Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Livestrong

- - - - -

• Please log in to reply
2954 replies to this topic

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Haveremnek aki átveszi is jó lenne ma, de õ csak kb 8-ra tudna beérni.
Az úgy még jó vagy túl késõn van már?

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
A mai tali nekem is jó lenne, de én csak negyed nyolc körül tudok odaérni legjobb esetben is, mert hétig órán vagyok.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Nekem jó. Inkább a 7 mint a fél8.

(2+4)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Azok közül, akik nem a rendelést követen jelezték az igényüket, kik érnek ma rá?
Én valószínûleg héttõl, fél nyolctól érnék rá, egy esetleges lebonyolitás a Nyugari téren? Tehát végül kinek lenne jó ma?

nekem jó ma is, ha neked is akkor szerintem mondjál egy idõpontot, hogy mikor találkozunk a nyugatinál (pl McDonald's elött) és ott vagyok (gondolom többen magammal) 19 óra?
köszi.
szammer

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
Azok közül, akik nem a rendelést követen jelezték az igényüket, kik érnek ma rá?
Én valószínûleg héttõl, fél nyolctól érnék rá, egy esetleges lebonyolitás a Nyugari téren? Tehát végül kinek lenne jó ma?
WaNNaRiDE

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

Wanna!

Mi van, ha valakinek nem jó a kedd?

Nem ragaszkodom a személyes átadás-átvételhez, ha nagyon nem tudjuk összehozni, márpedig az szinte biztos, hogy részemrõl elég nehézkes, mert rettentõ kretén idõbeosztásban dolgozom...

Szóval lehet postai utánvét is, csak dunsztom sincs, hogy az hogyan is mûködik a gyakorlatban...

üdv
sch.

Jó gyorsan :) Jön a postásbácsi, kutyát becsukod az udvarba nehogy megharapja, bejön a házba, oda adja a karkötõt, te meg kifizeted neki. Aztán elmegy :P
koNa kuLa

My Bike :

koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Na brávó. :chin:
Wanna, Lor: respect...;)
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Sziasztok kellene 6db felnõtt méretû karszalag...mikorra tudna szerezni aki tud?
....

köszi !

69.

==================================================

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Akkor hnap hol és hánykor lesz osztás????!!!! Vki válaszoljon!!!
Köszi

schegghy

schegghy

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Wanna!

Mi van, ha valakinek nem jó a kedd?

Nem ragaszkodom a személyes átadás-átvételhez, ha nagyon nem tudjuk összehozni, márpedig az szinte biztos, hogy részemrõl elég nehézkes, mert rettentõ kretén idõbeosztásban dolgozom...

Szóval lehet postai utánvét is, csak dunsztom sincs, hogy az hogyan is mûködik a gyakorlatban...

üdv
sch.

Milan__

Milan__

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
szép hogy nemtudjátok hogy rendeltetek-e...

onbo@axelero.hu

onbo@axelero.hu

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Benne vagyok ebbe szériába? Ha nem beszállnék 5db felnõttel egy következõbe.

bikeface

bikeface

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Kedves Wanna!

Én csupán csak az iránt érdeklõdöm, hogy benne voltam-e a mostani negrendelésben és vehetek-e 2 db felnõtt és 1 db gyerekméretû karkötõt vagy sem. Ha igen, akkor a Nyugati-találkozó nekem is jó lenne. Légy szíves válaszolj! Az egyikkel egy barátomat szeretném meglepni, aki szerencsére gyõztesen került ki a rákkal vívott kûzdelmébõl, azóta lelkes támogatója minden ilyen kezdeményezésnek.
Ha nem fértem bele ebbe a körbe, a következõbe mindenféleképpen szeretnék benevezni.

Hali!

cscs

cscs

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
következõ rendelés esetlges elindításáról senki nem tud semmit? még az igazán hozzáértõk sem:(?

Milan__

Milan__

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

Kedden. Talán. Kicsit el vagyok havazva.

ez a postai uton valo karkötõkre is jellemzõ? vagy marad ott a szerdai postázás?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts

De meg ám. :)

Nocsak ..

Idõben ..
koNa kuLa

My Bike :

koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
wanna!
Az egyémet küld el postán légyszi!
A címemet elküldtem. Remélem megkaptad.

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Akkor kedden hol, és mikor lesz a találka???

Miró

Miró

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Sziasztok! Derég jártam erre. Sajnos lusta vagyok visszaolvasni. Megjöttek a karkötõk ?

De meg ám. :)

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Sziasztok! Derég jártam erre. Sajnos lusta vagyok visszaolvasni. Megjöttek a karkötõk ?
koNa kuLa

My Bike :