Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2012. July 07. - 13:13
Posted 2012. July 07. - 06:56
Posted 2012. July 06. - 23:08
Posted 2012. July 06. - 22:31
Posted 2012. July 06. - 21:40
185cm és 65kg vagyok
a capriolo monitor CAPRIOLO MONITOR AMORT - Bringa.hu
capriolo anolis CAPRIOLO ANOLIS SRAM - Bringa.hu
capriolo roadsteren gondolkodtam CAPRIOLO ROADSTER - Bringa.hu
fõként a jó árak miatt
melyiket javasolnátok, esetleg más márkát hasonló árban
üdv
roy
Posted 2012. July 06. - 13:33
es ezt hogy kell kiejteni?
Szerintem benyomsz öt felest meg két kevertet és megpróbálod kimondani, hogy: "savanyúcukor".
Ilyen szó márpedig NINCS.
Posted 2012. July 03. - 22:04
Posted 2012. July 03. - 19:47
Posted 2012. July 03. - 19:20
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2012. July 03. - 07:45
Szvsz ez mindegy ebben az esetben,mert sosem volt zzyzx a gyári kereke Wiliernek.Ez drága ennyiért.Ha tényleg újszerû, pl. a kerekek 500 km-nél kevesebbet futottak (szinte újnak látszanak, nem ütnek, fékpálya nem kopott),
Posted 2012. July 02. - 23:30
A méret jó. Kezdõszintû országúti kerékpár, az új ára lehet kb. ennyi, igaz, ezen Ultegra van (ami jobb, mint pl. az a Xenon, amivel láttam, az az összeállítás kb. 9 kg). Az ár a „reális” fölsõ határa (szvsz), az alsó határ kb. a fele. Láttam 105-össel (az egy fokkal ugyan gyengébb, de az is jó) hasonló árért - és kb. a feléért is. Ha tényleg újszerû, pl. a kerekek 500 km-nél kevesebbet futottak (szinte újnak látszanak, nem ütnek, fékpálya nem kopott), gumik is jók, akkor érdemes kezdeni alkudni.Kinéztem itt az apróban egy Wilier-t és szeretném megkérdezni a véleményeteket ,egyrészt az áráról , illetve hogy mérteben nekem megfelelõ lenne e.
Wilier Escape « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Én 172cm vagyok , a Canyon oldala szerint nekem egy "S" Canyon lenne a megfelelõ ,úgy vélem ez a Wilier is megfelelõ lehet méretben ,de cáfoljatok ha nem.
Szerintetek az reális érte ?
Posted 2012. July 02. - 22:56
Kinéztem itt az apróban egy Wilier-t és szeretném megkérdezni a véleményeteket ,egyrészt az áráról , illetve hogy mérteben nekem megfelelõ lenne e.
Wilier Escape « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Én 172cm vagyok , a Canyon oldala szerint nekem egy "S" Canyon lenne a megfelelõ ,úgy vélem ez a Wilier is megfelelõ lehet méretben ,de cáfoljatok ha nem.
Szerintetek az reális érte ?
Köszönöm a válaszokat!
Posted 2012. July 02. - 01:05
One and Only On-One - Domakowsky blogja - Evobike
ráadásul a rohloff agyváltó úgy tûnik, hogy elég strapabíró és bírja a freeride felhasználást is!
Posted 2012. July 02. - 00:37
Szal. tudom, hogy keverem a mûfajokat, de mit csináljak, ha ezek az igényeim? max majd rábeszéltek hogy két bringát vegyek..
De inkább kicsit pontosítom, hogy mit is szeretnék.
Elsõsorban közlekedni, 70%ban városban, 30-ban pedig ilyen murvás kiserdõben, néha sínek mellett,stb., de semmi extrém, .
Viszont a szeretek elég lendületesen haladni és inkább átvágni az akadályokon, mint kikerülni õket:) Jó, nem dirt jumpolok, de azért ha úgy adódik akkor leugrom a padkáról, lehet h a 40 centi sok egy ilyen bringának, de mondjuk 25 minimum kéne.. (90 kilóhoz..)
186 centi vagyok, talán a 2-9 is indokolt, bár nem tudom hogy van-e értelme, sokmindent lehet olvasni róluk..
Merev villa kell, és kb. kona dew geometria, a fixik között vannak jó geo.-k még.
Agyváltó praktikus, és nem érdekel hogy pár grammal nehezebb, inkább csak az hogy kibír-e ilyen városi "extrém" (bár mondom, nem vagyok profi, csak mûkedvelõ!) használatot.
Na, kb ennyi, bocs h mégegyszer leírtam, de az elsõ hsz-em talán kicsit zavaros volt.
Köszi a válaszokat és most megnézem az on-one-kat!
Posted 2012. July 01. - 22:23
van ilyesmi gép, fõleg a kis gyártók vázai hasonlóak, jellemzõen acélból.Sziasztok!
Egy olyan bringát szeretnék összeállítani, amivel (kimondottan) jól lehet haladni városban, de ha néha kicsit durvul vele az ember 90 kilóval és esetleg egy-egy 40 centis padkáról is leugrana, akkor azt is bírja. (Jobban bringázom, mint amennyire értek hozzá)
Haladás és geometria szempontjából a kona dew az etalon,de esetleg lehet 2-9es is (186 cm magas vagyok).
Nemtom ez mennyire amatõr, de agyváltós jó lenne, ha esetleg azt fixi vázba lehetne rakni akkor az lenne a legkirályabb.. mostanában vannak ezek a trükk-fixi bringák: pl umf hardy m-u,volume trasher, kona big unit, stb., ezekrõl mi a véleményetek?
Na, egyelõre ennyi, köszi a válaszokat!!
on-one vázak között nézz szét, az pl bírni fogja.
de olyan agyváltó nem lesz ami a 40 centis padkáról leugrásokat majd hosszú élettel hálálja meg...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2012. July 01. - 20:41
Posted 2012. July 01. - 20:35
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. July 01. - 18:05
Egy olyan bringát szeretnék összeállítani, amivel (kimondottan) jól lehet haladni városban, de ha néha kicsit durvul vele az ember 90 kilóval és esetleg egy-egy 40 centis padkáról is leugrana, akkor azt is bírja. (Jobban bringázom, mint amennyire értek hozzá)
Haladás és geometria szempontjából a kona dew az etalon,de esetleg lehet 2-9es is (186 cm magas vagyok).
Nemtom ez mennyire amatõr, de agyváltós jó lenne, ha esetleg azt fixi vázba lehetne rakni akkor az lenne a legkirályabb.. mostanában vannak ezek a trükk-fixi bringák: pl umf hardy m-u,volume trasher, kona big unit, stb., ezekrõl mi a véleményetek?
Na, egyelõre ennyi, köszi a válaszokat!!
Posted 2012. July 01. - 09:35
AXON | MTB | Models 2012 | Belve s.r.o.
Itt pedig egy alap alu vázas:
http://www.ctm.sk/mo...0/?id_model=506
Posted 2012. June 30. - 23:04
Ha esetleg tudtok valami jobb ar ertek aranyut vagy van valami jo tanacsotok azt nagyon megkoszonnem.