Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

én szeretném :)

egyszer gyere át egy körre, kipróbálod a dawg-ot, eldöntöd tetszik e nem cc-race fulli érzés. merevrõl átülve olyan nagy különbséget nem érzel 120 és 150 et mozgó tekerhetõ (am, xc trail ) fullik közt. jelentõs különbség mikor egy ilyenrõl csüccs át egy 80/100-at mozgóra.

én jövõre (talán idén õsszel) ennek a fordítottján gondolkodom. mármit átülni a 80-100-at mozgóról valami hosszabb rugóutasra. Ti mit vennétek? Trance X? Stumpjumper FSR?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

egyszer gyere át egy körre, kipróbálod a dawg-ot, eldöntöd tetszik e nem cc-race fulli érzés. merevrõl átülve olyan nagy különbséget nem érzel 120 és 150 et mozgó tekerhetõ (am, xc trail ) fullik közt. jelentõs különbség mikor egy ilyenrõl csüccs át egy 80/100-at mozgóra.

Köszi szépen, ha arra járok élnék vele mindenképp.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Kona back country « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

150-ért hibátlan 1-2 évig amíg nem kell komolyabb

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Most akkor szeressük vagy nem szeressük? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
jaham. a radonnak pl meredekebb a fejcsõszöge...(na jó 0,3 fok szal nem szignifikáns) meg egy centivel hoszabb a láncvillája, de max annyi a különbség hogy a radon masszívabb, tehát ki is lehet használni a rugóutat amit tud. a pitch tényleg más mûfaj, de attól a radon is messze van.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

attól független hogy kicsit sok itthonra, én erõsen elgondolkodnék rajta, mert egy q. jó bicikli. (nyilván állapot fénykép alapján nem 100%-ra megitélhetõ).
mellékes de kb a fritzek értették meg leginkább hogy mirõl szól ez az AM dolog, ez a váz meg használati értékét tekintve bõven top10, csak májerfaktora nincs.

nem azért Arn, de fejtsd már ki egy stumpi fsr mennyivel lenne jobb itthonra ?
az mennyivel kevésbé enduro, azon kívûl hogy kicsit kevesebb anyag van benne ?

Total mas geo. A pitch meg a sj rugoutja hasonlo volt, de nagyon mas a ket bringa

roadtomy87

roadtomy87

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen o.uti kerékpárt vegyek!? Kezdõ vagyok o.utizásban, nagyon imádom! A Mountimmal nyomtam eddig a 20-40 km eket. Akarok venni egy o.uti kecót, ami 100 rugó alatt legyen, s sík terepre,kb 30 km/h, használnám, hobbi-sportolási szinten.
Légyszi aki tud ajánljon s hogy hol vegyek!!!
Köszönöm szépen
Halihó

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
attól független hogy kicsit sok itthonra, én erõsen elgondolkodnék rajta, mert egy q. jó bicikli. (nyilván állapot fénykép alapján nem 100%-ra megitélhetõ).
mellékes de kb a fritzek értették meg leginkább hogy mirõl szól ez az AM dolog, ez a váz meg használati értékét tekintve bõven top10, csak májerfaktora nincs.

a germanok nem szoktak nagyon a rugouttal dobalozni - ha 140mm azt mar kemenyebb terepre szanjak. en idehaza lightosabbat vennek, ez mar kozelebb all az endurohoz, mint az amhez. itthoni turagepnek szvsz stumpjumper fsr, giant trance, anthem 29 tokeletes. az alkatreszeket erdemes rajta vegignyalazni, mert eleg vegyesfelvagott korban.

nem azért Arn, de fejtsd már ki egy stumpi fsr mennyivel lenne jobb itthonra ?
az mennyivel kevésbé enduro, azon kívûl hogy kicsit kevesebb anyag van benne ?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
ok köszi szépen

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a germanok nem szoktak nagyon a rugouttal dobalozni - ha 140mm azt mar kemenyebb terepre szanjak. en idehaza lightosabbat vennek, ez mar kozelebb all az endurohoz, mint az amhez. itthoni turagepnek szvsz stumpjumper fsr, giant trance, anthem 29 tokeletes. az alkatreszeket erdemes rajta vegignyalazni, mert eleg vegyesfelvagott korban.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Ha az Alpokban túrázol, akkor jó. Itthon szintén jó, ha lefelé túrázol. Az XC meg értelmezhetetlen

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Még egy kérdésem lenne. Errõl mi a véleményetek? XC-re, túrázásra?
radon slide 140 « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Jampec

Jampec

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszönöm a segítséged. Azt hiszem lesz egy új bringám :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
hát kicsit kusza

igazából kb minden telesen jól használható, csak fura mix. (alivio, slx, xt) de nyugodtan használható, aztán ráér cserélni mikor kopnak.

ja és látom van is méret, csak benéztem az elébb hogy csak 17,5....

Jampec

Jampec

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Aha értem. Végül is ha késõbb lesz még rá keret akkor ezek cserélhetõek. Ahogy nézegettem ez az a kategória amiben kap az ember egy jó vázat+telót és az alkatrészeken spórolnak.

Egyébként 177cm vagyok ha jól néztem a 18" as lenne a javasolt de az a 0.5" már nem sok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
annyit simán ha a 17,5-es jó méretben
kls meg ha minden igaz átmatricázott tektro. nem egy csúcsmodell, de nem is túl problémás tudtommal.

Jampec

Jampec

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket. Kinéztem egy bicót magamnak Kellys Madman 2011 | Kellys Kerékpár Webáruház de nem igazán ismerem ezt a KLS Helix 3 Hydraulic Disc rendszert. Keresgéltem gugliban de nem igazán találtam róla tesztet ezért aggódom kicsit. Ha valaki esetleg találkozott ilyennel írjon pár sort. Másrészt a bringáról mi a vélemény megéri a pénzt amit kérnek érte?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Errõl a vasról mi a véleményetek?

kár hogy nagy nekem....:)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Errõl a vasról mi a véleményetek?

Fasza:)