból a szempontból nem gáz, gyerekutánfutóban húzom az aprónépet.

Ömm, na jó, volt hogy reflexbõl felpattantam szoknyában is 1-2x, de nem hálálta meg az anyag.

Köszi a Hausereket még megnézem, remélem van belõle vagányabb típus is, mint Dorothy bicaja az Ózból.