Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11932 replies to this topic

Jampec

Jampec

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Köszönöm a segítséged. Azt hiszem lesz egy új bringám :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
hát kicsit kusza

igazából kb minden telesen jól használható, csak fura mix. (alivio, slx, xt) de nyugodtan használható, aztán ráér cserélni mikor kopnak.

ja és látom van is méret, csak benéztem az elébb hogy csak 17,5....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jampec

Jampec

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Aha értem. Végül is ha késõbb lesz még rá keret akkor ezek cserélhetõek. Ahogy nézegettem ez az a kategória amiben kap az ember egy jó vázat+telót és az alkatrészeken spórolnak.

Egyébként 177cm vagyok ha jól néztem a 18" as lenne a javasolt de az a 0.5" már nem sok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
annyit simán ha a 17,5-es jó méretben
kls meg ha minden igaz átmatricázott tektro. nem egy csúcsmodell, de nem is túl problémás tudtommal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Jampec

Jampec

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket. Kinéztem egy bicót magamnak Kellys Madman 2011 | Kellys Kerékpár Webáruház de nem igazán ismerem ezt a KLS Helix 3 Hydraulic Disc rendszert. Keresgéltem gugliban de nem igazán találtam róla tesztet ezért aggódom kicsit. Ha valaki esetleg találkozott ilyennel írjon pár sort. Másrészt a bringáról mi a vélemény megéri a pénzt amit kérnek érte?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Errõl a vasról mi a véleményetek?

kár hogy nagy nekem....:)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Fasza:)

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Köszönöm a választ. Közben kaptam képeket a hirdetõtõl és azon látszik, hogy a festés helyenként már javított, illetve javításra szorul. Vitrinállapotban (leginkább a származása miatt) lehet, hogy megvettem volna, de így nem.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Szerintem elég drága. Plusz olyan elsõ áttétele van, leginkább síkon jó, vagy ha erõs vagy.

Sziasztok!

A hirdetés szövege és a képek alapján mi a véleményetek a következõ kerékpárról?

Koga Miyata 54-es kicsi váz! 2x6 sebesség! FULL-FULL Shimano (Adamas AX, 600)! FULL JAPÁN! Frissen leszervízelve! NEM SZINGÓS! Tip-top! Könnyû! GYÖNYÖRÛ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

172 cm magas vagyok, japanomán és nem ez lenne az elsõdlegesen használt biciklim, ünnepnapokon venném elõ 100 kilométeres túrákra, cseresznyevirágzás idején :)

Elõre is kösz!

Üdv,

Tamás

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Sziasztok!

A hirdetés szövege és a képek alapján mi a véleményetek a következõ kerékpárról?

Koga Miyata 54-es kicsi váz! 2x6 sebesség! FULL-FULL Shimano (Adamas AX, 600)! FULL JAPÁN! Frissen leszervízelve! NEM SZINGÓS! Tip-top! Könnyû! GYÖNYÖRÛ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

172 cm magas vagyok, japanomán és nem ez lenne az elsõdlegesen használt biciklim, ünnepnapokon venném elõ 100 kilométeres túrákra, cseresznyevirágzás idején :)

Elõre is kösz!

Üdv,

Tamás

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
szóval a 18 at ajánlanád te gy elsõre!
tesztben olvastam hogy tényleg hosszabb minta normál is lehet az is jó lenne pont

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
ha igaz az a táblázat akkor qrva hosszú. -a vizszintes felsõcsõhossz amúgy-. viszony0tásképp a 18-as 1,5 centivel hossabb mint a 18-as merida, a 19-es meg ezek szerint meg 3,5-el. azt meg szerintem rohadt sok.

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
http://static.testbi...ometria-kep.png
mi a hosszú nektek?
az tuti a 19 nél az elírás a "Üléscsõhossz" 18 nál 458 a 19" nél meg már 783 ami 483mm akarhat lenni
tengely táv 20 mm, fejcsõ 10mm, felsõ csõ 20 mm szintén

akkor 19 felé inkább?
abban a nyereggel meg a stucnival lehet még játszani nem?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Nincs ja, csak 20-as, de az meg már sok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

. Nekem 18-as Polaris vázam van a 178cm-emhez, de már nekem is jobb lenne a 19".

fõleg mert abból nincs is 19. :)

pixisnek meg meg kéne nézni a geóját (2010-ben volt 1 általán19-es belõle ?) mert a franc se tudja fejbõl, ha hoszú akkor simán jó kell legyen a 18-as.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Szerintem 19-es kell neked. Nekem 18-as Polaris vázam van a 178cm-emhez, de már nekem is jobb lenne a 19".

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
hali

180cm magassághoz milyen 2010 Magellan Pyxis Team váz dukálna?
eddig 18 as Merida volt de most a 19 is gondolkodtat! pont a határon van a magasság amit fújnak.
valakinek tapasztalat?

simonist

simonist

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok! Segítsetek nekem, nem tudok dönteni, szeretnék venni egy országutit, de nem szeretnék rá sokat költeni, eddig egy régi országutim volt azt szeretném lecserélni, kinéztem a decatlonba egyet 125 ezerért, ami nagyon ólcsó , és a másik helyen van egy Trek 1.1 175ezer forintér! aki jobban ért hozzá mint én , megírhatná a véleményét,hogy mit ajánl! köszönöm :) decatlon Btwin - TRIBAN 3 - BIKES / BICYCLES / CYCLES bikes road bike - Designed for recreational road cycling. trek! Peppe Kerékpár - Peppe Kerékpár

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni bringát keresek max 150e! Inkább aszfalt ,de lenne erdõ túra is. Szóval valószínûleg a crosstrekking lenne:

Caprine Epik 50
Caprine Epik 50 V 2010 - LOGOUT.hu Sport cikk
vs.
Rockmachine crossride 200
Rock Machine '12 Crossride 200 (Kerékpár | Cross | Férfi) | Kerékpár Webshop

vagy esetleg Caprine peak 29

Vagy tudtok jobbat???

Elõre is köszi!

pl

BigBike - Kelly's Exquisite | Cross | 2011

avagy

http://www.probike.h...emart&Itemid=71