Ezek a használtak is olyan árban vannak mint egy belépõ új Cube. Alap használatra kellene és nem tudom h inkább vegyek 80-ért egy Meridát, Kellyst, Gepidát vagy maradjak a Cube érzésnél
ezt neked kell eldöntened. én nem vennék most újat, az tuti...
Ezek a használtak is olyan árban vannak mint egy belépõ új Cube. Alap használatra kellene és nem tudom h inkább vegyek 80-ért egy Meridát, Kellyst, Gepidát vagy maradjak a Cube érzésnél
Felesleges várni.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
sztem apróban nézegess, vannak iszonyat jó áron alig használt bicajok. a Cube jó ötlet! mennyit szánsz rá? mekkora vázméret kéne?
Sziasztok,
Bringa vásárlás elõtt állok és nagyon beleszerettem a Cube-okba. (aim, analog ami számomra elérhetõ)
Kisebb hegyi túrákhoz, erdei utakhoz na és persze sima túrákhoz lenne. Hobbikerékpáros vagyok + számítana hogyan is néz ki a bicó, na meg minõségi kerékpár kellene... Esetleg más márkát ajánlanátok?
Mikor érdemes vásárolni? Mikor vannak jobb akciók? Most vagy inkább kora tavasszal?
Sziasztok,
Lehet lerágott csont, de kíváncsi vagyok kinek mi a vélemény.
Vajon a nagy 29-es kerékméret mennyire "csak" divat? Vajon többet ér egy össztelós 26-os, mint egy merev 29-es a hazai maratonokra? Mert most kb. egy áron vannak. Én úgy gondolom, nagy kerék át megy mindenen téma olyan, hogy a hazai terepviszonyokon a 26-os is átmegy. Az össztelós komfortját pedig nem adja meg a 29-es...
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
A morcos.
A morcos.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Sziasztok!
Van egy Canyon össztelós montim és használok tavasz óta egy acélvázas régebbi országútit amit talán most elvisznek tõlem. Kinéztem pár országútit ami tetszene , de van köztük egy fekete bárány , egy cx bringa , amit igazából országúton szeretnék használni vékony gumival (23).
Új cyclocross!!! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
róla lenne szó , nagyon tetszik a tárcsafék (montin évek óta csak azt használok) és az is , hogy esetleg a cx miatt néha elvinném olyan helyre is ahova pont ez való (pl kicsit dzsuvásabb téli napokra , hóra!)
A kérdésem az volna , hogy mennyire kompromisszumos egy ilyet használni aszfalton? a cincogó tárcsaféket én nem utálom annyira , gumiból felraknék (ha fel lehet) egy 700x23-ast , de nem tudom ezekre a felnikre ezt fel lehet-e rakni!?
Az áttételek ahogy számolgattam jól lehetnek nekem mivel országúton legtöbbször az 52x17 környékét használom ki , a legkisebb fogam 13-as ahol még talán sosem járt a váltó (nem igaz , úgy rakom mindig le , hogy koppig leváltok , így kímélve a váltórugókat) , de a 14esre sem emlékszem , hogy lejtõn kívül lett volna.
A morcos.
Ha a terepen való bringázást komolyan gondolod, akkor meg kell tanulnod a váltó beállítását, erre szükséged lehet útközben.