Köszönöm : ) Közben egy barátom is kisegített, így a 4.9 lett a befutó : )
Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2017. július 05. - 16:56
Írta 2017. július 05. - 13:15
Van a canyon oldalan vazmeret kalkulator, le kell merned magadon par dolgot es kivalasztanod a bringat, ami alapjan javasolnak egy meretet: Perfect Position System canyon.com/en-hu/tools/pps/Köszönöm, tényleg. Annyi hogy, én pont a határon vagyok, 173 cm magas vagyok, azt irja a bikemag hogy:
ajánlott vázméret:
[/color
16.5"
(42 cm, S)
lehetséges vázméretek:
16", 16.5", 17", S, M
(40 cm, 41 cm, 42 cm, 43 cm
[/center]nah most erre a Canyonra M-es mérethez 44,5 -t ír. S-hez40.5-t
[color=rgb(102,102,102)]
Nem szeretném ha a nyereg nagyon közel lenne a vázhoz. Bevállalhatom az M-est vagy kell az S-es?
Csak a magassagod alapjan, en az M-est valasztanam. Ha nagyon hosszunak talalnam, akkor a 90-es kormanyszarat lecserelnem egy picit rovidebbre, 70-esre talan. Az M-esnek 813 mm-es atlepesi magassaga, nezd ezt is, ne csak a nyeregcso hosszat. Inkabb a gyartok geometriatablazatat nezegesd, az ilyen altalanos irasok helyett, mint amit talalhattal a bikemag irasai kozt. Persze valahonnan el kell indulni.
blash módosította - 2017. július 05. - 13:25
Írta 2017. július 05. - 12:48
Nem talaltam meg, hogy mennyiert nezhetted ezeket, mert ugye honnan, vagy mikepp, szoval nem artana, ha bettel volna linkeket a kiszemelt bringakhoz. Szoval a wiggle-on 662 euro az Avalanche Elite, mig a Pantera Comp 883 euro. Mindketto Suntour csodateloval, es az alkatreszeket nezegetve, ra nem jovok, hogy miert dragabb az Avalanche Elite, mint a Pantera Comp.
Biztos unalmas mar, de ennyiert vegyel egy Grand Canyont. A nagy korvernyesek ideje alatt szoktak engedni nehany eurot, s most epp a tour van, szoval ezek 100 euroval olcsobbak: Grand Canyon 3.9-es 600 euro, Grand Canyon AL 4.9-es 700 euro, az 5.9-es 800 euro, mig a 6.9-es 900 euro, plusz az 55 euros szallitas. Legalabb ezekbe nem Suntour telot tettek, meg persze van egy csomo mas kulonbseg is. Ja, a kerekmeret: a kisebb (XS, S) vazakba 27,5-es kereket tettek, a nagyobbakba (M, L, XL) 29-est.
Köszönöm, tényleg. Annyi hogy, én pont a határon vagyok, 173 cm magas vagyok, azt irja a bikemag hogy: ajánlott vázméret:
16.5"(42 cm, S)lehetséges vázméretek:16", 16.5", 17", S, M(40 cm, 41 cm, 42 cm, 43 cmnah most erre a Canyonra M-es mérethez 44,5 -t ír. S-hez 40.5-tNem szeretném ha a nyereg nagyon közel lenne a vázhoz. Bevállalhatom az M-est vagy kell az S-es?
Írta 2017. július 05. - 04:35
Kerékpár vásárlás előtt állok, 2 bicó között vacilálok. Mégis melyiket? : )
GT Avalanche Elite 27.5 2017
vagy
GT Pantera Comp 27.5+ 2017
Nem talaltam meg, hogy mennyiert nezhetted ezeket, mert ugye honnan, vagy mikepp, szoval nem artana, ha bettel volna linkeket a kiszemelt bringakhoz. Szoval a wiggle-on 662 euro az Avalanche Elite, mig a Pantera Comp 883 euro. Mindketto Suntour csodateloval, es az alkatreszeket nezegetve, ra nem jovok, hogy miert dragabb az Avalanche Elite, mint a Pantera Comp.
Biztos unalmas mar, de ennyiert vegyel egy Grand Canyont. A nagy korvernyesek ideje alatt szoktak engedni nehany eurot, s most epp a tour van, szoval ezek 100 euroval olcsobbak: Grand Canyon 3.9-es 600 euro, Grand Canyon AL 4.9-es 700 euro, az 5.9-es 800 euro, mig a 6.9-es 900 euro, plusz az 55 euros szallitas. Legalabb ezekbe nem Suntour telot tettek, meg persze van egy csomo mas kulonbseg is. Ja, a kerekmeret: a kisebb (XS, S) vazakba 27,5-es kereket tettek, a nagyobbakba (M, L, XL) 29-est.
blash módosította - 2017. július 05. - 04:42
- KushNegra kedveli ezt
Írta 2017. július 04. - 20:23
Sziasztok.
Kerékpár vásárlás előtt állok, 2 bicó között vacilálok. Mégis melyiket? : )
Gt Avalanche Elite 27.5 2017
vagy
Gt Pantera Comp 27.5+ 2017
Előre is köszönöm.
Írta 2017. július 04. - 19:56
ÉN benne vagyok abban az opcióban is, ha megoldható.
De azt már 979-nek hívják, nem?
@arn
Köszi!
Szívesen megnézném a biciklidet élőben is.
Most exceedem van, ha becsben jarsz, megnezheted.
Írta 2017. július 04. - 17:53
lehet arra váltót tenni
ÉN benne vagyok abban az opcióban is, ha megoldható.
De azt már 979-nek hívják, nem?
@arn
Köszi!
Szívesen megnézném a biciklidet élőben is. ![]()
TripleB módosította - 2017. július 04. - 18:04
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2017. július 04. - 00:14
Sziasztok!
Most, hogy "eladódott" minden biciklim ( Rip Speci és Bulls) szeretnék átlépni a 29er szférába.A kinézett márkák a Canyon, Radon, Ghost, Focus és a Superior.
Igazából XT-SLX szint alá nem nagyon akarok menni, a fully és a hardtail között vacillálok még.
Több., mint tíz évig össztelóssal nyomtam.
Használt is szóba jöhet.Egy 2047-e Superior ht-t próbáltam, ami nem volt rossz, sőt... viszont a kinézett 2018-as gép már 1x11-es hajtással van szerelve.
lehet arra váltót tenni ![]()
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2017. július 03. - 20:20
Sziasztok!
Most, hogy "eladódott" minden biciklim ( Rip Speci és Bulls) szeretnék átlépni a 29er szférába.
A kinézett márkák a Canyon, Radon, Ghost, Focus és a Superior.
Igazából XT-SLX szint alá nem nagyon akarok menni, a fully és a hardtail között vacillálok még.
Használt is szóba jöhet.
Egy 2047-e Superior ht-t próbáltam, ami nem volt rossz, sőt... viszont a kinézett 2018-as gép már 1x11-es hajtással van szerelve.
Canyon nerve, grand canyon. Ar/ertekben nehez oket uberelni, es most learazasok vannak. Nem tudom mennyit szansz ra, de az ossztelosok joval dragabbak.
Írta 2017. július 03. - 19:39
Sziasztok!
Most, hogy "eladódott" minden biciklim ( Rip Speci és Bulls) szeretnék átlépni a 29er szférába.
A kinézett márkák a Canyon, Radon, Ghost, Focus és a Superior.
Használt is szóba jöhet.
Egy 2047-e Superior ht-t próbáltam, ami nem volt rossz, sőt... viszont a kinézett 2018-as gép már 1x11-es hajtással van szerelve.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2017. május 22. - 18:13
Szakiktól kérdezném. Mennyire érdemes most beruházni 27,5-es elől-hátul Boost aggyal, boostos telóval szerelt bringába? A későbbi csere esetén a boostos kerékszett és teló itthoni eladhatósága miatt vagyok bizonytalan ezügyben... Nem látok a jövőbe
.. és nem néztem utánna, hogy a nagyok most merre léptek, boost nem boost...
Írta 2017. május 17. - 08:17
En is ezert ebben a kategoriaban keresek mert nem biztos hogy ki lesz hasznalva. Viszont akkor mar legyen olyan amit kenyelemmel es biztonsaggal tud tekerni ezeken a kis tavokon minden extremitastol mentesen.
Írta 2017. május 17. - 00:52
Hello!
Edesanyamnak keresgelek bringat.
Az elkepzeles valami ilyesmi lenne.
https://www.testbike...ygnus-mono-nex3
Leginkabb a vaz kialakitasa miatt.
Ki mit tud ajanlani? Eleg erosek az igy gyartott vazak szemben a hagyomanyos ket csoves noivel? Netan errrol a konkretrol van tapasztalat?
Gepida, Neuzer, stb markak kozul melyiket erdemesebb?
A linkelttel ellentetben lehet jobb lenne hatul is legalabb v fek. Illetve 3 nal tobb sebessegfokozat.
A fo szempont hogy minel alacsonyabb legyen az atlepesi magassag es lehetoleg keves dolgot kelljen rajta vasarlas utan cserelni a megbizhatosag erdekeben.
Kb 80 kg hoz. 10-30 km es tavokra szinte csak aszfaltra de azert persze valami kis csillapitas legyen mert Balaton kornyeken hasznalna.
Jo allapotu hasznalt erdekelne inkabb mint vadiuj.
Koszi elore is.
Jófogáson nézz körül. Ha csak arra keresel a bringák között, hogy "női", akkor minden negyedik ilyen mélyvázas fazon lesz és nem is horror áron. Itt az Alföldön sok néni hajt ilyet, de értelemszerűen nincsenek extrém igénybevételnek kitéve. Mutternak én is valami ilyesmit vennék, ha tudnám, hogy használná.
Írta 2017. május 16. - 22:24
Én pár éve kerestem bringát ilyen vázzal, normális felszeretséggel. Herculest vettem, drága és kőnehéz, de normális alkatrészekkel szerelt. Használtan inkább willhabenen meg ebayen mennek ezek, itthon nem túl menő.
Köszi
Más árkategóriában keresek.
35 ért már találni használtat.
Írta 2017. május 15. - 21:20
Én pár éve kerestem bringát ilyen vázzal, normális felszeretséggel. Herculest vettem, drága és kőnehéz, de normális alkatrészekkel szerelt. Használtan inkább willhabenen meg ebayen mennek ezek, itthon nem túl menő.
Írta 2017. május 15. - 10:52
Edesanyamnak keresgelek bringat.
Az elkepzeles valami ilyesmi lenne.
https://www.testbike...ygnus-mono-nex3
Leginkabb a vaz kialakitasa miatt.
Ki mit tud ajanlani? Eleg erosek az igy gyartott vazak szemben a hagyomanyos ket csoves noivel? Netan errrol a konkretrol van tapasztalat?
Gepida, Neuzer, stb markak kozul melyiket erdemesebb?
A linkelttel ellentetben lehet jobb lenne hatul is legalabb v fek. Illetve 3 nal tobb sebessegfokozat.
A fo szempont hogy minel alacsonyabb legyen az atlepesi magassag es lehetoleg keves dolgot kelljen rajta vasarlas utan cserelni a megbizhatosag erdekeben.
Kb 80 kg hoz. 10-30 km es tavokra szinte csak aszfaltra de azert persze valami kis csillapitas legyen mert Balaton kornyeken hasznalna.
Jo allapotu hasznalt erdekelne inkabb mint vadiuj.
Koszi elore is.
Írta 2017. május 07. - 23:12
Ez lehet már túl drága lesz nekem...., de győzködöm magam
Egyébként tetszik.
Ez a DT villa szépen mozog? Egyáltalán nem ismerem a DT villákat.
A DT villa jól mozog - ha szétszeded és bekened a kellő mennyiségű olajjal. (gyárilag szeretik kispórolni az olajat - de más gyártók is, nem csak ők) Legalább is az enyém gyárilag borzasztó volt de a leápolás után tökéletes lett.
- Alex007 kedveli ezt
Írta 2017. május 07. - 17:53
Egyébként tetszik.
meglepően. régebbiek alapján én sem gondoltam volna.
próba lehetősége még mindig adott ...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2017. május 07. - 17:45
Most csak merev 29esben gondolkozom. De köszi a tippet. Szép bringa ![]()
Vegyél inkább Canyon Spectral AL 5.0 EX-et. 1800 euró plusz a szállítás. Persze vagy két kiloval nehezebb, mint a listádon lévők, de jó sokat mozog (:
Írta 2017. május 07. - 17:44
mongy 27000 ft-tal drágább a dekára azonos ferlszereltségű karbonvázas sup mint az alu
Egyébként tetszik.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére