Ja, a Wilier kb. 180cm felett kényelmes.
Annyira nem nõttem nagyra. 172 cm vagyok, így ez nekem nagy lenne, ha jól gondolom.
Ja, a Wilier kb. 180cm felett kényelmes.
Köszönöm legfõképpen a konkrét ajánlatot. Kiindulásnak jó. Megmondom õszintén csak így hasra (minden tudás nélkül) Merida Cyclocross-t kezdtem el nézegetni, de eltanácsoltak tõle hamar (lévén speciális használat, specko canga).
Kezdõként mi az a minimum amit egy ilyen bringához pluszban be kell szerezni (pedál, cipõ, világítás, stb.)?
ha versenyezni akarsz és neked nem kell se teleszkóp se tárcsafék csak egy jó könnyû bringa 'virsligumikkal' akkor oúti egyértelmû. tényleg nem kényelmetlen, jó mondjuk nem is a legjobb érzés, de ha megszokod akkor teljesen jól érzed magad rajta. de hogy ajánljak konkrét bringákat is:
Trek 1.2 2010 - Kerékpár webshop
Cube AERIAL 2010 - Kerékpár webshop
Azt írtad, hogy esetleg versenyeznél is, akkor egyértelmû, nem?
ha versenyezni akarsz és neked nem kell se teleszkóp se tárcsafék csak egy jó könnyû bringa 'virsligumikkal' akkor oúti egyértelmû. tényleg nem kényelmetlen, jó mondjuk nem is a legjobb érzés, de ha megszokod akkor teljesen jól érzed magad rajta. de hogy ajánljak konkrét bringákat is:Hát az az igazság, hogy nemtudom. Még nem volt ilyen bicajom. Ma valaki szerint az országúti sem olyan kényelmetlen, ha jól be van állítva ... Eddig a trekkingeket nézegettem, de az olyan lelassult embereknek lehet ideális talán ...
yep!
Hát az az igazság, hogy nemtudom. Még nem volt ilyen bicajom. Ma valaki szerint az országúti sem olyan kényelmetlen, ha jól be van állítva ... Eddig a trekkingeket nézegettem, de az olyan lelassult embereknek lehet ideális talán ...
És egy oútit bevállalnál (országútit)? Vagy neked nem jön be ez a 'görnyedõs' tekerés?
És egy oútit bevállalnál (országútit)? Vagy neked nem jön be ez a 'görnyedõs' tekerés?Alapvetõen aszfalton használnám. Terepezni nem tervezek.
yep!
Csak aszfalton vagy föld(esebb)úton is használnád? Ez az elsõ és legfontosabb kérdés:)
Csak aszfalton vagy föld(esebb)úton is használnád? Ez az elsõ és legfontosabb kérdés:)Sziasztok!
A bringákhoz abszolúte nem értek, és most jött el ideje, hogy a 15 éves Noname márkájú MTB helyett vegyek egy normális bicajt (terv szerint 1-1,5 hónapon belül)...
yep!