Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2013. March 18. - 22:47
Errõl mi a véleményetek? Schwinn Csepel Adrenalin MTB - full LX
Schwinn Csepel Adrenalin MTB - Deore LX - Posta = 0Ft + Ajándék - Kerékpár webáruház & Kerékpár szerviz - Kerékpár, Kiegészítõ, Alkatrész, Házhozszállítás akár 24 órán belül, Schwinn Csepel
Olcsóbban hozzá tudnék jutni, milyen vétel lenne?
Köszönöm.
Posted 2013. March 18. - 21:41
ezzel azért erõsen vitatkoznék
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. March 18. - 21:33
-azt,ez nemigazán jó
-köszi a tanácsokat,megvettem ezt"
és ez most már általános,asszem én most adtam tippet utoljára 8)
Posted 2013. March 18. - 21:18
a csepelen markasabb de annak is a legalja.
a gepida melett az agydinamos vilagitas szol ami a csepelrol teljesen lemaradt.marmint a vilagitas.
egyebkent enjoy.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. March 18. - 21:10
Mekkora idióta ez az eladó
Amire nekem kell biztosan megfelel napi 10 km melóba járás hétvégéken rövidebb túrák kb ennyi.Mindez aszfalton nem dombok,hegyek közt nehéz terepen.
Volt elõtte egy Landrider-em azzal is tökéletesen meg voltam elégedve.
Posted 2013. March 18. - 20:42
Posted 2013. March 18. - 20:32
Posted 2013. March 18. - 20:27
Ezt fejtsd ki bõvebben légyszi
Nem revoshift-es váltó hanem fékváltó van rajta a teleszkóp is masszívabbnak tûnt,mint a Gepidáé a kormányát is jobban lehet az én méreteimhez igazítani kb ennyi.De ezeket a kereskedõ is elmondta és megmutatta.
Posted 2013. March 18. - 19:50
Posted 2013. March 18. - 19:33
Nem fogsz benne csalódni, egy dolgot feltétlenül cserélnék azonnal: belsõket és felniszalagot. Mi egy évig szívtunk vele, felváltva lett belülrõl defektes, mire rájött egy lelkiismeretes hozzáértõ gumis, hogy a felniszalag a hunyó (a belsõ meg elég gagyi, azt csak amiatt kukáznám - fiamnak is Gepidája van és két év alatt elöregedett a belsõ a szelep környékén - ez nem von le a kerékpár értékébõl, de megéri befektetni azt a 2000 Ft-ot két rendes belsõre és két megbízható felniszalagra). Ha szerencséd van, a teljesen felszerelt Alboin 200-at (nem CRS, esetleg 2011-es modellt ami gyakorlatilag csak a színében különbözik az ideitõl) is meg tudod szerezni az elképzelt keretbõl és akkor már nem kell a kiegészítõkre költeni és azon Shimano agydimnamó van igen-igen jó halogén elsõlámpával és álló helyzetben is sokáig világító hátsóval.
pl. itt láttam ilyet:
Gepida Alboin 200 (2012) - Kerékpár webshop
Elmentem délután a kerékpárüzletbe.Megnéztem a Gepidát is a Csepel Traction-t is.Végül mellette döntöttem sok minden korszerûbb volt rajta,mint a Gepidán. Akciósan mivel 2012-es modell volt sikerült 80 ezerért megvennem.Remélem jól döntöttem és köszi még egyszer a jó tanácsokért.
Posted 2013. March 18. - 18:44
Posted 2013. March 18. - 18:00
Igen ilyesmire gondoltam megnézem a helyi bringaboltban is és lehet õ lesz a kiválasztott:-)
Nem fogsz benne csalódni, egy dolgot feltétlenül cserélnék azonnal: belsõket és felniszalagot. Mi egy évig szívtunk vele, felváltva lett belülrõl defektes, mire rájött egy lelkiismeretes hozzáértõ gumis, hogy a felniszalag a hunyó (a belsõ meg elég gagyi, azt csak amiatt kukáznám - fiamnak is Gepidája van és két év alatt elöregedett a belsõ a szelep környékén - ez nem von le a kerékpár értékébõl, de megéri befektetni azt a 2000 Ft-ot két rendes belsõre és két megbízható felniszalagra). Ha szerencséd van, a teljesen felszerelt Alboin 200-at (nem CRS, esetleg 2011-es modellt ami gyakorlatilag csak a színében különbözik az ideitõl) is meg tudod szerezni az elképzelt keretbõl és akkor már nem kell a kiegészítõkre költeni és azon Shimano agydimnamó van igen-igen jó halogén elsõlámpával és álló helyzetben is sokáig világító hátsóval.
pl. itt láttam ilyet:
http://www.bike-shop...boin_200__2012_
Posted 2013. March 18. - 12:06
Feleségemnek Gepida Alboin 200-asa van (bár nem CRS, hanem a teljesen felszerelt) és ennél a kerékpárnál a geometria miatt nagyon magasan van a kormány. Szerintem kifejezetten egyenes derékkal lehet rajta ülni, nem elõrehajlós. Ha jól értem, amit szeretnél, az ez a kategória. Tegyél egy próbát egy üzletben (talán Bergusonéknál van kipróbálható példány). Ár/érték arányban szerintem jó vételek és a vázra élettartam garancia van, ha regisztrálod a vázszámot.
Igen ilyesmire gondoltam megnézem a helyi bringaboltban is és lehet õ lesz a kiválasztott:-)
Posted 2013. March 18. - 11:40
Nem a szarvával van a baj,hanem azzal,hogy hosszabb távon túrázásnál kényelmetlen,mert alacsonyan van és nagyon rá kell dõlnöm.Az Outi mit jelent?
Feleségemnek Gepida Alboin 200-asa van (bár nem CRS, hanem a teljesen felszerelt) és ennél a kerékpárnál a geometria miatt nagyon magasan van a kormány. Szerintem kifejezetten egyenes derékkal lehet rajta ülni, nem elõrehajlós. Ha jól értem, amit szeretnél, az ez a kategória. Tegyél egy próbát egy üzletben (talán Bergusonéknál van kipróbálható példány). Ár/érték arányban szerintem jó vételek és a vázra élettartam garancia van, ha regisztrálod a vázszámot.
Posted 2013. March 18. - 10:56
Outi még kényelmetlenebb. Mellesleg egyenes kormányra is fel lehet tenni szarvat.
Nem a szarvával van a baj,hanem azzal,hogy hosszabb távon túrázásnál kényelmetlen,mert alacsonyan van és nagyon rá kell dõlnöm.Az Outi mit jelent?
Posted 2013. March 18. - 10:31
Nézegettem az ilyen trekkingeket,de ez nekem a kormánya miatt kényelmetlen(190 cm magas emberke vagyok)és ez a típus inkább mtb-re hasonlít.Miért nem jók a Csepel bringák?Sokan írtatok ellene.
Outi még kényelmetlenebb. Mellesleg egyenes kormányra is fel lehet tenni szarvat.
Posted 2013. March 18. - 10:20
Nézegettem az ilyen trekkingeket,de ez nekem a kormánya miatt kényelmetlen(190 cm magas emberke vagyok)és ez a típus inkább mtb-re hasonlít.Miért nem jók a Csepel bringák?Sokan írtatok ellene.
Posted 2013. March 18. - 08:06
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. March 17. - 23:59
Posted 2013. March 17. - 21:08
Esetleg másik típus nem jöhet szóba? Ez miért ajánlott és jobb,mint egy Csepel Traction vagy egy Gepida Alboin 200?
ha találsz 80 alatt akkor a gepida nagyon jó.csepelnél minden jobb