Dani!
Én ha a helyedben lennék 8 kilóért vennék egy HT-t, meg a fullyt is. hacsak nem nagyon topot akarsz vásárolni, szerintem nagyjából kifutja. Vagy ha így nem, akkor vegyél elõbb egy ht-t, de ne adj érte többet, mint 400e, és utána majd meglátod érdemes-e megvenni a fully-t is. A Rockrider után bõven elég nagy váltás lesz az is. Javasolom az XTC 29ert, itt többünknek nagyon jó tapasztalatai vannak vele
Sajnos hely szûke miatt csak 1 biciklinek van hely.
Jelenleg két (valójában 3) típust néztem ki: Mit gondoltok?
Giant Anthem X29er 2 ~530E HUF
CUBE AMS 29 külsõre ez a favorit ~500E HUF
CUBE AMS 29 RACE ~700E HUF
Ami mindegyik biciklinél kicsit zavar, hogy a teleszkóp egyiken se remote lockout-os, még a Rockrider -emen lévõ Rock Shox Reba race is az, pedig az legalább 2 árkategóriával lejjebb van, de gondolom túl lehet élni. (max ha találok remote lockout-os teleszkópot hasonló tudással akkor lesz egy eladó 0km-s darabom
A másik amit kérdeznék tõletek, hogy a felhasználás sokkal inkább CC mint trail, a Cube-on soknak érzem már látványra is a 120mm-es elsõ teleszkópot, olyan érzésem van, hogy ez kanyarban nagyon túlkormányzottan viselkedhet....
Érdemes belevágni egy ilyen "nagy" teleszkóppal vagy inkább a Giant féle 100mm-es megoldás a jobb? Nem igazán tudom geometria adatokból melyikre kell leginkább figyelni
Persze ha más hasonló árú és tudású biciklit tudtok, azt is szívesen fogadom

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére