Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Köszönöm a választ. Közben kaptam képeket a hirdetõtõl és azon látszik, hogy a festés helyenként már javított, illetve javításra szorul. Vitrinállapotban (leginkább a származása miatt) lehet, hogy megvettem volna, de így nem.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Szerintem elég drága. Plusz olyan elsõ áttétele van, leginkább síkon jó, vagy ha erõs vagy.

Sziasztok!

A hirdetés szövege és a képek alapján mi a véleményetek a következõ kerékpárról?

Koga Miyata 54-es kicsi váz! 2x6 sebesség! FULL-FULL Shimano (Adamas AX, 600)! FULL JAPÁN! Frissen leszervízelve! NEM SZINGÓS! Tip-top! Könnyû! GYÖNYÖRÛ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

172 cm magas vagyok, japanomán és nem ez lenne az elsõdlegesen használt biciklim, ünnepnapokon venném elõ 100 kilométeres túrákra, cseresznyevirágzás idején :)

Elõre is kösz!

Üdv,

Tamás

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Sziasztok!

A hirdetés szövege és a képek alapján mi a véleményetek a következõ kerékpárról?

Koga Miyata 54-es kicsi váz! 2x6 sebesség! FULL-FULL Shimano (Adamas AX, 600)! FULL JAPÁN! Frissen leszervízelve! NEM SZINGÓS! Tip-top! Könnyû! GYÖNYÖRÛ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

172 cm magas vagyok, japanomán és nem ez lenne az elsõdlegesen használt biciklim, ünnepnapokon venném elõ 100 kilométeres túrákra, cseresznyevirágzás idején :)

Elõre is kösz!

Üdv,

Tamás

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Errõl a vasról mi a véleményetek?

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
szóval a 18 at ajánlanád te gy elsõre!
tesztben olvastam hogy tényleg hosszabb minta normál is lehet az is jó lenne pont

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
ha igaz az a táblázat akkor qrva hosszú. -a vizszintes felsõcsõhossz amúgy-. viszony0tásképp a 18-as 1,5 centivel hossabb mint a 18-as merida, a 19-es meg ezek szerint meg 3,5-el. azt meg szerintem rohadt sok.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
http://static.testbi...ometria-kep.png
mi a hosszú nektek?
az tuti a 19 nél az elírás a "Üléscsõhossz" 18 nál 458 a 19" nél meg már 783 ami 483mm akarhat lenni
tengely táv 20 mm, fejcsõ 10mm, felsõ csõ 20 mm szintén

akkor 19 felé inkább?
abban a nyereggel meg a stucnival lehet még játszani nem?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nincs ja, csak 20-as, de az meg már sok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

. Nekem 18-as Polaris vázam van a 178cm-emhez, de már nekem is jobb lenne a 19".

fõleg mert abból nincs is 19. :)

pixisnek meg meg kéne nézni a geóját (2010-ben volt 1 általán19-es belõle ?) mert a franc se tudja fejbõl, ha hoszú akkor simán jó kell legyen a 18-as.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Szerintem 19-es kell neked. Nekem 18-as Polaris vázam van a 178cm-emhez, de már nekem is jobb lenne a 19".

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
hali

180cm magassághoz milyen 2010 Magellan Pyxis Team váz dukálna?
eddig 18 as Merida volt de most a 19 is gondolkodtat! pont a határon van a magasság amit fújnak.
valakinek tapasztalat?

simonist

simonist

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok! Segítsetek nekem, nem tudok dönteni, szeretnék venni egy országutit, de nem szeretnék rá sokat költeni, eddig egy régi országutim volt azt szeretném lecserélni, kinéztem a decatlonba egyet 125 ezerért, ami nagyon ólcsó , és a másik helyen van egy Trek 1.1 175ezer forintér! aki jobban ért hozzá mint én , megírhatná a véleményét,hogy mit ajánl! köszönöm :) decatlon Btwin - TRIBAN 3 - BIKES / BICYCLES / CYCLES bikes road bike - Designed for recreational road cycling. trek! Peppe Kerékpár - Peppe Kerékpár

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni bringát keresek max 150e! Inkább aszfalt ,de lenne erdõ túra is. Szóval valószínûleg a crosstrekking lenne:

Caprine Epik 50
Caprine Epik 50 V 2010 - LOGOUT.hu Sport cikk
vs.
Rockmachine crossride 200
Rock Machine '12 Crossride 200 (Kerékpár | Cross | Férfi) | Kerékpár Webshop

vagy esetleg Caprine peak 29

Vagy tudtok jobbat???

Elõre is köszi!

pl

BigBike - Kelly's Exquisite | Cross | 2011

avagy

http://www.probike.h...emart&Itemid=71

mrower

mrower

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello!
Orbea Aqua kerékpárról valaki tudna valami tapasztalattal szolgálni?
Köszi
G

hellovelo

hellovelo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szia,
Én ajánlanám neked a Pell's Razzer First ami szerintem elég jó felszereltségû vagy egy cross/trekking kivitelû Crono Comp blue bringát.

Üdv

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jé tényleg válaszoltam http://forum.bikemag...69/#post1165518 annyit tennék még hozzá hogy tavaly én is vettem egy 2004-2005-ös bringát nagyjából ennyiért egy cannondale-t csak egy apró különbséggel hogy az 0-km-es volt azaz új.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
s Zee válaszolt is neked. kb a lényeget leírta.

m a n i a C

m a n i a C

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Szevasztok! Speci topikba már ezt beírtam, hátha itt is szerencsével járok.

Egy 2004-es Specialized Stumpjumper megér 250.000Ft, ha a következõ dolgok újak rajta:

-Rock Shox Tora villa
-Mavic felnik
-Mavic agyak
-Fox (nemtudom milyen típusú rugós tag) kormányról Lock-olható
-Shimano XTR váltó Deore valtókarok
-Truvativ Hussefelt kormány és hajtás
-Avid Jucie olajos tárcsafékek

Most egy merev KTM-m van, és össztelósokat csak boltban próbálgattam, igazából sosem mentem velük, de szeretnék egyet csak sajnos horror áruk van, vagy a fizum szar...
Nem mai darab a váz de ha valaki ilyet használ írna róla párt sort pro és kontra. Mire figyeljek vásárlásnál.? Bolttulajdonosé a bringa, õ is adná el, gondolom használva is volt a bicó emiatt, de küllemre csak pár szokásos karc van rajta. Tüzetesen még nem vizsgáltam meg mire figyeljek?

Elõre is köszi a válaszokat!

Matador

Matador

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni bringát keresek max 150e! Inkább aszfalt ,de lenne erdõ túra is. Szóval valószínûleg a crosstrekking lenne:

Caprine Epik 50
Caprine Epik 50 V 2010 - LOGOUT.hu Sport cikk
vs.
Rockmachine crossride 200
Rock Machine '12 Crossride 200 (Kerékpár | Cross | Férfi) | Kerékpár Webshop

vagy esetleg Caprine peak 29

Vagy tudtok jobbat???

Elõre is köszi!

Nigo414

Nigo414

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.
Szeretnék egy XC vázat venni. 174 cm vagyok, 66 kg. Fõleg terepen használnám, maratonozni is tervezek. Van egy RS Pike-m (késõbb lehet, hogy könnyebbre cserélem). Egy jó ár/érték arányú váz érdekelne, akár használt is, melyet el tudnék adni, ha komolyabbra fordulna a dolog. Nézegettem Meridákat, Kross-ot, Treket, Konát... nehéz eldönteni. Kb 40-50 ezret szánnék rá. Tapasztalt montisok véleménye érdekelne. Köszi!