Jelentkezz be Regisztrálj

Livestrong
Posted 2006. July 15. - 15:15

Posted 2006. July 15. - 15:10

Szóval tud nekem valaki linkelni róla egy képet?
Leet hogy nekem is kéne...
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Posted 2006. July 15. - 14:26

Posted 2006. April 30. - 22:01

Posted 2006. April 27. - 05:05

szal ha visszaolvasol es utalsz nekem akkor annyit utalva kapol.
udv
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. April 26. - 21:17

Posted 2006. April 16. - 21:27

ha ezt véghezviszed jövök neked egy üveg viszkivel
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. April 16. - 13:39

vagy eladtam volna ezresért darabját??? nem emléxem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. April 16. - 13:34

Nyilván én b@sztam el, minek halogatom...gondoltam, ha leszakad rólam a mostani, akkor elmegyek érte, de már egy éve bírja. Azt hiszem, 6 felnõtt és 2 gyerek volt. :chin:
akkor lehet Lortol kell kérnem mert szvsz már nincs annyi....

Posted 2006. April 16. - 13:31

Sok sikert remélem sikerült leszoknod,3 embert ismerek akik tüdõrákban haltak meg és erõs dohányosok voltak.Ja, nekem konkretan 10db van es a sajatomat sem hordtam addig, amig le nem szoktam a dohanyzasrol. 21 napja hordom mert 21 napja nem dohanyzom. Amikor meginganek, eleg a csuklomra nezni es tudom, hogy nem akarok a rakosok taboraba tartozni, ezert ne gyujtsak ra. Ilyen is van.
Sajnos ez törvényszerû nem ugy mint régen hogy a nagypapának 90 év bagózás után kutyabaja,manapság 30-40 évnyi dohányzás a tuti halál.
Nembeszélve az életminõségedet is folyamatossan cseszi szét.
Posted 2006. April 16. - 13:28

akkor lehet Lortol kell kérnem mert szvsz már nincs annyi....
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 16. - 12:54

fuck me, i'm famous!
Posted 2006. April 16. - 11:02

"(találkoztam én már nem bringásra is aki hordta, és nem divatból.)" elhiszem. kivételek ugye megint. én csak arra tudok építeni, amit tapasztalok.
elsõsorban nem is azzal van problémám, hogy konkrétan az eladott karkötõkbõl mennyi pénz folyik be az alapítványnak. nem is azzal, hogy mire használják fel a már befolyt összeget, nem az alapítvánnyal, hanem az ún. támogatókkal. tök álszent dolognak érzem azt, hogyha valaki képes büszkén azt mondani, hogy "igen, én támogatom a rákkutatást". legtöbben azt se tudják, hogy konkrétan kutatásról van itt szó, elég annyi, hogy "izéhátööövalamirákdolog".
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. April 16. - 09:09

de ennek itt most mi értelme van?! ezek a viták már mind lejátszódtak, elég visszaolvasni. aki akarja hordja, aki akar legyen büszke rá, pont leszarom, van nekem jobb dolgom is, mint ezzel foglalkozni. persze balkán, ájnó
Posted 2006. April 16. - 09:06

mindneki örül valamennyire.
az meg hogy manapság hatalmas divat a szilikon karkötõ, az egyértelmû. aki nem akar ebben résztvenni, ne hordja. tegye a polcra. nekem is van pár darab itt.
Posted 2006. April 16. - 01:57

Azt hogy általánosítasz én nem a fórumközösségre, hanem úgy ánblokk (deszépmagyarszó) értettem az emberekre. (találkoztam én már nem bringásra is aki hordta, és nem divatból.)
Az hogy mennyit számít nekik az összeg....
Egyrészt szerintem azért igenis ott van százalékosan, hogy az összköltségvetésükbe x% a karkötöbõl jött, valamint az se elhanyagolható ha mondjuk hordja Jancsika (divatból - nem divatból teljesen mindegy) és Pistike kiszúrja rajta, hogy húdejó, nekem is kell egy ilyen, és máris még plusz pénz az alapítványnak. Míg ha tényleg csak az van, hogy na hát figyelj toljál nekünk pénzt, akkor fogadni merek veled hogy kisebb kör "adakozik".
Konkrétan szólva, az ilyen telefonon kopogtató alapítványokat még végighallgatni se nagyon szoktam. Valahogy nem hiszek a dologban. De a LAF van olyan nagyságrendû hogy elhiszem azt tényleg arra lesz felhasználva, mint amire kérik.
Nem naívitás, reménykedés.
"(találkoztam én már nem bringásra is aki hordta, és nem divatból.)" elhiszem. kivételek ugye megint. én csak arra tudok építeni, amit tapasztalok.
elsõsorban nem is azzal van problémám, hogy konkrétan az eladott karkötõkbõl mennyi pénz folyik be az alapítványnak. nem is azzal, hogy mire használják fel a már befolyt összeget, nem az alapítvánnyal, hanem az ún. támogatókkal. tök álszent dolognak érzem azt, hogyha valaki képes büszkén azt mondani, hogy "igen, én támogatom a rákkutatást". legtöbben azt se tudják, hogy konkrétan kutatásról van itt szó, elég annyi, hogy "izéhátööövalamirákdolog".
január 22 - Theogonia
Posted 2006. April 16. - 01:47

Az hogy mennyit számít nekik az összeg....
Egyrészt szerintem azért igenis ott van százalékosan, hogy az összköltségvetésükbe x% a karkötöbõl jött, valamint az se elhanyagolható ha mondjuk hordja Jancsika (divatból - nem divatból teljesen mindegy) és Pistike kiszúrja rajta, hogy húdejó, nekem is kell egy ilyen, és máris még plusz pénz az alapítványnak. Míg ha tényleg csak az van, hogy na hát figyelj toljál nekünk pénzt, akkor fogadni merek veled hogy kisebb kör "adakozik".
Konkrétan szólva, az ilyen telefonon kopogtató alapítványokat még végighallgatni se nagyon szoktam. Valahogy nem hiszek a dologban. De a LAF van olyan nagyságrendû hogy elhiszem azt tényleg arra lesz felhasználva, mint amire kérik.
Nem naívitás, reménykedés.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 16. - 01:32

Leslie: persze, hogy általánosítás...nem ismerhetem az összes embert, aki hordja, így az alapján általánosítok, amik az eddigi benyomásaim. ezen a fórumon persze, hogy többségben vannak azok, akiknek tényleg jelent valamit a dolog (mindenesetre lényegesen többet, mint másoknak), ezt kifelejtettem a hszembõl, hogy nem erre a rétegre értettem...de alapvetõen nyilvánvaló sztem, hogy az emberek nem a támogatás és a valódi szolidaritás miatt hordják ezt a karkötõt, sokkal inkább egy csoporthoz tartozás, esetleg a hamis biztonságérzet jelképe is lett sajnos, pedig nagyon szimpatikus az alapötlet.
Al: persze, hogy elküldenél a halál faszára, a helyedben én is ezt tenném...az tény, hogy nem látok bele olyan mértékben az egészbe, mint Te, (remélem, nem is kell soha, annak ellenére, hogy az én családomban is voltak rákos esetek, nem is egy), DE Neked is csak azt tudom mondani, amit elõbb leírtam: nem a fórumos közösség volt az elsõszámú "vádlott". azt hittem, ez nyilvánvaló, persze lehet, hogy nem hangsúlyoztam ki eléggé

asszem ennyi, tényleg szívesen folytatom, ha van kedvetek:)
január 22 - Theogonia