Gondolom itt is legalább olyan(úgy vagyok ezzel mint autómárkában a mercivel-drága fos)
konkrét összehasonlítási alapod van mint a bringáknál...
Gondolom itt is legalább olyan(úgy vagyok ezzel mint autómárkában a mercivel-drága fos)
Ha valóban túlárazott lenne,akkor nem lenne ennyi Cube pl. egy maraton versenyen.
)
Túlárazott, divat márka. Szerintem.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Túlárazott, divat márka. Szerintem.Az nem tûnt fel senkinek, hogy Desi már hosszas gyõzködés után írta, hogy "Használt kerékpárban nem gondolkodom..."?
Zeezoltano: Mi a probléma a Cube-al?
Az nem tûnt fel senkinek, hogy Desi már hosszas gyõzködés után írta, hogy "Használt kerékpárban nem gondolkodom..."?
Zeezoltano: Mi a probléma a Cube-al?
Ezeket próbálnám alku után elhozni, ha százhúszezer forintból kellene gazdálkodni: Kahuna 29 colos kerékkel, Pyxis disc, már említett Kona Fire Mountain, valamint ez az XTC is megérhet egy próbát, régóta fent van. De van itt még egy Cube is, csak a mérete kérdéses. Vagy 18-as vagy huszas, a kép nagyon torz, nem tudok rájönni.
ja, szerintem is. venni most a legjobb, eladni szopás.
ezek pl nem rossz bicajok:
KONA fire montain 18" MAVIC, ROCKSHOX,DEORE XT ÚJ! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
~~~ ROCKY MOUNTAIN VERTEX 70 (Képek a hírdetésben!) ~~~ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Ktm Ultra trail « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
kb mindegyikben kapásból telót cserélnék, de amúgy ezen kívül egész jók.
Nehéz úgy ajánlani, hogy a méretet se tudom.
Amúgy nem basztatás célzata volt.
basztassatok csak mert az egyiket elnéztem. azt könnyebb mint keresgélni.
Úgy látszik ezek apróságok és csak minket zavarnak.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
A dizájn a lényeg.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager