Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Livestrong

- - - - -

• Please log in to reply
2954 replies to this topic

Vektor20

Vektor20

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
http://us.st11.yimg....re_1902_4569350[/URL]

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Utánaolvastam, mert megmondom õszintén hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is ez a livestrongos karkötõ...
Szóval tud nekem valaki linkelni róla egy képet?
Leet hogy nekem is kéne...
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

Vektor20

Vektor20

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Helo mindenkinek...nem tudna vki nekem szerezni vhonnan egy livestrondos karkötõt???nagyon kéne egy gyerek méretü!!ha vki tud segíteni...kérel írjom...vagy itt...vagy a vektor20@hotmail.com címemre!!elörre is köszönöm!!!

Svenike

Svenike

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Lor megkaptad?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
na most igy kicist alkoholos befolyasoltsag alatt akarhogyis szorzom az 5x300 az 1500
szal ha visszaolvasol es utalsz nekem akkor annyit utalva kapol.

udv

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Svenike

Svenike

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
sziasztok! nagyon sürgõsen kéne 5darab felnõtt karkötõ... tudom h. akinek van feles 300ért vette az öt darabért adok 2000ezret abba bennvan a postaköltség is még pluszba... nagyon sörgõs egy PM el dobjon meg akinek vaqn utollom is a pénzt megbeszeljuk mikor!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Csak ne egne estenkent a gyomrom. Egyebkent a jagert szeretem, de az unneplo csapatnak szetosztva :)

ha ezt véghezviszed jövök neked egy üveg viszkivel ;)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
majd megnézem de Lor kevesebbet küldött..
vagy eladtam volna ezresért darabját??? nem emléxem :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

:D
akkor lehet Lortol kell kérnem mert szvsz már nincs annyi....

Nyilván én b@sztam el, minek halogatom...gondoltam, ha leszakad rólam a mostani, akkor elmegyek érte, de már egy éve bírja. Azt hiszem, 6 felnõtt és 2 gyerek volt. :chin:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

Ja, nekem konkretan 10db van es a sajatomat sem hordtam addig, amig le nem szoktam a dohanyzasrol. 21 napja hordom mert 21 napja nem dohanyzom. Amikor meginganek, eleg a csuklomra nezni es tudom, hogy nem akarok a rakosok taboraba tartozni, ezert ne gyujtsak ra. Ilyen is van.

Sok sikert remélem sikerült leszoknod,3 embert ismerek akik tüdõrákban haltak meg és erõs dohányosok voltak.
Sajnos ez törvényszerû nem ugy mint régen hogy a nagypapának 90 év bagózás után kutyabaja,manapság 30-40 évnyi dohányzás a tuti halál.
Nembeszélve az életminõségedet is folyamatossan cseszi szét.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
:D
akkor lehet Lortol kell kérnem mert szvsz már nincs annyi....

fuck me, i'm famous!

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Ha már így szóba került...
Sala: Elvileg van még nálad 8 karkötõm...kedden bemehetek értük? Itt a tavasz, akarok a bokámra is húzni egyet-egyet. :wtf:
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha ezt véghezviszed jövök neked egy üveg viszkivel ;)

fuck me, i'm famous!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ja, nekem konkretan 10db van es a sajatomat sem hordtam addig, amig le nem szoktam a dohanyzasrol. 21 napja hordom mert 21 napja nem dohanyzom. Amikor meginganek, eleg a csuklomra nezni es tudom, hogy nem akarok a rakosok taboraba tartozni, ezert ne gyujtsak ra. Ilyen is van.

"(találkoztam én már nem bringásra is aki hordta, és nem divatból.)" elhiszem. kivételek ugye megint. én csak arra tudok építeni, amit tapasztalok.

elsõsorban nem is azzal van problémám, hogy konkrétan az eladott karkötõkbõl mennyi pénz folyik be az alapítványnak. nem is azzal, hogy mire használják fel a már befolyt összeget, nem az alapítvánnyal, hanem az ún. támogatókkal. tök álszent dolognak érzem azt, hogyha valaki képes büszkén azt mondani, hogy "igen, én támogatom a rákkutatást". legtöbben azt se tudják, hogy konkrétan kutatásról van itt szó, elég annyi, hogy "izéhátööövalamirákdolog".

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
[SIZE0]Állítólag az a jó üzlet, ami mindkét félnek jó...te, mint harmadik, nem kell, hogy boldog légy.:chin: [/SIZE]

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
akkor ha ilyen embert látsz, akkor menj oda és szólj neki, hogy hé te...

de ennek itt most mi értelme van?! ezek a viták már mind lejátszódtak, elég visszaolvasni. aki akarja hordja, aki akar legyen büszke rá, pont leszarom, van nekem jobb dolgom is, mint ezzel foglalkozni. persze balkán, ájnó

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és ha nem tudják? akkor is csak támogattak egy alapítványt. az alapítvány elérte célját, aki hordja az meg büszke magára. hol a gond?
mindneki örül valamennyire.
az meg hogy manapság hatalmas divat a szilikon karkötõ, az egyértelmû. aki nem akar ebben résztvenni, ne hordja. tegye a polcra. nekem is van pár darab itt.

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

Azt hogy általánosítasz én nem a fórumközösségre, hanem úgy ánblokk (deszépmagyarszó) értettem az emberekre. (találkoztam én már nem bringásra is aki hordta, és nem divatból.)
Az hogy mennyit számít nekik az összeg....
Egyrészt szerintem azért igenis ott van százalékosan, hogy az összköltségvetésükbe x% a karkötöbõl jött, valamint az se elhanyagolható ha mondjuk hordja Jancsika (divatból - nem divatból teljesen mindegy) és Pistike kiszúrja rajta, hogy húdejó, nekem is kell egy ilyen, és máris még plusz pénz az alapítványnak. Míg ha tényleg csak az van, hogy na hát figyelj toljál nekünk pénzt, akkor fogadni merek veled hogy kisebb kör "adakozik".
Konkrétan szólva, az ilyen telefonon kopogtató alapítványokat még végighallgatni se nagyon szoktam. Valahogy nem hiszek a dologban. De a LAF van olyan nagyságrendû hogy elhiszem azt tényleg arra lesz felhasználva, mint amire kérik.

Nem naívitás, reménykedés.

"(találkoztam én már nem bringásra is aki hordta, és nem divatból.)" elhiszem. kivételek ugye megint. én csak arra tudok építeni, amit tapasztalok.

elsõsorban nem is azzal van problémám, hogy konkrétan az eladott karkötõkbõl mennyi pénz folyik be az alapítványnak. nem is azzal, hogy mire használják fel a már befolyt összeget, nem az alapítvánnyal, hanem az ún. támogatókkal. tök álszent dolognak érzem azt, hogyha valaki képes büszkén azt mondani, hogy "igen, én támogatom a rákkutatást". legtöbben azt se tudják, hogy konkrétan kutatásról van itt szó, elég annyi, hogy "izéhátööövalamirákdolog".
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Azt hogy általánosítasz én nem a fórumközösségre, hanem úgy ánblokk (deszépmagyarszó) értettem az emberekre. (találkoztam én már nem bringásra is aki hordta, és nem divatból.)
Az hogy mennyit számít nekik az összeg....
Egyrészt szerintem azért igenis ott van százalékosan, hogy az összköltségvetésükbe x% a karkötöbõl jött, valamint az se elhanyagolható ha mondjuk hordja Jancsika (divatból - nem divatból teljesen mindegy) és Pistike kiszúrja rajta, hogy húdejó, nekem is kell egy ilyen, és máris még plusz pénz az alapítványnak. Míg ha tényleg csak az van, hogy na hát figyelj toljál nekünk pénzt, akkor fogadni merek veled hogy kisebb kör "adakozik".
Konkrétan szólva, az ilyen telefonon kopogtató alapítványokat még végighallgatni se nagyon szoktam. Valahogy nem hiszek a dologban. De a LAF van olyan nagyságrendû hogy elhiszem azt tényleg arra lesz felhasználva, mint amire kérik.

Nem naívitás, reménykedés.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
elõször is, az elõzõ hszembõl kimaradt egy szerint:)

Leslie: persze, hogy általánosítás...nem ismerhetem az összes embert, aki hordja, így az alapján általánosítok, amik az eddigi benyomásaim. ezen a fórumon persze, hogy többségben vannak azok, akiknek tényleg jelent valamit a dolog (mindenesetre lényegesen többet, mint másoknak), ezt kifelejtettem a hszembõl, hogy nem erre a rétegre értettem...de alapvetõen nyilvánvaló sztem, hogy az emberek nem a támogatás és a valódi szolidaritás miatt hordják ezt a karkötõt, sokkal inkább egy csoporthoz tartozás, esetleg a hamis biztonságérzet jelképe is lett sajnos, pedig nagyon szimpatikus az alapötlet.

Al: persze, hogy elküldenél a halál faszára, a helyedben én is ezt tenném...az tény, hogy nem látok bele olyan mértékben az egészbe, mint Te, (remélem, nem is kell soha, annak ellenére, hogy az én családomban is voltak rákos esetek, nem is egy), DE Neked is csak azt tudom mondani, amit elõbb leírtam: nem a fórumos közösség volt az elsõszámú "vádlott". azt hittem, ez nyilvánvaló, persze lehet, hogy nem hangsúlyoztam ki eléggé:) gondold ide a remek közhelyt a kivételekrõl! nem hiszem, hogy az adott alapítvány költségvetésének olyan húdesokat számítana az az összeg, ami ebbõl folyik be. hogyha pedig tévedek, az akkor se változtat azon a tényen, hogy az a pénz, amin megveszed (pláne ahhoz képest, ami ténylegesen befolyik az alapítványnak, és fel tudják használni), tök elenyészõ ahhoz képest, amit egy átlagember (persze nem az értékítéletére mondom, hanem a helyzetére) felajánlhatna, ha igazán szeretne javítani a helyzeten.

asszem ennyi, tényleg szívesen folytatom, ha van kedvetek:)
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia