a polaris egy nagyon jó vételVoltam a ProBike-nál. Õk leginkább Magellan bringákat mutattak (sorrendben: Draco, Crater, aztán Polaris), illetve mutatták a Specialized-ot is. Legjobban a Polaris jött be nekem, fõleg tárcsafékkel, mivel 20 helyett így 15-ért megkapja az ember. No persze ez már így 115.000 Ft. A Polaris telójának azt mondták minimális a karbantartása igénye (illetve ezeknek az olcsóbbaknak), de túl jókat a TestBike-on nem olvastam róla. Kezeljem az ott elhangzottakat némi fenntartással?
csak több az ára mint amit írtál azért nem említettem
a telója komoly terepezésre nam igazán alkalmas (erdészeti "sotteres" murvás, dózerutkra teljesen jó) de ebben a kategóriában nem kapsz jobbat, az kb a 180-200 ezres bicajioknál kezdõdik (vagy vedd azt hogy egy jobb teló 50-60 ezernél kezdõdik, tehát ahoz viszonyítható). szal gond nem lesz vele, csak csodákat nem kell tõle várni. ha egy picit jobb telót akarsz akkor a 2009-es polarisban rs dart van, de az v-fékkel 125.
szvsz nyugodtan vedd meg ezzel, amíg nem mész komoly terepre addig teljesen jó. ha meg majd mégis akkor úgyis kicserélnéd a dart-ot is, viszont a polaris egy jó alap a fejlesztésre.

Sign In
Create Account

Back to top