Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2012. February 28. - 10:54
Köszi szépen, jó ötlet, amekkora mákom van, pont nem dolgozom.
Biztos elmegyek.
A Cube bringákról sok mindent összeszedegettem tegnap, szimpatikus cucc.
A Cube minõsége hol van a jobb bringák palettáján?
A fórumot nézegettem, olyanok sztereotípiák jöttek le eddig, hogy pl. van olyan márka ami túlárazott; van ami a legtöbb és pozitív hozzászólást bírja; sok fajtánál a topik is halódik; van ahol alkatrész, szervízproblémákat látok, mindez jelenthet bármit, szóval nem akarok rossz következtetéseket levonni.
Lécci írjatok be pár bringamárkát, amelynek a 150-200k közötti hardtail MTB-je említésre méltó.
Érdekelne még ez az õrület, miszerint a gyártók minden évben újra kiadják minimál változtatással ugyanazt a bringát. Tudom hogy ez trend vagy 15 éve a mûszaki cikkeknél, de nem tudom hogy az én kategóriámban ez mit jelentene.
Fejlesztések bekerülnek az alsókategóriába? Vagy csak az XY anyagú vázat holnaptól XYZ nek hívják?
Feltételezem, ha valaki nem a határokig használja ki a bringát, ezeknek nincsen nagy jelentõségük.
Posted 2012. February 28. - 08:45
Sziasztok!
Errõl mondtok nekem véleményt? Ha jó állapotú, megéri vagy sem ezen az áron?
HASA 56 cm-es alumínium vázas újszerû országúti kerékpár eladó - eladó - Országúti kerékpár | Expressz.hu
Köszi!
annyit értek hozzá, hogy így ránézésre szép
Posted 2012. February 28. - 08:40
Errõl mondtok nekem véleményt? Ha jó állapotú, megéri vagy sem ezen az áron?
HASA 56 cm-es alumínium vázas újszerû országúti kerékpár eladó - eladó - Országúti kerékpár | Expressz.hu
Köszi!
Posted 2012. February 28. - 08:21
itt még kedvezményeket is kaphatsz.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. February 28. - 02:45
Posted 2012. February 28. - 00:14
Persze,tudomarpi rosszul közelitesz. A vevõnek mindig igaza van.
De hogy Dr.Genyát idézzem:És mi van ha nem??
Posted 2012. February 27. - 23:48
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2012. February 27. - 23:46
Posted 2012. February 27. - 23:41
Találtam két bringát
Cube LTD CLS Pro 2012
Cube Town 2012
Nem ismerem a márkát, sem a felszereltségének jellemzõit, segítenétek értelmezni ? :-)
szerintem Cube-bal nem jársz rosszul. van az apróban is pár Cube trekking.
pl ez:
cube ltd pro trekking « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
vázméretet asszem nem írtál.
Posted 2012. February 27. - 22:41
Merre laksz?
Alapvetõen itt az apróban néznék szét döbbenetes áron vannak teljesen új vagy alig használtak. belinkeled ide amelyik tetszik és véleményt mondunk.
köszi, böngészem már
a lakhelyem nem írnám, mert nincs sok bolt errefele:-)
Posted 2012. February 27. - 22:37
Cube LTD CLS Pro 2012
Cube Town 2012
Nem ismerem a márkát, sem a felszereltségének jellemzõit, segítenétek értelmezni ? :-)
Posted 2012. February 27. - 22:11
Sose értettem ezt a fajta eladói hozzáállást. Az egy dolog, hogy van aki nem tudja mit akar, de ha nem beszélgetek vele vagy hallgatom meg, akkor azt se tudom, mit tudok rábeszélni vagy javasolni neki...
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2012. February 27. - 22:08
Alapvetõen itt az apróban néznék szét döbbenetes áron vannak teljesen új vagy alig használtak. belinkeled ide amelyik tetszik és véleményt mondunk.
