Rég írtam ide, de most újra aktuális a kerékpár vásárlás nálam.
Szóval kellene nekem egy teljesen alap lehetõ legolcsóbb (de nem tesco gazdaságos) MTB. Max 50e Ftot szánnék rá, de az már nagyon a teteje.
Legfõbb feladata eljutni A-ból B-be városon belül, néha kis erdei utakon való mászkálás, semmi extra. Tudom, hogy ezt a feladatot egy 10éves kerékpár is ellátja, eddig azt használtam, de ideje újat venni, mert arra már sokat kellene költeni.
Szóval legelõször is, hol vegyem meg? Szerencsére 2 városban is "élek" egyszerre így Debrecen és Nyíregyháza is szóbajöhet. Itt hol nézzek szét? Esetleg van webshop valamelyik helyi üzletnek, ahol lehet nézelõdni?
Másodsorban milyen méretû gépet vegyek? Én 188cm magas és 90-95 kiló vagyok (húsvétkor 95+
Harmadszor milyen márkát, típust ajánlottok nekem? Gondolom a legolcsóbb árkategóriában (max 50eft) teljesen mindegy, ugyanazt (nem)tudja mind.
Tavaly mikor nézelõdtem 50rugóért adtak volna pofás kis gépeket már elsõ teleszkóppal is. Érdemes ilyen árért olyat keresni, teljesen használhatatlan és pénzkidobás filléres telót venni rá?
Minden segítséget szívesen fogadok.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére