Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Minden gépet szervizelni kell néha és foglalkozni vele.
De az általad leírt felhasználásra tökéletes lesz, nem hinném hogy gondod lesz vele. A Cube-ok nagyon jók.

Amúgy az a 160e Ft kicsit erõs. Kb. annyit ér amennyiért most árulják.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Csilla1987

Csilla1987

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni...:)Kinéztem egy bringát ez a Cube town 2010 nõi vázas trekkingje!Városi közlekedésre szeretnék megbízható biciklit, mert gyerekkel szeretnék menni!Abszolút hobbi használat, boltba járni, csavarogni!Semmi vadulás!100ezer ft-ra van leértékelve 160-ról!Megfelel szerintetek ez a bicikli arra, amire én szeretném használni?A megbízhatóság a legelsõ szempont a yerek miatt!Elõre is köszi a segítséget!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha karcmentes és a szett is tényleg új, akkor nem rossz vétel. Próbálj meg 10-20ezret alkudni! :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

vasko

vasko

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok,

Szeretnék országúti bicót venni. Kaptam egy ajánlaton a mai napon, véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy megér-e ennyit a bringa.
Ez egy Bianchi C2C Via nirone 7 full Ultegrával szerelt. Ultegra szett új rajta, a váz sem volt használva sokat, sehol egy karc rajta. 260e Ft kérnek érte.
Mellékelek egy linket, nem errõl a bicóról van szó, de teljesen ugyan ez a váz.

Link

Laci

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Pedált kapsz már 10-ért. Cipõn ne spórolj, de ne hagyd magad rábeszélni bármire, nem kötelezõ ott megvenni.

köszi a jótanácsot! akkor szétnézek elõtte máshol is!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

köszi!
a stucnit majd meglátom, mennyire lesz így kényelmes, ha nem muszáj nyilván nem szeretném lecserélni, bízom benne hogy jó lesz mert hosszúak a karjaim. a boltos azt mondta hogy tökéletes a méret...
montis cipõt semmiképp nem akarok:) akkor lehet veszem ott a boltban amit ajánlanak a bringához, az a legegyszerûbb, csak azért kérdezem hátha tud valaki épp akciósan valahol...

Pedált kapsz már 10-ért. Cipõn ne spórolj, de ne hagyd magad rábeszélni bármire, nem kötelezõ ott megvenni.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
hát igen, rizikó ha nincs garancia, dehát ezért olcsó... az biztos hogy vigyázni fogok rá, remélem nem lesz baj.
azért remélem egy neves bicikliboltban meg lehet bízni annyira, hogy ha azt mondják átnézték és tuti rendben van minden, akkor tényleg így van... mondták is, hogy nem is tehetnék meg, hogy szart áruljanak, nyilván az egy boltnak se éri meg... szóval bizakodó vagyok! de azért eléggé megijesztettél! :S

(egyébként ami még felmerült, van szintén ebben a boltban akciósan egy trek madone nemtomhányas, az persze garanciás mivel új, csakhát az egy 100-assal drágább, meg nem ilyen azért a felszereltsége, meg ez a bianchi nagyon szupernek tûnik, 2x is voltam megnézni, 2 különbözõ boltossal beszélgettem vagy 20-30 percet, nekem nagyon meggyõzõek voltak, megbízok bennük, remélem nem fogok csalódni. de még meggondolhatom, mivel a foglaló olyan, hogy esetleg ha meggondolnám magam, másik bringát is vehetek az üzletükben...)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

hogyhogy? azt mondták átnézték, nincs semmi baja...

PERSZE.dE HA VÉLETLENÜL MEGRECCSEN 2 HÓNAP MÚLVA?fÉLRE NE ÉRTSD,NEM ELKEDVETLENÍTENI AKARLAK,NAGYON JÓ KIS GÉP :)
caps

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Gratulálok hozzá,nagyon szép.De csendben meg szeretném kérdezni,hogy 360ezerért vettél egy olyan használt bringát amelyiknek nem garis a karbon váza?

hogyhogy? azt mondták átnézték, nincs semmi baja...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

sziasztok!
.)

Gratulálok hozzá,nagyon szép.De csendben meg szeretném kérdezni,hogy 360ezerért vettél egy olyan használt bringát amelyiknek nem garis a karbon váza?

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
köszi!
a stucnit majd meglátom, mennyire lesz így kényelmes, ha nem muszáj nyilván nem szeretném lecserélni, bízom benne hogy jó lesz mert hosszúak a karjaim. a boltos azt mondta hogy tökéletes a méret...
montis cipõt semmiképp nem akarok:) akkor lehet veszem ott a boltban amit ajánlanak a bringához, az a legegyszerûbb, csak azért kérdezem hátha tud valaki épp akciósan valahol...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ennyiért volt nagyjából reális vétel, ha használt. A dupla ennyit ér elég marketing szöveg :) Valóban nem tûnik rossz állapotúnak. Lehet, hogy egy rövidebb stucnit vehetnél bele, akkor biztos jó lesz 172 centihez is.

