Sajnos nem ismerem a Balance kerékpárok részletes specifikációját, ezért nem tudom összehasonlítani a Meadow felszereltségével. Szimplán a váltó az pedig kevés ahhoz, hogy megfelelõ képet alkossunk egy kerékpárról. Én azt tudom mondani neked, hogy nekünk a Meadow (és a Steppen is) rendkívül népszerû modell, a kereskedõktõl nagyon jó visszajelzéseket kapunk. Egyrészt mert õk szerelik össze, illetve értékesítés után a vevõ visszajár hozzájuk, tehát kapnak róla visszajelzést.
Személyes vélemenyém a Balance-ról megvan, de azt nem szeretném itt leírni
A másik dolog pedig, hogy tisztában vagyok vele, hogy a pénz az nagy úr, de véleményem szerint érdemes elgondolkodnod azon, hogy hol vegyél kerékpárt. Nemrég voltam három Hervis-ben "privátban", mert "kerékpárvásárláshoz érdekelt volna az eladók véleménye". Háááááát.... volt aki azt mondta, hogy majdnem biztosra meri állítani, hogy ezeken a kerékpárokon 10 évig még a váltót sem kell utánállítani!!!!!!
Én a Kross-tól függetlenül azt tanácsolom, hogy bármilyen márka mellett is döntesz, kerékpárboltban vedd meg. Ne feledd, a vételárért nem csak árut kapsz, hanem azonnali és késõbbi szolgáltatást is.
Egy kérdés: ki az az "EXXPERT kollégája"?????
Nem szabad elfelejteni, hogy a weboldalon feltüntett árak csak AJÁNLOTT fogyasztói árak...
Egyébként én Sirmium-ot nem láttam sehol 70ezerért. Használtat ajánlottak?
Nem.

Sign In
Create Account

Back to top