Posted 2012. February 27. - 21:48
ott az elsõ mondat után üres tekintet fogad és elmegy a kedvem hogy részletesen elmondjam mit akarok.
A válság nem szûrte ki a dilettánsokat a kereskedõk közül.
De hála a fórumoknak és a webshopoknak, kihagyom ezt a lánszemet :-)
Posted 2012. February 27. - 21:32
Posted 2012. February 27. - 21:13
Banális a kérdésem. A topik címe :-)
Negyven vagyok, ötéves korom óta tekerek. Soha nem volt normális bringám.
Papa postásbicója, Csepel verseny majd monti és még sok más, de így-úgy mind elkopott alólam.
Télen nyáron biciklizek minden nap, jelenleg egy gyereküléses nõivel és egy fixivel felváltva.
Se autóm se jogsim, az életem továbbra is bringával oldom meg, csak elegem lett a más által kidobott német bringák buherálásából.
Mivel a gyerek akkorára nõtt, hogy már nem merem felültetni hátra, a nõit kivonom a forgalomból.
Sokat gondolkoztam egy elöldobozos cargo bikeon, de eddig is hülyének nézett a környezetem amikor hóban szélben tekertem, nem akarom fokozni a dolgokat :-)
Meg hát a gyereket nem szívesen viszem ki dobozossal a városi utakra, pedig elkerülhetetlen lenne, mert kerékpárutak elég idiótán vannak kijelölve mifelénk.
Szóval arról letettem hogy a gyerkõcöt hordozom továbbra is, pedig nagyon király dolog volt és õ is nagyon élvezte, de hát el kell fogadnom hogy nem Dániában, Hollandiában vagyunk, így az õ esetére marad a tömegközlekedés egy darabig még.
Viszont nekem meg marad szabad kapacitásom a tekerésre és szeretnék valami brinyót venni.
Elvégre 35 éve tolom, csak megérdemlek már valami jót :-)
Havonta hat hét alkalommal használnám pár tíz kilométerekre a környéken(max.300 as szintek vannak).
Inkább erdõben, túristaúton mennék.
A fixi marad munkába járni, városba, ha lakatolni kell. Az új bicót használnám minden más esetre.
Milyen márkájú, típusú illetve milyen felszereltségû bringát vegyek?
A keretem felsõ határa 200k, de szívesen fogadok ötletet, hogy ez túlzás, vagy túl kevés-e esetemben.
Semmilyen típust nem ismerek, nincsenek elõítéleteim sem, tényleg a legalját hajtottam eddig :-)
A helyi boltosokban meg nem bízom, ezért kérdezek itt.
Köszi elõre is a választ.
Posted 2012. February 23. - 14:40
Szeretnék vásárolni használtan egy össztelós inkább Freeride és kevésbé DH biciklit max 200e ft-ig. Nézegettem a fórumot és több lehetõség is felmerült, de xc-ésként nem sok tapasztalatom van ezek a biciklikkel kapcsolatban. A M. Vega volt az egyik, de ahogy néztem kompletten nem sokkal olcsóbb, mint egy Big Hit vagy Freddy. Esetleg egy Deneb? Mintha azt olvastam volna errõl elég gyenge...
Esetleg vmi más ?
Posted 2012. February 06. - 07:15
Posted 2012. February 06. - 06:39
rendszeresen szoktak itt tõlük rendelni
havonta biztos szokott lenni ilyen csoportos rendelés
Posted 2012. February 05. - 21:19
S mit kezdenél a 2-3 darabbal? Ezekbõl a vázakból csak AM gépet lehet építeni.
ha annyi pénzem lenne momentán akkor lenne pénz felcuccolni is, meg taralékolni. követközõ 20 évre megoldva a bringakérdés
(meg az egyikbõl építenék valami kopré gumist is, eddig tapasztalat hogy úgyis ezzel jártam 80 - 90 kilcsis aszfaltos túrákra is, pedig ott volt a cross gép a garázsban )
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való