Jó cipõt nem nagyon fogsz 20ezer forint alatt kapni. Én országútihoz is SPD-t használok, mert montin is az van. Azt majd Te döntsd el, hogy országúti pedált-cipõt szeretnél-e vagy montist. Utóbbiból a pedál pl jóval olcsóbb.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
sziasztok!
mivel itt többen is segítettetek a biciklikeresésemben, ezért (meg amúgy is...) gondoltam megosztom hogy döntöttem végül.
ez lesz új, szeretett kerékpárom: Bringaland - Bringaland.hu
(eddig ezt azért nem mutattam itt a fórumon, nehogy valaki szemfülesen lecsapjon rá, de mostmár lefoglalóztam :) )
élõben sokkal jobban néz ki. azt mondták szét lett szedve, nagygenerál, és minden csapágy rendben van, semmi nem kopott, 3-4 évig hozzá se kell nyúlni. remélem igazat mondtak. (amúgy meg félig fel van újítva, sok alkatrész új rajta.) a vázat is tüzetesen átnézték, nincs rajta sérülés. full karbon minden (kerekeket kivéve:) ), pihekönnyû. azt mondta a boltos, ha szétszedve alkatrészenként adnák el, kb 2x ennyi pénzt érne...
hát remélem be fog válni. elvileg a 172 centimmel jó a méret, felülve rá, a kormány pont takarta az elülsõ agyat, úgyhogy remélem kényelmes lesz.
mivel már nincs visszaút, a "halottról jót vagy semmit" szellemében légyszi ne úgy kezdjétek, hogy "ezt elb*sztad fiacskám..." :) de persze ha van kritika mondhatjátok :)

még 2 dolgot szeretnék kérdezni:
- van esetleg pedál ill. cipõ ötletetek? ebben a boltban 20 körül van pedál és 25 körül cipõ amit elég húzósnak gondolok, van vmi tippetek, hol érdemes ezeket beszerezni, ill. milyet? még nem volt spd cipõm, úgyhogy gondolom vmi kezdõ pedál kéne...
- a vázat ismeri valaki? mikori, milyen széria? a boltos azt mondta, mivel 2009 óta van itthon bianchi, ezért ez tuti külföldrõl van, szerinte 2008-as lehet, de többet nem mondott... csak gondoltam minél többet szeretnék tudni a bringámról, mert most összvissz annyit tudok a vázról hogy karbon, és interneten nem találtam ilyen vázat.

köszi!

(ui. a képen van pedál, de az nem tartozék, meg csak 1 kulacstartó jár hozzá. viszont a computer az tartozék.)

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Sziasztok!

Kerékpár vásárlás elõtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni. Cross bicikliket néztem, mert elsõsorban városban, illetve túrázásra szeretném használni. A lehetséges jelölteket háromra szorítottam:
- Caprine Tour Cross 2010;
- Neuzer X2 2011;
- Schwinn-Csepel Elite Acera

Elõnyöket - hátrányokat, javaslatokat, tapasztalatokat, tippeket egyszóval mindent a fenti gépekkel kapcsolatban szívesen várok.

Ezek közül a csepellel van közelebbi kapcsolatom, az nagyon jól eltalált ár/érték arányú bringa... ha minden igaz 88e forintért egy komplett acerás gépet kapsz agyakat is beleértve!
Hosszú távon jó döntés lehet!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

A 45cm az 17.5 coll, de nem lesz az picit nagy egy 169cm-es nõnek?

Ha monti akkor még nagy is neki, ha trekking akkor sztem jó.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
A 45cm az 17.5 coll, de nem lesz az picit nagy egy 169cm-es nõnek?

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
hello,szeretnénk az asszonynak egy 45ös vázméretû bringát venni az hányas méret collba?, 169 cm magas az asszony

Brian8

Brian8

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Kerékpár vásárlás elõtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni. Cross bicikliket néztem, mert elsõsorban városban, illetve túrázásra szeretném használni. A lehetséges jelölteket háromra szorítottam:
- Caprine Tour Cross 2010;
- Neuzer X2 2011;
- Schwinn-Csepel Elite Acera

Elõnyöket - hátrányokat, javaslatokat, tapasztalatokat, tippeket egyszóval mindent a fenti gépekkel kapcsolatban szívesen várok.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Hali!

Kéne egy kis segítség, olyan kategóriával kapcsolatban amiben nem nagyon vagyok otthon.

- Apósomnak akar venni a család egy olyan biciklit, amin nincs váltó, azaz egy sebességes.
- El kéne bírni a 100kg-os súlyát.
- Megbízhatónak kéne lennie és mindezt max. 45.000 Ft-ért.

Valami ilyesmit:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Van Limburg, holland városi

Bármilyen tippet, tanácsot, vásárlási forrást szívesen fogadnék, mert én csak 27 sebesség felett vagyok képben. :D

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
köszi a hozzászólásokat, segítõ szándékú válaszokat! :)