Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFT csapatmez

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1441 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

A problemas ugyfel ujra jelentkezik. Megvan vegre a le, ma akarok utalni, de a szamlaszam amit Charon adott csak 16 szamjegyu, 24 helyett. Most akkor mivan, 00000000 a kozepso tag, vagy lemaradt valami?

Általában a végét szokták nullákkal feltölteni..
Persze, biztosat majd Charon..

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
A problemas ugyfel ujra jelentkezik. Megvan vegre a le, ma akarok utalni, de a szamlaszam amit Charon adott csak 16 szamjegyu, 24 helyett. Most akkor mivan, 00000000 a kozepso tag, vagy lemaradt valami?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
A gáz az,hogy a kinnti bankszámlaszámom nem nemzetközi, azt nem tudtam igényelni az egy hónapos munkaviszonyommal. Az otthoni az, de így sem tudok utalni rá.

EU tagországból nem tudnak EU tagországba utalni? Ez érdekes! Én mindenhova tudok utalni itthonról, csak a nemzetközi számlaszámot kell tudni (IBAN), a bank SWIFT vagy valamilyen más kódját. Éjen Európa!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jorus vazz a karjaid. Nem is vagy egy bringas alkat, inkabb hegyomlas szelessegre :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nyahh, a Kicsi meg én elmentünk próbálni. A csajszinak jó lett az XXS-es, nekem az XXXL-es már rég jó lett volna derékban, egy kicsit mellben is, de a könyökömnél megállt. Szal Al azé kell nagy mez, mert a karjuk nagyon kis virslikre lett méretezve. :D Nade a pultos nõci talált nekem mezt. Egy Hibrid vagy mien, Hobbit, vagy vmi iesmi, 52-es, de mondta, hogy nem fog elfelejteni. :D Szal ennek kicsit más a szabása, de a mintája ugyanolyan lesz. Aszonta a nõ, hogy az XXXXL-esnek sem tágabb az ujja számottevõen, és a válla is keskeny. De ez az 52-es Hippi mez, ez jó, még a szabása is jobb lesz, mint a ti keszonruháitoké. :D

Ja, Charon, majd inkább személyesen adnám a pénzt, nincs kedvem bankba járkálni. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Sziasztok!

Ha jól vettem észre még nem volt "zárszó".. Tartott vagy két napig munka közben mire végig rágtam magam, nehogy valaki leb... :) Persze, ettõl még lehet, hogy a zárszós rész kimaradt..
Szóval, lehet még rendelni?

Ha igen, akkor mondjatok egy elasticos boltot. Köszi.. (Tudom, hogy van keresõ, meg ilyenek, de...)

rc

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja, ibant, meg swiftet lehet az otp honlapján is átváltatni a normál szlaszám alapján.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sala: Ha jól emléxem XL, és zippes zsebbel. 5150.

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
EU tagországból nem tudnak EU tagországba utalni? Ez érdekes! Én mindenhova tudok utalni itthonról, csak a nemzetközi számlaszámot kell tudni (IBAN), a bank SWIFT vagy valamilyen más kódját. Éjen Európa!

Kissé bonyolult a helyzetem, valamiért nemtok magyar bankszámlára utalni az itteni számlámról...
Szal otthonról utalnak a magyar számlámra holnap, és amint átjött a lé, küldöm a számlára.
Sztem péntekre legkésõbb átmegy. Remélem belefér még... :o

"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Kissé bonyolult a helyzetem, valamiért nemtok magyar bankszámlára utalni az itteni számlámról...
Szal otthonról utalnak a magyar számlámra holnap, és amint átjött a lé, küldöm a számlára.
Sztem péntekre legkésõbb átmegy. Remélem belefér még... :o

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jövõ hét talán okés.
MIlyet is rendeltem és mekkorát? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jó lenne, ha megpróbálnál jönni hétfõn azért. Ha nem megy, akkor kedd.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
zsírság!

amúgy kedden nem lehetne inkább? nekem jobb lenne.. nektek?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Haladunk, haladunk, már csak pár nap a célegyenes elõtti kanyar.

Méretpróbások készülnek, mennek, utalók utalnak, holnap ellenõrzöm, hogy kinek jött már meg a pénze.

Még Kala is fizet. :-)

Sala bácsi: jövõ héten mondjuk?

Ha Bruce és Face próbál hétfõn (kis szerencsével mindkettõnek összejön), és Kolamaci+Kala pénze is befut, akkor kedden már megyek és adom is le a rendelést.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
hát asszem al01 igazad van:)

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
azér még gondold + azt a zip-zárat.... szar lenne elbukni miatta egy OB-t.... :chin:
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Sztem mindenkeppen jo! Szemelyi vagy penz vagy mas mutyur es be van zarva nem esik ki. Jo, nyilvan versenyen hatrany, de legyunk oszintek, tobbet fogod mashol hordani, mint versenyen :-)

még mielõtt utalok lehet meggondolom a zippeszsebet.
végülis csak szólni kell és 150-el többet utalni:D

Enyim Paripa

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
még mielõtt utalok lehet meggondolom a zippeszsebet.
végülis csak szólni kell és 150-el többet utalni:D

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

XL. ne mtudtam tökéletesen eldönteni h most melyik is hát vittem anyut mondja ki a végítéletet és hát XL végig zippel gumik nélkül.

Köszi, hogy végre túlestél ezen is. Ha ebben a topikban akartál volna bringát venni, szerintem már vettél volna. :) Kicsi határozottság és talpraesettség... az kell neked.
WaNNaRiDE

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hehe, en rovid zip, hatul zipseb es gumik nelkul XL :-)

XL. ne mtudtam tökéletesen eldönteni h most melyik is hát vittem anyut mondja ki a végítéletet és hát XL végig zippel gumik nélkül.

Enyim Paripa

Let the people speak