Ez igaz, de nem is Dura Ace, Ultegra, Xtr-re, Xt-re gondoltam....ezek a szettek nem a mindennapi használatra valók szerintem se. De azért acera helyett biztosan Deore-t, Lx-et, Slx-et választanám, szerintem ez egy jó kompromisszum. De lehet más gyártóktól is válogatni.
Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2012. február 28. - 16:23
Írta 2012. február 28. - 14:09
ez pl jó vétel
Magellan Crux (2008) kerékpár
vagy tárcsásban
Magellan Crux Disc (2008) kerékpár
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. február 28. - 13:49
Írta 2012. február 28. - 13:31
Azért ezt némi tapasztalattal a hátam mögött nem írnám alá. Az a véleményem, ha valaki napi szinten teker az felejtse el a felsõ kategóriát. Csak drága lesz.Szerintem is menj el, ott körül tudsz nézni és kapsz egy átfogó képet. Biztos segít a döntésben, hogy milyet is szeretnél. Bátran kérdezhetsz a kiállítóktól. a másik dolog amit zeezoltano is írt, hogy érdemes az aprót böngészni. Nagyon jó áron lehet bringát venni. Pl. adott áron sokkal jobban felszerelt bringát kapsz, mintha újonnan vennéd. Pl. nem egy alap kategóriás szett lesz rajta, hanem közép vagy felsõ kategóriás, amiben hosszabb távon több örömöd lesz.
truczat: ha kényelmesen, tájat szemlélve, sok kilómétert, úttalan utakat kihagyva, akkor trekking vagy cross. Ha hatékonyabban, sportosabban, ösvényeken vágtatva, akkor monti.
179 centi az Cube trekking esetében határeset, 50-54 cm, 18" monti.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2012. február 28. - 13:06
179 centi vagyok
Írta 2012. február 28. - 12:36
@zeezoltano
Köszi szépen, jó ötlet, amekkora mákom van, pont nem dolgozom.
Biztos elmegyek.
A Cube bringákról sok mindent összeszedegettem tegnap, szimpatikus cucc.
A Cube minõsége hol van a jobb bringák palettáján?
A fórumot nézegettem, olyanok sztereotípiák jöttek le eddig, hogy pl. van olyan márka ami túlárazott; van ami a legtöbb és pozitív hozzászólást bírja; sok fajtánál a topik is halódik; van ahol alkatrész, szervízproblémákat látok, mindez jelenthet bármit, szóval nem akarok rossz következtetéseket levonni.
Lécci írjatok be pár bringamárkát, amelynek a 150-200k közötti hardtail MTB-je említésre méltó.
Érdekelne még ez az õrület, miszerint a gyártók minden évben újra kiadják minimál változtatással ugyanazt a bringát. Tudom hogy ez trend vagy 15 éve a mûszaki cikkeknél, de nem tudom hogy az én kategóriámban ez mit jelentene.
Fejlesztések bekerülnek az alsókategóriába? Vagy csak az XY anyagú vázat holnaptól XYZ nek hívják?
Feltételezem, ha valaki nem a határokig használja ki a bringát, ezeknek nincsen nagy jelentõségük.
a cube-ot nyugodtan sorolhatod a felsõkategóriás cuccok közé.
elsõ körben ki kéne találni hogz monti kéne vagy cross (szal mennyi az erdei ösvény , és az mennyire "durva", mennyi a hosszabb aszfaltos, jobb dózerút stb átlag bringázásnál.)
meg milyen magas vagy. pl
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. február 28. - 12:33
Írta 2012. február 28. - 10:54
Köszi szépen, jó ötlet, amekkora mákom van, pont nem dolgozom.
Biztos elmegyek.
A Cube bringákról sok mindent összeszedegettem tegnap, szimpatikus cucc.
A Cube minõsége hol van a jobb bringák palettáján?
A fórumot nézegettem, olyanok sztereotípiák jöttek le eddig, hogy pl. van olyan márka ami túlárazott; van ami a legtöbb és pozitív hozzászólást bírja; sok fajtánál a topik is halódik; van ahol alkatrész, szervízproblémákat látok, mindez jelenthet bármit, szóval nem akarok rossz következtetéseket levonni.
Lécci írjatok be pár bringamárkát, amelynek a 150-200k közötti hardtail MTB-je említésre méltó.
Érdekelne még ez az õrület, miszerint a gyártók minden évben újra kiadják minimál változtatással ugyanazt a bringát. Tudom hogy ez trend vagy 15 éve a mûszaki cikkeknél, de nem tudom hogy az én kategóriámban ez mit jelentene.
Fejlesztések bekerülnek az alsókategóriába? Vagy csak az XY anyagú vázat holnaptól XYZ nek hívják?
Feltételezem, ha valaki nem a határokig használja ki a bringát, ezeknek nincsen nagy jelentõségük.
Írta 2012. február 28. - 08:45
Sziasztok!
Errõl mondtok nekem véleményt? Ha jó állapotú, megéri vagy sem ezen az áron?
HASA 56 cm-es alumínium vázas újszerû országúti kerékpár eladó - eladó - Országúti kerékpár | Expressz.hu
Köszi!
annyit értek hozzá, hogy így ránézésre szép
Írta 2012. február 28. - 08:40
Errõl mondtok nekem véleményt? Ha jó állapotú, megéri vagy sem ezen az áron?
HASA 56 cm-es alumínium vázas újszerû országúti kerékpár eladó - eladó - Országúti kerékpár | Expressz.hu
Köszi!
Írta 2012. február 28. - 08:21
itt még kedvezményeket is kaphatsz.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. február 28. - 02:45
Írta 2012. február 28. - 00:14
Persze,tudomarpi rosszul közelitesz. A vevõnek mindig igaza van.
De hogy Dr.Genyát idézzem:És mi van ha nem??
Írta 2012. február 27. - 23:48
Írta 2012. február 27. - 23:46
A válság nem szûrte ki a dilettánsokat a kereskedõk közül.
És a vásárlók közül?
Írta 2012. február 27. - 23:41
Találtam két bringát
Cube LTD CLS Pro 2012
Cube Town 2012
Nem ismerem a márkát, sem a felszereltségének jellemzõit, segítenétek értelmezni ? :-)
szerintem Cube-bal nem jársz rosszul. van az apróban is pár Cube trekking.
pl ez:
cube ltd pro trekking « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
vázméretet asszem nem írtál.
Írta 2012. február 27. - 22:41
Merre laksz?
Alapvetõen itt az apróban néznék szét döbbenetes áron vannak teljesen új vagy alig használtak. belinkeled ide amelyik tetszik és véleményt mondunk.
köszi, böngészem már
a lakhelyem nem írnám, mert nincs sok bolt errefele:-)
Írta 2012. február 27. - 22:37
Cube LTD CLS Pro 2012
Cube Town 2012
Nem ismerem a márkát, sem a felszereltségének jellemzõit, segítenétek értelmezni ? :-)
Írta 2012. február 27. - 22:11
Sose értettem ezt a fajta eladói hozzáállást. Az egy dolog, hogy van aki nem tudja mit akar, de ha nem beszélgetek vele vagy hallgatom meg, akkor azt se tudom, mit tudok rábeszélni vagy javasolni neki...
Írta 2012. február 27. - 22:08
Alapvetõen itt az apróban néznék szét döbbenetes áron vannak teljesen új vagy alig használtak. belinkeled ide amelyik tetszik és véleményt mondunk.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére