Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Livestrong

- - - - -

• Please log in to reply
2954 replies to this topic

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Van amibe még nem kötöttél bele ma?

Mondjuk egy lavór cement?

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Látom ám,hogy itt mindenki egy grécsilászló...Legalább lebomlik a környezetben az a szar(bocs!Mármint a karkötõ)?Vagy termeltünk egy újabb szemetet?

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Végülis létezik biztosan valamiféle magyarországi rákalapítvány, ami kibocsáthatna (akár karöltve a LAF-al) ugyanilyen/hasonló karkötõt. Talán tényleg nagyobb értelme lenne, ennek az amúgy sem értelmetlen dolognak a mi szemszögünkbõl.
Bár kapásból még 15 féle alapítványt fel tudok sorolni, amelyiknek ugyanígy szüksége lehet a támogatásra.

Cimarcimar: nem mondom melyik testrészhez tudnálak hasonlítani, mert akkor a moderált fórum abba az irányba indulna el, amerre Te már elfutottál. Értelme van annak, amit írsz, csak honnan jöttél öreg, hogy nem tudsz fogalmazni?
Arra is gondolhatnál, hogy Te sem lennél itt senki, ha nem létezne karkötõsdi és arra is gondolhatnál, hogy e cucc nélkül meg sem mozdulna semmi az emberekben. Fogd fel úgy, hogy ez az elsõ lépés egy érettebben gondolkodó társadalom felé. 5 év múlva már magyar alapítványok karkötõi lesznek a divatosak. Nem rossz alap ez a kezdéshez.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
cimarcimar: mondtam én olyat, hogy fogd be? Szerintem nem. Mindössze a trágár kifejezések kerülésére próbáltalak rábírni - sikerrel. Fõként, hogy nagyrészt igazat adok Neked, ahogy az itt felszólalók jó része is, akik leginkább a stílusodat kifogásolták, nem az érdemi mondanivalót.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
arra nem gondoltál hogy a véleményed kultúrált formában is kifejthetnéd?:rolleyes:
Autist Team:)

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
A kedves fórumozóknak figyelmébe:a bikemag fórum szabályzata"Nem dobhatsz be új témát,nem lehet más véleményed mint a többség 89%-ának,nem lehet más hajszíned mint a többségnek,nem írhatsz semmit ha nincs benne nyalás,nem írhatsz le semmit fonetikusan poénból,nem írhatsz valakinek választ csak ha globálisan mindenkihez szól,ha az atyaisten bikemag team beleszól akkor be kell fogni."És még én mondom meg másoknak,hogy ki mit és hogyan?Ahogy kedves Balázs kollégátok írná:most már figyelnem kell a pulzusomra,a tejsav gyûlik azagyambaaaa...pííííííííííííííí------------------------------

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na most eleg. Olvass, ertelmezz. Irj ertelmesen, helyesen. Ne szolj bele, hogy ki, mit csinal mert semmi kozod nincs hozza. Egyeb?

Edit: Mellesleg honnan tudod, hogy ki tamogat egyeb alapitvany es ki nem? Ki lapatolt es ki nem?

Jorus

Lecci vagjal mar rendet kicsit. Eleg gusztustalan jelzok repkednek.

A korlátoltaknak írom,hogy ez olyan mint a bifidusz eszenzis a danonban.Mindenben van élõ joghurtkultúra nem csak abban azért kefír a kefír.Nem azt mondtam,hogy ne vegyetek karkötõt de gondolkozzatok el azon amikor a cunami áldozatainak gyûjtöttek.Mennyi lóvé összejött mi?Frankó!A tiszai árvíznél mennyi jött össze?Volt ott valaki lapátolni?Pedig az itt van nálunk.Csak az nem annyira trendi.A névtelen hõsöknek továbbra is tiszt!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
a kerdesekre azert meg nem valaszoltal..megha bizonyos fokig igazad is van...

nagyoreg
Van állásom...:bananadan

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
A korlátoltaknak írom,hogy ez olyan mint a bifidusz eszenzis a danonban.Mindenben van élõ joghurtkultúra nem csak abban azért kefír a kefír.Nem azt mondtam,hogy ne vegyetek karkötõt de gondolkozzatok el azon amikor a cunami áldozatainak gyûjtöttek.Mennyi lóvé összejött mi?Frankó!A tiszai árvíznél mennyi jött össze?Volt ott valaki lapátolni?Pedig az itt van nálunk.Csak az nem annyira trendi.A névtelen hõsöknek továbbra is tiszt!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Cimarcimar

Valaszolok neked kulturaltan. Olvasd el, probald ertelmezni es csak kulturaltan valaszolj.

