Egyébként Hármashatár-hegy kategóriás helyekre mondjuk nem terveznék túrán menni (több naposon), inkább kisebb emelkedõk. Amúgy meg ezért mondtam, hogy 5 vagy 10 sebist akkor max. Lehet még olyanokra is szedni cuccot. Fõleg, hogy nem csak eladásra lehet hirdetést felrakni, hanem keresésre is. Eddig bármilyen elvetemült kérésem volt, mindig volt valaki aki jelentkezett, hogy "ki tudna elégíteni azt az igényem". :DDD Szóval megéri próbálkozni.
Másrészt, az 1 napos túra, az inkább kis tekerés, az olyanokra én nem is hátizsákolnék, legalább is az ilyen 50-80 km közöttiekre, hanem ahhoz is inkább egy nyereg táska, bringás felsõ mez, esetleg váz táska, abba belemehet 1 szenya, csoki, fényképezõgép. Kulacsban tea mondjuk.. Ami kell. Hátizsákot max akkor veszek, ha suliba megyek bringával.
Amúgy a trekking jó megoldás lehet, ja, egész jó kis gépek vannak, a fitnessz se rossz, de én az utóbbi idõben országúti vázak pártját fogom és az arra épített kerókét. Magamnak is mindenképpen olyanra akarok majd túra bringát építeni, ha meglesz rá a keret. Bár ez biztos csak nyáron lesz, addig kihúzom néha kölcsönkért bringával, ha hosszabb túrára akarok menni.