Egyebkent pedig mit tudsz te? Igen, aki megveszi, az tamogat, ez ennyire egyszeru. Miert ezt es nem egy magyar alapitvanyt? Mert a magyar alapitvany a tuneti kezelesre jo, ez pedig a kutatas tamogatasa es ha egyszer sikerul a tutit megtalalni, akkor az a vilagon mindenkinek jo lesz. Mellesleg a nagypapam rakban halt meg, edesanyam 20 evig dolgozott az orszagos onkologiai intezetben es tavaly telen temettuk egy kollegamat, akit 28 evesen gyozott le a rak. Szoval azt gondolom ne itelkezz es baromi gyorsan vegyel vissza a stilusodbol. Most nem anyaztam, pedig ugy szivem szerint a halal faszara kuldenelek el. Ertem en, hogy sokan hordjak divatbol, de nem mindenki es egy kerekparos forumon nem kene eroltetni a kovetkezteteseidet. BTW aki divatbol vasarolja is tamogatja az alapitvanyt, szoval leszarom, ha a vilagon 1 millio ember hordja divatbol mert az 1 millio dollar az alapitvanynak. Javaslom tamogasd te is, nem muszaj karkotozni, lehet siman utalni is nekik: http://www.laf.org -> donate
Egeszsegemre.
sztem ez az egész livestrong dolog irtózatosan nagy képmutatás. valaki megvesz x pénzért egy gumidarabot, és máris büszkén állíthatja, hogy borzalmasan szolidáris a rákos emberekkel és nagyban támogatja õket és összetartás és világbéke és heppinessz és flávörpávör. múltkor is, ülünk szemináriumon, a tanár megkérdezi a sráctól, hogy mi ez, mert annyi emberen látja, srác elmondja, hogy "van az a bringás, hogy is hívják, armstrong, na szóval õ találta ki, és ezzel a rákosokat támogatjuk" meg minden, látszik, hogy fogalma sincs az egészrõl, nõ meg el van ájulva, hogy "nahát, ez csodáltaos, fantasztikus dolog, hogy ilyen dolgokat felvállalnak a fiatalok"...
(ha valaki nem ért egyet, akkor lehetõség ne anyázás formájában csapódjon ez le, köszi)