Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT csapatmez
Indította
tamaska
, 2005. május 31. 11:48
Írta 2006. január 10. - 17:34
Húú, bikini?? És lesz akkor közös strandolás?
Nna, nem kell félreérteni. Téged biztos nem akarlak bikiniben látni..
Nna, nem kell félreérteni. Téged biztos nem akarlak bikiniben látni..
vendég_Charon_*
Írta 2006. január 10. - 17:23
Nos elsõ körbõl tamaskaa meze még nálam, második körbõl Paul Vitti, Mellon, Susnyás Ted és Pier (akinek már elvileg megy).
Tavasszal új kör indul.
Nyáron fórumteames úszónadrág, úszódressz és bikini.
Tavasszal új kör indul.
Nyáron fórumteames úszónadrág, úszódressz és bikini.
Írta 2006. január 10. - 17:16
Charon, egyszer befejezõdik már ez a mezgyártás dolog, vagy most már non-stop gyártatod õket?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_Charon_*
Írta 2006. január 02. - 09:53
telcsim él és aki akrja amezét még mindig az csörgessen
holnap fulltime elérhetõ leszek, a mai nap elsõ munkanap révén totál káosz, de lehet próbálkozni
holnap fulltime elérhetõ leszek, a mai nap elsõ munkanap révén totál káosz, de lehet próbálkozni
Írta 2005. november 05. - 23:55
Írta 2005. november 05. - 23:52
Most már biztosan +lesz! Köszi még egyszer is.
Örülök, hogy ha tényleg segítettem.
Írta 2005. november 05. - 23:50
Most már biztosan +lesz! Köszi még egyszer is.
Írta 2005. november 05. - 23:38
OOOOOps! Ez tényleg hasznos infó volt. Köszike!
Megtaláltam a térképet, amit Charon csinált.
Itt van:
http://pix.bikemag.h...ageViewsIndex=1
Nem tudom mennyire ismered Bp.-t, ahol a 4-6 villamos jár, az a Petõfi híd. Az is ki van táblázva az autópályánál, hogy a Petõfi felé hogy juttok el, és a rajzon meg már látszik, hogy merre kell menni, még a híd elõtt.
Meg lehet állni ott valahol, ahol a villamos jár, és sétálni, vagy elmenni kocsival a Lágymányosi felé, és ott leparkolni, ahol lehet, mondjuk az egyetem elõtti kis utcában valahol, akkor nem kell annyit gyalogolni, de hamar el lehet keveredni.
Írta 2005. november 05. - 23:20
OOOOOps! Ez tényleg hasznos infó volt. Köszike!
Írta 2005. november 05. - 23:16
Csõváz!
Dunántúli parasztgyerek lévén érdeklõdnék, melyik hídon próbáljak átvergõdni a hétfõi csapatmez-próba helyszínére? Hogy tudom az ELTE-t legkönnyebben megközelíteni az M1/M7 felõl?
Köszi elõre is!
Ne vergõdj át egyik hídon sem. Budán van, a Lágymányosi hídhoz közel, a Petõfi és a Lágymányosi híd között. Ha az M1-M7 közös szakaszán jöttök befelé, akkor a Lágymányosi híd ki lesz táblázva. Charon rakott be róla térképet egyszer, megkeresem.
Írta 2005. november 05. - 21:41
Írta 2005. november 05. - 21:35
Csõváz!
Dunántúli parasztgyerek lévén érdeklõdnék, melyik hídon próbáljak átvergõdni a hétfõi csapatmez-próba helyszínére? Hogy tudom az ELTE-t legkönnyebben megközelíteni az M1/M7 felõl?
Köszi elõre is!
Köszi elõre is!
Írta 2005. november 02. - 15:33
me, te frirajdolsz battya? :afro:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. november 02. - 10:27
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 02. - 09:35
Bocika fijúk lánjok, kici caládi programockák mijatta csúszott egy kicsit a mezpróbás dolog, de akkor most béjelentem, hogy ha nem esik piros hó az égbõl (plusz-mínusz cigánygyerekek és elefántok), akkor
November 7. hétfõ egész nap próbanap lesz az ELTÉn, kora reggeltõl késõ estéig, hogy mindenki el tudjon jutni ide
Részletek késõbb, akinek kérdése van még a héten szóljon.
November 7. hétfõ egész nap próbanap lesz az ELTÉn, kora reggeltõl késõ estéig, hogy mindenki el tudjon jutni ide
Részletek késõbb, akinek kérdése van még a héten szóljon.
Írta 2005. november 01. - 19:38
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre és szeretnék egy olyat kérdezni, hogy hosszú ujjas freeride mez van vagy lesz-e?
Köszi szépen!
Itt van az új mezekbõl némi infó:
http://forum.bikemag...read.php?t=2124
Írta 2005. november 01. - 19:20
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre és szeretnék egy olyat kérdezni, hogy hosszú ujjas freeride mez van vagy lesz-e?
Köszi szépen!
Köszi szépen!
Írta 2005. október 17. - 09:12
A fórumos meznek köszönhetõen szombaton találkoztam KALA-val ... mûködik a dolog
fish
fish
"A dzsungelben minden ehetõ. Te is." (graffiti)
Írta 2005. október 13. - 22:48
köszi KisOcsike!
...egyszer kéne csinálni egy mezes talit :-)
...egyszer kéne csinálni egy mezes talit :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. október 13. - 22:23
hi! Csak hogy tisztán lásson mindenki! Õk vagyunk "mi":
Továbbá szombaton még Hozé, Máté, és Dante csatlakozott hozzánk!
Üdv!
KisÖcsike
Továbbá szombaton még Hozé, Máté, és Dante csatlakozott hozzánk!
Üdv!
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....