Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Livestrong

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2954 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Amikor tolem kerdezik, akkor azt mondom Lance Armstrong alapitvany (LAF). A csavonak tobb attetes rakja volt (agy, tudo, here), megmutottek, atnyomult egy komoly kemo turan aztan a felepulese utan (ezt ugy 100-bol 99-en nem teszik meg, konkretan az utolso kenetet is feladhattak volna neki) nyert 7 Tour de France-ot.
Egyebkent pedig mit tudsz te? Igen, aki megveszi, az tamogat, ez ennyire egyszeru. Miert ezt es nem egy magyar alapitvanyt? Mert a magyar alapitvany a tuneti kezelesre jo, ez pedig a kutatas tamogatasa es ha egyszer sikerul a tutit megtalalni, akkor az a vilagon mindenkinek jo lesz. Mellesleg a nagypapam rakban halt meg, edesanyam 20 evig dolgozott az orszagos onkologiai intezetben es tavaly telen temettuk egy kollegamat, akit 28 evesen gyozott le a rak. Szoval azt gondolom ne itelkezz es baromi gyorsan vegyel vissza a stilusodbol. Most nem anyaztam, pedig ugy szivem szerint a halal faszara kuldenelek el. Ertem en, hogy sokan hordjak divatbol, de nem mindenki es egy kerekparos forumon nem kene eroltetni a kovetkezteteseidet. BTW aki divatbol vasarolja is tamogatja az alapitvanyt, szoval leszarom, ha a vilagon 1 millio ember hordja divatbol mert az 1 millio dollar az alapitvanynak. Javaslom tamogasd te is, nem muszaj karkotozni, lehet siman utalni is nekik: http://www.laf.org -> donate

Egeszsegemre.

sztem ez az egész livestrong dolog irtózatosan nagy képmutatás. valaki megvesz x pénzért egy gumidarabot, és máris büszkén állíthatja, hogy borzalmasan szolidáris a rákos emberekkel és nagyban támogatja õket és összetartás és világbéke és heppinessz és flávörpávör. múltkor is, ülünk szemináriumon, a tanár megkérdezi a sráctól, hogy mi ez, mert annyi emberen látja, srác elmondja, hogy "van az a bringás, hogy is hívják, armstrong, na szóval õ találta ki, és ezzel a rákosokat támogatjuk" meg minden, látszik, hogy fogalma sincs az egészrõl, nõ meg el van ájulva, hogy "nahát, ez csodáltaos, fantasztikus dolog, hogy ilyen dolgokat felvállalnak a fiatalok"...

(ha valaki nem ért egyet, akkor lehetõség ne anyázás formájában csapódjon ez le, köszi)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

(ha valaki nem ért egyet, akkor lehetõség ne anyázás formájában csapódjon ez le, köszi)

Ez már megint csak egy kõkemény általánosítás.
Valahogy úgy érzem inkább a "tényleges" támogatók vannak többségben, mint az olyanok, akik "húúú kell nekem egy olyan kargumi!"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nálama sárga elfogyott de van még fekete meg rózsaszin ..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor nem ertem.
mi a baj?
hogy fizet az ember vmi penzt
az, hogy kap erte vmit
vagy mi?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
sztem ez az egész livestrong dolog irtózatosan nagy képmutatás. valaki megvesz x pénzért egy gumidarabot, és máris büszkén állíthatja, hogy borzalmasan szolidáris a rákos emberekkel és nagyban támogatja õket és összetartás és világbéke és heppinessz és flávörpávör. múltkor is, ülünk szemináriumon, a tanár megkérdezi a sráctól, hogy mi ez, mert annyi emberen látja, srác elmondja, hogy "van az a bringás, hogy is hívják, armstrong, na szóval õ találta ki, és ezzel a rákosokat támogatjuk" meg minden, látszik, hogy fogalma sincs az egészrõl, nõ meg el van ájulva, hogy "nahát, ez csodáltaos, fantasztikus dolog, hogy ilyen dolgokat felvállalnak a fiatalok"...

"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no

felnottet tudok adni
tizenegy_hetvenhet_harmincharom_negyvehat
nullanulla_tizennegy_harmincharom_negyvenharom
laszlo lorand
300FT
de korabban kertem, hogy vhogy probaljatok mar meg szervezodni, hogy ne kelljen egyesevel jarkalnom a postara.
/vagy kulonben le fogom sajnalni a dolgot/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Hali,

Nekem egy darab sárga színû, felnõtt méretû karkötõre lenne szükségem, amennyiben van még, értesíts a részletekrõl!
PLEASE!!!

pont sárga?

az olyan... nemis tom..

más színûek jobbak! és tartósabbak!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

jay

jay

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

nagy van

adok szamlaszam utalsz es kuldom cimed

kerdez korbe kell-e meg vkinek szegeden.

Hali,

Nekem egy darab sárga színû, felnõtt méretû karkötõre lenne szükségem, amennyiben van még, értesíts a részletekrõl!
PLEASE!!!

ARG

ARG

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Én is szegedi vagyok! Nekem is nagy kellene, ha van még!?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
lor

Sok maradt neked? Ami kolyoknel volt azt felvasaroltam. Persze mind ott van a polcon, de most igy jobb nekem. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nagy van

adok szamlaszam utalsz es kuldom cimed

kerdez korbe kell-e meg vkinek szegeden.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

SzaKa

SzaKa

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Ha maradt ki karkötõ, és lehetne még belõle kapni, akkor szeretnék. Kellene kicsi is meg nagy is egy pár darab (kb.3-3 db). Lehet-e róla szó, és mennyiért, kinél, hol jutnák hozzá.
Elõre is kösz a választ!

Icevandergreeg

Icevandergreeg

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Nekem maradt egy csomó. Kb 30, úgyhogy beszélhetünk róla...

Ja és kapja be mindenki, aki rendel, aztán b*szik rá...

Halihoo

En is szeretnék egy karkötöt ha van még raktaron... Felnott meret kellene. debrecenben lakok, de közeljovoben megyek pestre is ugyh ez sem lehet akadályhttp://forum.bikemag.hu/images/icons/icon7.gif
Smile

ARG

ARG

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Én is szeretnék ilyen karkötõt, van még rá esélyem,hogy kapok is?!
Elõre is köszi!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ok. Köszi.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pont most ertem vissza a postarol
gondolom az a tema.

szal feladtam a cumokat.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Lor küldtem privit. Válaszolj rá légy szíves!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Lor nem akarlak sürgetni, de mi a helyzet a karkötõmmel? Úton van már?:D

acs

acs

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
ok., de nehogy miattam ne pihend ki magad... :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jó lenne ha a nálam lévõket is átvennétek ha már kifizettétek....

KisÖcsike és Zoozoo karkötõiért majd beugrom Sala - csak, hogy tudd.