Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2011. április 27. - 20:13
Ebbõl a bringából melyik méret lenne nekem az ideális a 190 cm-hez(méretek:XS,S,M,L,XL) Bikepro - Scott VOLTAGE YZ 2 MTB kerékpár
Írta 2011. április 27. - 18:31
1
2
3
4
5
6
Ezek vannak, de ebbõl is sok kiesik a méret miatt mondjuk.
ha magamnak venném, akkor ezt választanám: Bianchi 53-as országúti kerékpár « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
kb ilyenre gondoltam, ez fejleszthetõ valamennyire, de ezeket az alkatrészeket szerintem le sem kell cserélni, csak ha tönkremennek valami miatt. olcsóbban nem valószínû, hogy kapsz hasonló kvalitásút vagy azzal nagyon sokat kell foglalkozni + költeni. az ezen lévõ alakatrészek jók, ha egy régebbit akarnál akár csak ilyenre fejleszteni új! alkatrészekkel az minimum egy huszas, szóval ha az agyak, a hajtókar, a kormánycsapi, rendben vannak, és a felnik sem hepehupásak, ennyit megérhet.
még ez: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KTM Strada CX
például, ha a csapágyak rendben vannak, a fék fog, és még esetlegn a gumi is kibír egy nyarat, ez 20 rongyért jó vétel, de szerintem ez az, amit fejleszteni duplája lenne mint amennyiért veszed, viszont arra hogy ellopják jó. ha meg megtetszik az országúti feeling, akkor érdemes 60-70 ezret rááldozni egy másikra, azért már jó minõségû, tartós cuccokat lehet kapni használtan
a mali nem lenne rossz, de ott valami kókányolás van, mert az a hátsó váltó a legfossabb MTB? váltó, kb ilyen 1500 forintos darab és már az új is szar belõle, szóval eleve cserés lenne, meg a fogaskeréksor, ami rajta van szintén nem országúti sor, és nagy valószínûséggel menetes a hátsóagy, ami szintén nem nagyon stimmel szerintem. ennyiért ezt nem venném meg.
remélem tudtam segíteni, de ez csak egy vélemény, hallgass meg másokat is.
Írta 2011. április 27. - 17:05
Gratula! Azért megsúghatnád apró betûkkel , h mennyibe került. Én még filózok, h a 4 új v. a használt Kellys Phanatic-et vegyem v. esetleg valami mást... pl a tiéd is tetszik, persze 120e-t nem adnák érte. Lehet nekem is el kéne mennem valami nagy canga boltba, hátha nekem is ajánlanak valami visszautasíthatatlant Ti hova mennétek Bp-en?
Akkor megsúgom:A Bombasticban vettük( http://www.bombastic.hu/ ),és az árát azért nem csökkentették drasztikusan,mivel 99 900 Forintért vettük meg. Mondjuk ha azt nézzek,h egy kb. 120e-s bicót(itt az eredeti ára 115e volt) 100e-ért meg lehetett venni,az nem rossz,és nem szabad telhetetlennek lenni:D Minél többet nézem,annál jobban tetszik.
Írta 2011. április 27. - 16:37
Írta 2011. április 27. - 15:53
Írta 2011. április 27. - 14:50
Bringavételre adtam a fejem.
Elsõsorban egyetemre járni, és melózni kellene a bringa és évente párszor hosszabb túrára. Napi kb 8-10 km lenne belerakva.
Elsõsorban országútikat néztem, és olyan 25ezer forintig, ha ellopják Bpesten ne fájjon annyira, és elsõ bringa lévén "tanulóbicikli".
Tervem, megvenni egyet, és folyamatosan fejleszteni a kevesebb súly, és a megbízhatóság növelése érdekében.
176cm vagyok, és 72 kg. Mekkora vázméretet ajánlotok ?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Írta 2011. április 27. - 14:44
A segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok otthon a kerékpár típusokban, árakban. 180 cm magas és 140 kg súlyú vagyok, szeretnék egy olyan bicajt venni, ami elbírja a hatalmas súlyomat. A városban használnám. Tudtok ajánlani valamit? Elõre is köszi; SN
Írta 2011. április 27. - 13:32
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 27. - 12:34
Mivel használt kerékpár meg vásárlás így gondoltam megkérdezem itt is, hátha valaki megírná, hogy mennyit érhet, érdemes-e erre költeni. Kép alapján lát-e valami gondot. Ilyesmik.
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, hogy mennyi érhet ez a kerékpár. Próbáltam képet készíteni a fõbb dolgokról, ha valami még hiányzik azt megírhatjátok és pótlom.
Írta 2011. április 26. - 22:30
Caprine Cross1 2011 vs. Kellys Coarch 2010-nél melyiket inkább? (ár kb ua.)
Ez alatt mit értesz? ... gondolom ezzel azt mondod, h ne ezt vegyem szerintedaz a phanatic egy baromi öreg jószág.
Írta 2011. április 26. - 21:59
Írta 2011. április 26. - 20:57
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 26. - 20:45
Írta 2011. április 26. - 19:28
Írta 2011. április 26. - 19:15
Írta 2011. április 26. - 19:00
A kiválasztott egy Caprine Cross (Series) 2 (2010-s).Mivel tavaly õsszel hozták a boltba és akkor már/azóta nem volt rá vevõ,így az árat eléggé lecsökkentették.Mondjuk még így is túlmentünk a nem tudom hányszor megváltoztatott kereten,de ez egy már jóval jobb kat.,mint amit eddig néztem,bocs,de már nem vagyok benne biztos,de mintha az is Caprine Cross lett volna.Ez a rosszabb 85-90e között van kb..Azért lett a drágább,mert az már tartósan elbír 120kg-t vagy többet is,még az olcsóbb kb. 90-100kg-t.Meg az egész jobban össze van rakva.Pl.:8 sebességes (shimano) váltó,duplafalú szegecselt felnik,kovácsolt alumínium hajtókarok stb...
Ma vettük,szóval még nagy tapasztalatom nincs vele,de eddig nagyon tetszik.Szép,gyors(ez is közrejátszott,h cross típusú bicajt válasszak és ne montit),jó vele menni és ecetera-ecetera.
Szóval mindenkinek ajánlom,akinek van 120e-re bicóra,mivel annyi,csak ez került ....eFT-ba.
Most találtam egy jó képet,ilyen a kicsikém:http://www.xxlgaranc...r_arany.jpg.jpg A pedálja az enyémnek ennél jobb.
(ha valakit érdekel a bolt neve,bár gondolom általában a környéken lakók ismerek,annak megmondom a bolt nevét.Nem tudom mi számít reklámnak,ezért ....)
Írta 2011. április 26. - 09:40
Sziasztok. Talán egy kicsit fentebb kúsznak az árak. A következõ kiszemeltek:
- KTM Life One : Bringaland - Bringaland.hu
- Kelly's Saphix 2010 : Bringaland - Bringaland.hu
- Kelly's Coach 2010 : Bringaland - Bringaland.hu
Hasonló árban mozog mind a három gép, viszont értékben/felszerelésben melyik lenne a legjobb választás?
Egy dologban találtam eltérést, az a sebesség számok. A Coach csak 7sebességes, míg a KTM meg a Saphix 8sebességes. Annyira hasonlítanak egymásra felszereltségben, egyedül a súly (KTM 13,6 Kellys 13,40kg) még amit említenék. Én a helyedbe mondjuk a KTM-et választanám, mert mivel felszereltségben szinte egy a kettõ, de kinézetre nekem jobban bejön.
yep!
Írta 2011. április 26. - 09:17
Írta 2011. április 26. - 00:50
- KTM Life One : Bringaland - Bringaland.hu
- Kelly's Saphix 2010 : Bringaland - Bringaland.hu
- Kelly's Coach 2010 : Bringaland - Bringaland.hu
Hasonló árban mozog mind a három gép, viszont értékben/felszerelésben melyik lenne a legjobb választás?