Üdv.
Hát azt a boltot én is keresem mert van kb 60.000 Ft-om ebben a valutában,de az üdülési csek ilyen célokra mint fizetõ eszköz úgynéz ki elég nagy szopás,én már a 100-adik boltban kérdeztem meg ugyanezt,de mindenhol fejcsóválással meg egy rövid tömõr nemmel fogadták a kérdésem.
Röviden nem hiszem hogy találsz ilyen boltot.
Sziasztok megint!
Köszönöm az ajánlásokat, sikeresen szétnéztem.
Elõször is TREKs Atesz, találtam boltot ahol elfogadnak üdülési csekket. Nem tudom mennyire minõsül reklámnak itt a fórumon, így csak városokat írok ahol találtam és pontos címet linket küldök privátban! Tehát Dunaújváros Tata és Cegléd! Ha mást is érdekel szívesen elküldöm bárkinek.
Bikertigger , köszönöm megnéztem és talán a felsoroltak között van a befutó a merida személyében :-). A Polarist sokan ajánlják , hogy a jelenleg kapható legjobb ár-értékû bringa és még tavalyi készletek is vannak akciós áron. A többi pedig... ...tudom , hogy az idei divat a fehér de nekem nem tetszenek a fehér alapszínnel rendelkezõ bringák :-(.
papabear , a cube gyári oldalán nézelõdve beleszerettem az analog-ba. Persze nem a white-candy green verzióba, hanem a black-grey-be amit sajnálatomra magyarországra nem szállít a nagyker :-( Beszéltem velük telefonon és váltig állították , hogy a 2009-es modellbõl nincsen fekete. Biztos a tavalyi verzióval keverem, merthogy az idei alapszínek a fehérek. Na erre én csak egy linket szúrok ide:
http://www.cube-bike...G_id_30641_.htm
Na bocs , hogy ennyit regéltem. Lehet spórolok még kicsit és a Merida matts xc 500 V lesz a 300 V helyett. Színeiben jobban tetszik a váz és kicsivel jobb cuccok vannak rajta.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére