Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

ilt25

ilt25

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
:)jól van,nem érted akkor:D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

arn a mindent tudó...túra meg no...kac-kac

hat neked is segitsen, akinek hat anyja van.

ilt25

ilt25

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
arn a mindent tudó...túra meg no...kac-kac

roy777

roy777

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
esetleg ez is tetszik: BringaPiac.hu -DURKOPP TREKKING
ismeri vki ezt a márkát?

roy777

roy777

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
sziasztok, szeretnék egy bringát venni, városba, aszfaltos túrára és esetleg gyenge terepre és késõbb gyerekülés is férjen fel hátra
185cm és 65kg vagyok
a capriolo monitor CAPRIOLO MONITOR AMORT - Bringa.hu
capriolo anolis CAPRIOLO ANOLIS SRAM - Bringa.hu
capriolo roadsteren gondolkodtam CAPRIOLO ROADSTER - Bringa.hu
fõként a jó árak miatt
melyiket javasolnátok, esetleg más márkát hasonló árban
üdv
roy

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

es ezt hogy kell kiejteni? :)

Szerintem benyomsz öt felest meg két kevertet és megpróbálod kimondani, hogy: "savanyúcukor".

Ilyen szó márpedig NINCS. :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Zzyzx, California - Wikipedia, the free encyclopedia

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a zzyzx a corratec saját márkája.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ha tényleg újszerû, pl. a kerekek 500 km-nél kevesebbet futottak (szinte újnak látszanak, nem ütnek, fékpálya nem kopott),

Szvsz ez mindegy ebben az esetben,mert sosem volt zzyzx a gyári kereke Wiliernek.Ez drága ennyiért.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Kinéztem itt az apróban egy Wilier-t és szeretném megkérdezni a véleményeteket ,egyrészt az áráról , illetve hogy mérteben nekem megfelelõ lenne e.
Wilier Escape « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Én 172cm vagyok , a Canyon oldala szerint nekem egy "S" Canyon lenne a megfelelõ ,úgy vélem ez a Wilier is megfelelõ lehet méretben ,de cáfoljatok ha nem.
Szerintetek az reális érte ?

A méret jó. Kezdõszintû országúti kerékpár, az új ára lehet kb. ennyi, igaz, ezen Ultegra van (ami jobb, mint pl. az a Xenon, amivel láttam, az az összeállítás kb. 9 kg). Az ár a „reális” fölsõ határa (szvsz), az alsó határ kb. a fele. Láttam 105-össel (az egy fokkal ugyan gyengébb, de az is jó) hasonló árért - és kb. a feléért is. Ha tényleg újszerû, pl. a kerekek 500 km-nél kevesebbet futottak (szinte újnak látszanak, nem ütnek, fékpálya nem kopott), gumik is jók, akkor érdemes kezdeni alkudni.

Versus71

Versus71

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Sziasztok!

Kinéztem itt az apróban egy Wilier-t és szeretném megkérdezni a véleményeteket ,egyrészt az áráról , illetve hogy mérteben nekem megfelelõ lenne e.
Wilier Escape « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Én 172cm vagyok , a Canyon oldala szerint nekem egy "S" Canyon lenne a megfelelõ ,úgy vélem ez a Wilier is megfelelõ lehet méretben ,de cáfoljatok ha nem.
Szerintetek az reális érte ?
Köszönöm a válaszokat!

fcbdani

fcbdani

újonc

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
találtam egy jó cikket magamnak, már közelít az én igényeim felé! :)

One and Only On-One - Domakowsky blogja - Evobike

ráadásul a rohloff agyváltó úgy tûnik, hogy elég strapabíró és bírja a freeride felhasználást is!

fcbdani

fcbdani

újonc

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Köszi, utánanézek az oneone bringáknak, remélem lesz olyan ami nekem kell..!
Szal. tudom, hogy keverem a mûfajokat, de mit csináljak, ha ezek az igényeim? :D max majd rábeszéltek hogy két bringát vegyek..:)

De inkább kicsit pontosítom, hogy mit is szeretnék.
Elsõsorban közlekedni, 70%ban városban, 30-ban pedig ilyen murvás kiserdõben, néha sínek mellett,stb., de semmi extrém, .
Viszont a szeretek elég lendületesen haladni és inkább átvágni az akadályokon, mint kikerülni õket:) Jó, nem dirt jumpolok, de azért ha úgy adódik akkor leugrom a padkáról, lehet h a 40 centi sok egy ilyen bringának, de mondjuk 25 minimum kéne.. (90 kilóhoz..)

