Ezenaz egész fórumon mért támad le mindenki azonnal? Vedd úgy h nem kérdeztem semmit, csak fel akartam ajánlani, hogy elmegyek De ha nem, akkor nem.... Ráér az 50év múlva nekem, csak gondoltam h elviszem nektek arra a szarra.most nem mind1 mikor lesz kész?
kész lesz! .. most h nem tudsz ebben pózerkedni a CM-en, hát ennyi..máskor viszont még fogjuk büszkén viselni!
giga respect charon-nak!
Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT csapatmez
Írta 2005. szeptember 21. - 16:59
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. szeptember 21. - 16:56
kész lesz! .. most h nem tudsz ebben pózerkedni a CM-en, hát ennyi..máskor viszont még fogjuk büszkén viselni!
giga respect charon-nak!
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. szeptember 21. - 16:53
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. szeptember 21. - 16:35
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. szeptember 21. - 16:26
egész nyári szervezkedés, és 1 qrv@ napon bukjuk el !
áhháháááááá !!! :cry: :wallbange
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Írta 2005. szeptember 21. - 16:11
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 21. - 15:45
Átvétel péntektõl.
Azt meg ne is mondjam, hogy az éjjel mezgyártással kapcsolatos rémálmom volt, és izzadva ébredtem fel. Ez úgy meghatározza az alaphangulatomat is.
Írta 2005. szeptember 21. - 11:28
J x n ahol az n ismeretlen, de erõsen a végtelenhez közelítõ számot jelöl
:D
Arra érti hogy kövér vagyok.
Írta 2005. szeptember 21. - 11:26
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 21. - 11:14
Írta 2005. szeptember 21. - 11:12
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 21. - 10:48
Írta 2005. szeptember 21. - 10:38
Lehet, de csak a következõ fordulóhoz csatlakozhatsz, szavadat ne felejtsd!!
Egyébként folyamatosan érdeklõdnek még mindig - rajtad kívül is - emberek.
Kiosztom a mezeket és hasonló nagy banzájjal ujjatlan mez, rövidujjú mez, rövidujjú lezser (Jorus style) mez, hosszúujjú mez coolmax és termo kivitelben lesz lehetséges.
Még mindig emilben?
Nekem egy J style kell tutira:p
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 21. - 10:27
Lehet még rendelni?
Lehet, de csak a következõ fordulóhoz csatlakozhatsz, szavadat ne felejtsd!!
Egyébként folyamatosan érdeklõdnek még mindig - rajtad kívül is - emberek.
Kiosztom a mezeket és hasonló nagy banzájjal ujjatlan mez, rövidujjú mez, rövidujjú lezser (Jorus style) mez, hosszúujjú mez coolmax és termo kivitelben lesz lehetséges.
Írta 2005. szeptember 21. - 10:23
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 21. - 10:14
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 21. - 10:07
Viszont nagyon sirályul, akarom mondani szúnyogul néz ki a mez!!!! Tegnap láttam élõben egy "vásznat" (szabatlanul és varratlanul).
Zárás este ötkor van, ha addig nem kapok telefont, hogy kész, akkor a mai nap ugrott, és a CM napján viszont nem tudok rohangálni. Szorri (Gy.k.: Ha ma nincs kész, akkor holnap is varrniuk kell. Ha varrni kell, akkor mondjuk délre jó esetben készen lesznek. Nekem délben a reptéren kell lennem, utasokat szállítanom. Ergo, nem szabadulok idõben. Ha fel is tudom markolni a mezeket aznap, akkor még be is kéne jutni a városba a CM elõtt, ehhez persze kell válogatni, hogy ki kérte és veszi át, aminek a szállítása meg....n darab mez.... 20 kilcsin át a gyilkos városban.)
Lényeg: Ha ma nem lesz kész és nem tudom még este valamikor osztani, akkor CM-en senki nem feszít benne, mert aznap nem érek már rá.
Írta 2005. szeptember 21. - 01:08
Az van, hogy én még mindig -azaz már megint- Londonban vagyok, Karácsony elõtt nem nagyon jövök haza...Info 2: Több lett a nyomdai költség, mint az elõzetesen kalkulált, így 300 HUF kell mindenkitõl az átvételnél. Szponzorunk további pénzzel sajnos nem tud beszállni.
Info 6: Sala, Para, Bors és tamaskaa mezpénzét kénytelen vagyok megfinanszírozni. Elõbbi három majd átvételnél fizet most már, tamaskaa pedig határozatlan idõre van külföldön.
Szal max valami spanom vehetné át, írd meg légyszi priviben hogy hol/mikor, azt megpróbálom leszervezni! Köfi