1, azt tamogatok, akit akarok. Szivem joga, hogy a LAF-nak adok penzt karkotovasarlassal vagy barki masnak. Az en penzem, hagy dontsem el en, mire akarok kolteni.
2, a forum rendszeres olvasoi/latogatoi nem hobbibol rendelnek es nem azert mert meno dolog, sot tobben nem is hordjak a karkotot. Pontosan azert nem, mert nagy hype lett es mindenki karkotozik. Illetve tobben sokat rendelnek, hogy tudjak terjeszteni kis korukben. Sot, olyanok is vannak, akiknek mar van es most megint rendelnek, tehat a tamogatas a lenyeg, nem a karkoto.
3, en pl. meg soha az eletben nem hordtam az enyemet es a most rendeltet sem fogom, mert pontosan a tamogatasrol van szo.
4, ki vagy Te, hogy megmond barkinek is, hogy mit kellene es hogyan?
5, vegyel vissza a stilusbol es probalj helyesen irni.

Udv a klubban,
al

Kedves Kislust!Pillanatra fogd be és fogyelj a nagyokra.Nem vagyok annyira fiatal mint gondolnád.Majd kinövöd te is.A többieknek Tiszt!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nos az lehet, hogy idõsebb vagy, de a stilus alapjan sokkal neveletlenebb vagy.

de tenyleg mond mar meg, hogy neked ez miert faj? teny, hogy van ennel job, hatasosabb(bar olyan nincs, amikor mindenkinek jo) modszer a tamogatsara, de legalabb ebben is van valami jo..legalabb nem cigie megy a penz, meg piara, meg nemtudommire

te mar jartal korhazban adakozni?

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Kedves Kislust!Pillanatra fogd be és fogyelj a nagyokra.Nem vagyok annyira fiatal mint gondolnád.Majd kinövöd te is.A többieknek Tiszt!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
de a kutatások ott vannak...

te szakértõ vagy? vagy honnan osztod az észt?

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Az amsztrongfüggõknek meg azt ajánlom,hogyha már az összes kütyüt begyûjtötték amit lehet amsztronggal kapcsolatban akkor lehet,hogy a szomszéd utcában hal meg egy rákos pont akkor a panel elsõ emeletén mert NEKI NEM VOLT PÉNZE!Ez az egész szarság itt van nem amerikában!Vágod?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ööö...csak a tartalomra koncentrálva van benne valami.
a megrendelt karkötõk száma majd 600; ez a végén valószínûleg ugyanennyi emberke csuklóján fog megjelenni.
van itt olyan aki hiszi, hogy ugyanennyi eber összejött volna itt, ha ugyanazt az összeget kellene befizetni és ez ugyanazon a számlán jelenne meg, de karkötõ nélkül?
a Bibliában valami olyasmi van az adakozásról, hogy "ne tudja a bal kéz mit csinál a jobb"...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Had ne kelljen szavanként kicsipegetni az obszcén megnyilvánulásokat, jó? Buzik, meg anyázás nélkül próbáljátok megvitatni a dolgot, ha lehet. Egyik fél sem beszél hülyeséget, csak próbáljátok meg emberi keretek között.

THX

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
értem, az a gond, hogy nem neked megy a pénz...

azt mondtad buzi vagyok..pedig nem..de te állítottad, akkor hogy ne vegyem magamra?

anyád:) mondam már?:D

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 posts
Még csak annyit,hogy nem anyáztam le senkit a buzizást meg az veszi magára aki akarja(szóval van köztünk valaki aki villog?nahát...)a másik az az eset amikor valaki a kiskutyacicáknak ajánlja fel az adója 1%-át.Az a legfontosabb????Kívánom,hogy amikor õ fog éhezni akkor a kiscicának adják a párizsit és ne neki.Kösz az együttérzést azoknak akik megértették a lényeget!riszpekt!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

tulajdonképpen neked miért is fáj az, ha valakik vesznek ilyen karkötõket?

és fejts ki légyszí a logi kapcsolatot a támogatás/nemtámogatás formája és a szexuális orientációm között...

kíváncsi vagyok

kéne egy lángszóró...

Inkább ne fejtse ki; a maga gyökér módján semmiképp!
WaNNaRiDE

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
tulajdonképpen neked miért is fáj az, ha valakik vesznek ilyen karkötõket?

és fejts ki légyszí a logi kapcsolatot a támogatás/nemtámogatás formája és a szexuális orientációm között...

kíváncsi vagyok

kéne egy lángszóró...