186 centi vagyok, talán a 2-9 is indokolt, bár nem tudom hogy van-e értelme, sokmindent lehet olvasni róluk..
Merev villa kell, és kb. kona dew geometria, a fixik között vannak jó geo.-k még.
Agyváltó praktikus, és nem érdekel hogy pár grammal nehezebb, inkább csak az hogy kibír-e ilyen városi "extrém" (bár mondom, nem vagyok profi, csak mûkedvelõ!) használatot.

Na, kb ennyi, bocs h mégegyszer leírtam, de az elsõ hsz-em talán kicsit zavaros volt.
Köszi a válaszokat és most megnézem az on-one-kat! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
Egy olyan bringát szeretnék összeállítani, amivel (kimondottan) jól lehet haladni városban, de ha néha kicsit durvul vele az ember 90 kilóval és esetleg egy-egy 40 centis padkáról is leugrana, akkor azt is bírja. (Jobban bringázom, mint amennyire értek hozzá) :)

Haladás és geometria szempontjából a kona dew az etalon,de esetleg lehet 2-9es is (186 cm magas vagyok).

Nemtom ez mennyire amatõr, de agyváltós jó lenne, ha esetleg azt fixi vázba lehetne rakni akkor az lenne a legkirályabb.. mostanában vannak ezek a trükk-fixi bringák: pl umf hardy m-u,volume trasher, kona big unit, stb., ezekrõl mi a véleményetek?

Na, egyelõre ennyi, köszi a válaszokat!!

van ilyesmi gép, fõleg a kis gyártók vázai hasonlóak, jellemzõen acélból.
on-one vázak között nézz szét, az pl bírni fogja.
de olyan agyváltó nem lesz ami a 40 centis padkáról leugrásokat majd hosszú élettel hálálja meg...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Ez elég kihívás még a gyártóknak is! :D

Ridley Noah Fast 

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Eléggé kevered a mûfajokat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

fcbdani

fcbdani

újonc

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!
Egy olyan bringát szeretnék összeállítani, amivel (kimondottan) jól lehet haladni városban, de ha néha kicsit durvul vele az ember 90 kilóval és esetleg egy-egy 40 centis padkáról is leugrana, akkor azt is bírja. (Jobban bringázom, mint amennyire értek hozzá) :)

Haladás és geometria szempontjából a kona dew az etalon,de esetleg lehet 2-9es is (186 cm magas vagyok).

Nemtom ez mennyire amatõr, de agyváltós jó lenne, ha esetleg azt fixi vázba lehetne rakni akkor az lenne a legkirályabb.. mostanában vannak ezek a trükk-fixi bringák: pl umf hardy m-u,volume trasher, kona big unit, stb., ezekrõl mi a véleményetek?

Na, egyelõre ennyi, köszi a válaszokat!!

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Akinek alap bicajra van szüksége azoknak ez egy jó lehetõség:
AXON | MTB | Models 2012 | Belve s.r.o.

Itt pedig egy alap alu vázas:
http://www.ctm.sk/mo...0/?id_model=506

Hali Gépezet

Hali Gépezet

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Szeretnek venni egy orszaguti bicajt. Olyan 150.000 korul szannek ra. 182 cm vagyok es 80 kilo kizarolag orszaguton hasznalnam. Ezt nezegettem edig mi errol a velememenyetek? KTM STRADA 1000 LEÁRAZTAM UTOLJÁRA « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Ha esetleg tudtok valami jobb ar ertek aranyut vagy van valami jo tanacsotok azt nagyon megkoszonnem.