Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

vazze, most látom mennyiért jutottál hozzá. így már ajándék kategória :)

Igen tényleg az. Kissé kétkedve is mentem oda, azt hittem vicc. :) És nem....

most már tényleg kell felénk jönnöd :)

Nyélbe ütjük, valamikor csak járok arra majd. De ha te jársz Veresegyház felé dobj egy PM-et.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
most már tényleg kell felénk jönnöd :)

Sly, a forgáspontcsapágyakra gondoltam. most már pár év tapasztalata, hogy kicsit is aktív használat mellett elég egy szezonosak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Köszi! :)

vazze, most látom mennyiért jutottál hozzá. így már ajándék kategória :)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

hát ezen nem csodálkozom. álomszép! gratula, használd egészséggel!

Köszi! :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
hát ezen nem csodálkozom. álomszép! gratula, használd egészséggel!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Errõl a vasról mi a véleményetek?

Végül is a Ghost mellett döntöttem. Fülig ér a szám! :D

Feltöltött kép

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

a bringa értékét :) De van szervezet teszt is. Akkor azt hiszem nem kell a full árat letenni.

Pl a szilvás marci elõtti teszt napon nem kell lerakni az árát. Mi is így akartuk kipróbálni azonban a szerelõk annyira minden mással el voltak foglalva hogy lemondtunk a lehetõségrõl a lányok akik az adatokat vették föl ezen annyira meglepõdtek hogy alig bírták felfogni hogy nem teszteljük a Speciket hanem inkább pörgetünk egyet a saját gépeinkkel.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

igen, tervezek egy alpinbike-os tesztkört, esetleg majd szilvásváradon egy specit is kipróbálok, bár ott elég komoly pénzt kell letenni.

a bringa értékét :) De van szervezet teszt is. Akkor azt hiszem nem kell a full árat letenni.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Nekem volt fuel ex-em, ami a túrakategóriában az egyik legjobb, de gyorsan eladtam, mert a túra meg a hatékonyság az három különbözõ fogalom. Szóval ha nézelõdni akarsz, akkor van értelme, egyébként szerintem nincsen olyan sok. Tudom, tudom: pl. egy Giant Trance-s srác elõzött meg Szilváson, szóval mindent lehet mindenre használni, csak nem feltétlenül érdemes.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sly!
És miért ülnél át? Hol használnád?

Bükkben. nem tudom, ki szeretném elõtte próbálni, hogy egyáltalán van-e értelme. még osha nem ültem hosszabb rugóutas fullyn, kíváncsi vagyok.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Használtat, acélvázzal, fékváltókarral, a többi állapotfüggõ.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen o.uti kerékpárt vegyek!? Kezdõ vagyok o.utizásban, nagyon imádom! A Mountimmal nyomtam eddig a 20-40 km eket. Akarok venni egy o.uti kecót, ami 100 rugó alatt legyen, s sík terepre,kb 30 km/h, használnám, hobbi-sportolási szinten. Légyszi aki tud ajánljon s hogy hol vegyek!!! Köszönöm szépen

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Sly!
És miért ülnél át? Hol használnád?

roadtomy87

roadtomy87

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen o.uti kerékpárt vegyek!? Kezdõ vagyok o.utizásban, nagyon imádom! A Mountimmal nyomtam eddig a 20-40 km eket. Akarok venni egy o.uti kecót, ami 100 rugó alatt legyen, s sík terepre,kb 30 km/h, használnám, hobbi-sportolási szinten. Légyszi aki tud ajánljon s hogy hol vegyek!!! Köszönöm szépen

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Mindenképp próbálj ki egy hosszabb utas gépet, mielõtt Anthemrõl váltasz. Nekem pl. bejött a váltás, de azért elég markáns a különbség.

igen, tervezek egy alpinbike-os tesztkört, esetleg majd szilvásváradon egy specit is kipróbálok, bár ott elég komoly pénzt kell letenni.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

cambert nagyon nézegetem. milyen csapágycserére gondolsz konkrétan? a hei-hei nagyon tetszik, de maradnék itthoni forgalmazónál.

Mindenképp próbálj ki egy hosszabb utas gépet, mielõtt Anthemrõl váltasz. Nekem pl. bejött a váltás, de azért elég markáns a különbség.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

merida 1-20, vagy a 120-at mozgó ghost , trek fuel ex, 115 öt moccnó cube aminek átütõs a segge, ha mindenképp szeretnéd a szezononkénti csapágycserét akkor specibõl a camber.

ha nem kell itthoni forgalmazó akkor 120-at mozgó stevens , canyon, radon, vagy kona hei-hei 100

ha tervezel sokat külhoni nagy hegyekbe akkor +2 centi

cambert nagyon nézegetem. milyen csapágycserére gondolsz konkrétan? a hei-hei nagyon tetszik, de maradnék itthoni forgalmazónál.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás
láttam, de nekem kicsi. (ez most tényleg. :D )

ja, akinek van ideje, az biciklizik is... :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
én meg ezt
Kona Dawg Matic « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

csak én ki is használnám :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás

Kona back country « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

150-ért hibátlan 1-2 évig amíg nem kell komolyabb

ezt én is néztem, tényleg hibátlan. ha nem tudnám, hogy nem fogom kihasználni, venném is.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

én jövõre (talán idén õsszel) ennek a fordítottján gondolkodom. mármit átülni a 80-100-at mozgóról valami hosszabb rugóutasra. Ti mit vennétek? Trance X? Stumpjumper FSR?

merida 1-20, vagy a 120-at mozgó ghost , trek fuel ex, 115 öt moccnó cube aminek átütõs a segge, ha mindenképp szeretnéd a szezononkénti csapágycserét akkor specibõl a camber.

ha nem kell itthoni forgalmazó akkor 120-at mozgó stevens , canyon, radon, vagy kona hei-hei 100

ha tervezel sokat külhoni nagy hegyekbe akkor +2 centi