Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Nem is értem miért a meridát nézted amikor ott a Trek

Lehet mert Szabadkán van?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Elkelt az a merida. :( Valami másikat tudsz ajánlani?

Nem is értem miért a meridát nézted amikor ott a Trek

hasidavid

hasidavid

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Pl az elsõ merida írja gyári garival azaz valószínûleg papírokkal egy hívást megér .

Elkelt az a merida. :( Valami másikat tudsz ajánlani?

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts

Tök jó belinkelted a saját hozzászólásod ilyet még nem láttam:)
Próbáld meg újra.

hehehe.....picsába......megpróbálom, de nem biztos , hogy menni fog. A házépítéshez jobban értek :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Tök jó belinkelted a saját hozzászólásod ilyet még nem láttam:)
Próbáld meg újra.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
KTM Srácok! Ez a bringa jó hegyi nyúzásra és néha egy kis maratonra?

hasidavid

hasidavid

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Jó ez a merida tényleg nem rossz, csak az ár egy kicsit (15-tel) a keret felett van, de lehet, hogy rá tudom dumálni a szüleimet...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Pl az elsõ merida írja gyári garival azaz valószínûleg papírokkal egy hívást megér .

hasidavid

hasidavid

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 2010 - Merida One-Twenty HFS 3000D -52% és beszámítás van!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Trek Fuel EX7 M
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized Epic Comp 2006 (M-es méret)
Szvsz jobban jársz ha ennyi a pénzed.

De ez mind használt, és nem tudom, hogy mi van elkopva, megkarcolódva, elrepedve... És eddig 3 használtbringatulajdonost kérdeztem meg, és egyik sem tudta igazolni, hogy nem lopott (nincs meg a számla/blokk).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 2010 - Merida One-Twenty HFS 3000D -52% és beszámítás van!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Trek Fuel EX7 M
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized Epic Comp 2006 (M-es méret)
Szvsz jobban jársz ha ennyi a pénzed.

hasidavid

hasidavid

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Mivel két eléggé különbözõ bringát raktál be azt sem ártana tudni mire használnád.

Hegyen megyek vele le-föl. Mert itt ahol én lakom nincs fogas. Leginkább ilyen kisebb túrákat megyek (3-4 órásat). Fölfele leginkább aszfalton megyek (ha tudok), mert ott könnyebb. Ezért jó, ha könnyû a bringa és mindkét teló lockos. De le mindig megkeresem a legjobb erdei utakat (DH)...
Az elõzõ bringám egy Mongoose fireball (hardy) volt és szeretnék fullyra váltani, mert amikor lefelé mentem, akkor mindig szétrázott. Most kicsit több mint 60 kiló vagyok, de szeretem a gyorsan meg tudok állni, úgyhogy mindenképpen valami olajos tárcsaféket szeretnék (ami nem tektro :D).

Azért néztem ezeket, mert ilyen 270 körüli áruk van (€900), és nincs több pénzem rá.
+Nem szeretnék fekete bringát. Az elõzõ is narancssárga volt.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Mivel két eléggé különbözõ bringát raktál be azt sem ártana tudni mire használnád.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Corratec Ait Tech Zone vs. Carver Drift 110
Mi a véleményetek, melyik a jobb? Vagy ha van valami hasonló ugyan ilyen árban azt is megírhatjátok...

E kettõ közül magasan a Carver.De az 14cm,a Corratec meg 10

hasidavid

hasidavid

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Corratec Ait Tech Zone vs. Carver Drift 110
Mi a véleményetek, melyik a jobb? Vagy ha van valami hasonló ugyan ilyen árban azt is megírhatjátok...

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 posts

Helló.

... így lesz ami visszatart attól amit a terepgépemmel mûveltem egyszóval folyamatos újítástól.

Arról úgysem fogsz leszokni. :o)
Hegyibringás = Kerekes Jeti

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
tessék
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: MERIDA ROAD RACE 903-18 M

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Helló.

Segítséget szeretnék kérni,életem elsõ országútiját szeretném megvenni.Szeretném boltban,esetleg webshopban megvenni, így lesz ami visszatart attól amit a terepgépemmel mûveltem egyszóval folyamatos újítástól.Használtat csak jó ajánlat esetén szeretnék és még idén szeretném meglepni magam.
A Ráfordítható keret 150-170 ezer forint körül mozog,ezért újonnan tudom,hogy nem kaphatok sokat,viszont ötleteket várok.
Amiket én kinéztem és talán egy viszonylag fontos dolog ami sokat dob egy-egy kerékpár megítélésén az a carbon villa,mivel egyik ismerõsöm kerékpárját próbálhattam már ilyen utakon alu villával,röviden nem volt meggyõzõ a szétrázás.
Kinéztem három kerékpárt amibõl ez a tétel két esetben megvan viszont egy esetben akciózásnak kell lennie,hogy beférjen a keretbe.
a bringák a következõk:
Merida road race 880
Merida road race 901
Dechatlonos BTwin
A kéttányéros megoldásnak jobban örülnék,de az elmúlt 2 hét alapján nálam ezek jöttek ki,viszont ha valaki tudna alternatívát akkor szívesen fogadom azokat és megfontolom.
Elõre is köszönöm nektek.
Üdv, Péter

szerk: a méretem lehet nem fontos de 176,5 cm magas vagyok.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

btwin rockride 6.0 58.900ft árában van jobb bikikli?

Vagy:
KROSS Hexagon V2 2010
KROSS Hexagon V3 2009
KROSS Hexagon V3 2010
KROSS Hexagon V4 2009
KROSS Hexagon V4 2010

Vagy tényleg apró, ha nem feltétlenül szeretnél újat.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Pl: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: MERIDA Matts Blue Flame 18"

XP Ninja

XP Ninja

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
btwin rockride 6.0 58.900ft árában van jobb bikikli?