Dealers | Surly Bikes
http://www.youtube.com/watch?v=lOvN0R5Fihc&feature=player_embedded
??? Acélból, állandó falvastagságú csövekbõl is? Mondjuk én csak a felére számítottam...
Akkor még meg kell tanulnom még vázat hegeszteni is.
Mondjuk mivel 1000 USD csak a szállítás, így még mindig olcsóbb lehet az építés...
Vatt?Mondjuk mivel 1000 USD csak a szállítás, így még mindig olcsóbb lehet az építés...
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Kb. 200eft-nál kezdõdne egy egyedi váz.
Kb. 200eft-nál kezdõdne egy egyedi váz.A költséghatékonyságról annyit, hogy ha találnék vázkészítõt, akkor egy belépõ 29"-es árából ki tudnám hozni a 20"x8"-ost házilag, csak a kerékagyakon kellene sokat agyalnom...
A sebesség mindent megold.
azt hittem valami költséghatékony megoldást szeretnél
amúgy nem kell extremitásokba menni, egy 29-es montiba belemegy a vastagabb gumi, vagy az apróból egy fasza merev villás montiba is belemegy a 2,5-es gumi, annak már azért elégnek kell lennie, hacsak nem a déli-sarkra vagy a Szaharába tervezed a túrát
de amúgy hol van ennyire sok homok? délpesten, meg vecsés fele is elég durva, de azért nem építenék emiatt spéci brinát
Arról nem is beszélve hogy egy 8"-os gumit kifog megtekerni úgy hogy az még élvezhetõ- élhetõ legyen?
mély homokban a gumi szélessége számít igazán, ha 28-as a paripa, az is elõny, hóban meg a széles és enyhén oldalbütykös gumi
összefoglalva szerintem egy vastag gumis, merevvillás treking, vagy egy merevvillás monti az ideális ilyen terepre, valami széles treking gumival, mint a schwalbe marathon dureme, mondial. vagy ilyesmi
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon, de rögtön azzal szeretném kezdeni, hogy segítséget szeretnék érni... :confused:
Szóval olyan területen lakok, ahol aszálymentes idõszakban is gyakori a mély homok az utakon, télen pedig gyakran van mély porhó.
Ez már a bejárásnál is gondot jelent, de a heti rendszeres túrázást a környéken lehetetlenné teszi az év jelentõs részében.
Olyan bringát akarok építeni/venni, aminek viszonylag alacsony a talajnyomása, napi 5-10km-es bejárásra is alkalmas, de 20-50km-es homok/hó-túrákra is.
Elsõre, és a netes képek és tapasztalatok alapján a fatbike-ok és a Hanebrink bringák jönnének be, de fatbike-ot itthon nem lehet kapni, a Hanebrink-ek ára pedig nagyon durva.
Van valakinek tapasztalata ilyen terepen? Ha van, kérem ossza meg velem!
Elõre is köszi!!!
Tényleg ha már vázméret: Itt van egy oldal ami alapján kinéztem, hogy nekem mekkora kellene: Milyen kerékpár vázméret való nekem? GEPIDA Debrecen A ... Ez alapján a 181 centimhez szerintem az 56 kellene, de a bergusonban azt mondták, hogy szerintük elég nekem az 52-es méret is. Nem lesz olyan érzésem rajta, mintha állandóan pofára akarnék esni?
Bõven elég a 19"-os gép neked. 180cm vagyok és én is 19-essel tolom. Az elõzõ gépem meg 18-as volt és azzal sem volt semmi gond.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager