Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

listaáron nem
20% körüli engedménnyel már jó lehet

egyszerûbb ha mondasz egy összeget amit rá tudsz szánni

persze nem biztos hogy nyáron még lesznek ugyanazok a kifutó modellek mint most...

Vaterán néztem, 80-90 környékén adtak el már újakat, nem használtakat. Most nincsenek fenn Fire Mountain-ok. Amit rá tudnék áldozni, az ebbõl következõleg maximálisan olyan 80.000 Ft, ennél sajnos nem többet. :(
Úgy 50-60% beton, maradék 40-50% terep miatt (ami nem kifejezetten csak föld, hanem murvásabb terep) szeretnék elsõ telóst venni (most egy merevvillás van, kényelmetlen). Ezen kívül a Fire Mountain tetszik még a tárcsafék miatt is, ami igencsak csábító számomra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Sziasztok!

Korábban már kérdeztem, akkor nem kaptam rá választ. Kona Fire Mountain 2009 szerintetek jó választás árkategóriájában? Több pénzem sajnos biztos nem lesz rá, nyáron szeretnék bringát venni.

Itt van, mibõl épül fel: http://www.bikepedia...ntain&Type=bike

Elõre is köszönöm!

listaáron nem
20% körüli engedménnyel már jó lehet

egyszerûbb ha mondasz egy összeget amit rá tudsz szánni

persze nem biztos hogy nyáron még lesznek ugyanazok a kifutó modellek mint most...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Sziasztok!

Korábban már kérdeztem, akkor nem kaptam rá választ. Kona Fire Mountain 2009 szerintetek jó választás árkategóriájában? Több pénzem sajnos biztos nem lesz rá, nyáron szeretnék bringát venni.

Itt van, mibõl épül fel: http://www.bikepedia...ntain&Type=bike

Elõre is köszönöm!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát mondjuk a Santa Cruz Bullit komplett változatát, amit a gyártó rak össze. 2799 ill 3799 dollár, ami 1959 ill 2659 font. Ilyen jó alkatrészeket ilyen olcsón sosem teszel rá.

De mondjuk 3360 font a Specialized SX-trail II, ami szerintem jobb választás.
Esetleg a Specialized SX-trail I ami "csak" 2310 font.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tavi

tavi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Oke, ertem Remhorcsog! Es akkor ilyen (kb.: 3000 font +-500) arkategoriaban mit tudnal ajanlani?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Azt hiszem egyel újabb szett van rajta (de ugyanaz a szint). Nem sokkal jobb, de valamivel azért igen. Válaszd azt amelyik jobban tetszik ;)

ZS3NI

ZS3NI

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
:) Ahogy elnézegettem Caprine Forest lesz mindenképp.:)
70k-ba 2009-es modell? Megéri az árát?
Vagy válasszam a 8 ezer forinttal olcsóbb 2008-ast?

Mindneképpen újat szeretnék venni.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Neem, nem cserelni... hanem mellette kellene egy masik. Tehat ketto lenne.

Kompletten sokkal jobban jössz ki, mint ha darabokból rakod össze. Te nem tudod olyan áron megvenni, mint a gyártók ;)

Zs3ni: A Forest teljesen jó, egykerék még belefér, de 3aslépcsõnél nagyobbat ne ugrass vele, arra a sokkal drágább bringák valók.

ZS3NI

ZS3NI

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hi!

A közeljövõben szeretnék venni egy bringát! :) Gondoltam felteszem itt a kérdést, mégis csak jobban értetek hozzá.

18 éves múltam, ~175 cm és 70 kg vagyok.
A bringát fõleg hegyekbe túrázni, ugrálni, esetleg trükközgetni (egykerék) venném, de emelett szeretnék vele suliba is eljárni. :)
Vélemény? Milyet érdemes vennem? Árban olyan 70 körül gondolkoztam max. Nem muszáj, hogy drága legyen.

Szerk.:
Magellan Hydra?
Caprine Forest?

Ezek most nagyon megtetszettek!
Amatõr vagyok, segítsetek! :)

Üdv, ZS3NI

tavi

tavi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Neem, nem cserelni... hanem mellette kellene egy masik. Tehat ketto lenne.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Izé ezt most nem értem. Melóbajárós bringádat freeride gépre akarod cserélni vagy micsoda?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Lehet hogy most megköveznek , de ha már a királyságban laksz akkor a helyedben lehet azt csinálnám hogy végignézném az online akciós complett bringákat és vennék egyet a mostani leértékelések mellet sokkal olcsóbban kijönnél + maradna egy eladható vagy tartalék vázad
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tavi

tavi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hat plusszba meg olyan 1500-2000 fontot (atszamolva 450.000-600.000 huf) szannek ra. Azert kell nekem egy masodik bicaj, mert a mostanival jarok melozni, azt az itteni idojaras meg az utolso ket telen mar soval szortak az angolok is az utat (elotte nem, nem tudom miert valtottak) es elkezdett eszmeletlen mod rozsdasodni... es nyilvan ez minden evben igy lesz...
Szoval az osszeg ismereteben otletek?
koszi

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

hello kedves topiclakok!
Ma voltam lent a legkozelebbi kerekpaboltban es meglattam egy pofas vazat: Santa Cruz bullit. Ahogy neztem a marka topicjat elegge kihalt, mivel nincs forgalmazoja mo.-on. De azert megkerdezem, hogy megis milyen alkatreszekkel lehetne ezt a vazat feloltoztetni, hogy igazan jo legyen? Amennyiben nem jo helyre irtam a hozzaszolast, abban az esetben elnezest!
koszi

A kopasz vázat?
Elsõ és legfontosabb kérdés mekkora a pénztárcád mérete ?

tavi

tavi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
hello kedves topiclakok!
Ma voltam lent a legkozelebbi kerekpaboltban es meglattam egy pofas vazat: Santa Cruz bullit. Ahogy neztem a marka topicjat elegge kihalt, mivel nincs forgalmazoja mo.-on. De azert megkerdezem, hogy megis milyen alkatreszekkel lehetne ezt a vazat feloltoztetni, hogy igazan jo legyen? Amennyiben nem jo helyre irtam a hozzaszolast, abban az esetben elnezest!
koszi

Ditlzon

Ditlzon

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok! szeretnék véleményeket a 2009-es rochmachine crossride 500-ról.
köszi!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na már megint igazad van. inkább meg sem szólalok. (már elfelejtettem hogy fuliról van szó )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Jó ebben igazad van. akkor finomítok vesz egy új neki tetszõ vázat pl. 50 -60-ért vesz egy használt,de tuti állapotú gépet az apróból és átépítik, szerintem ez a legköltséghatékonyabb megoldás. A használt váz meg visszakerül az apróba.

hmm
nem akarok kötekedni de fulli váz 50-60-ért szintln ritka :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jó ebben igazad van. akkor finomítok vesz egy új neki tetszõ vázat pl. 50 -60-ért vesz egy használt,de tuti állapotú gépet az apróból és átépítik, szerintem ez a legköltséghatékonyabb megoldás. A használt váz meg visszakerül az apróba.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Vagy vesz az apróból egy majdnem új tuti gépet az apróból 250-ért

az is egy megoldás
bár azért 21-22"-os méret ott sem gyakori.