Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Please log in to reply
517 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az a Börzsönyi túra engem is érdekelne, csak lehetne aug. elsõ hétvégéje? Júl. utsó két hétvégéje maraton Zemplén meg Öcs. De a Bükk Maraton elõtt van egy szabad hétvége.

Ha a többieknek is jó, tõlem mehet. DM-en voltál?

Tehát augusztus 6. /szombat, hogy másnap pihenhessünk is/, Börzsöny túra a következõ útvonalon:

Nagymaros/Visegrád vasútállomás - Köves mezõ – Törökmezõ – Szent Gál föld – Kóspallag – Kisinóci túristaház - Nagy Hideg hegy - Rakodó – Égés tetõ – Szabó kövek – Csóványos - Három hárs – Foltán kereszt – Sajk kút bérc – Sajk kút nyereg – Sajk kút – Szén patak völgye – Szállásoki rétek – Madaras fa oldal – Királyréti Szabadidõközpont – Királyrét – Szokolya – Kismaros.

A Köves mezõig a kék+, majd a túra további szakaszán a kék jelzésen haladnánk, a Madaras fánál áttérnénk a zöldre, és Királyréttõl pedig levezetésképpen az autóúton jönnénk vissza Kismarosra.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Az a Börzsönyi túra engem is érdekelne, csak lehetne aug. elsõ hétvégéje? Júl. utsó két hétvégéje maraton Zemplén meg Öcs. De a Bükk Maraton elõtt van egy szabad hétvége.

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Hali Valerie!

Jó volt külföldön is, meg klassz itthon is. Az elmúlt három hétben volt egy 8-9 nap Törökországi búvárkodás az Égei tenger partjainál, meg összeségében 10 nap haverokkal a Fekete erdõtõl lefelé a Duna mentén keróval. Végre kipihentem magam :-)))). A Börzsöny-túra érdekel, mint minden más tekerõs ötlet. Igaz közben itthon is lenne lakásfelújítás, de megoldom. A DM új szakaszának pályabejárós képei még mindig nálam, hogy küldhetem el szerinted?

Üdv.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hahó Urak!

Újra itthon! Mikor hajtunk egy jót a dombok között?

Üdv Mindenkinek!

Üdvözletem Mihi Bátyám!

Örülök, hogy ismét köreinkben tudhatunk. Remélem jól nyaraltál. Elég sokan most erre-arra töltögetik szabadságukat, így nem tudom, mikor jön össze megint a csapat.
A hónap végére tervezek egy Börzsöny túrát (részletek pár nap múlva), de lehet, hogy addig még összejön valami.
A Duna Maratonból kimaradtál. Jó volt, csak ne kellett volna vaddisznót játszanunk.

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Hahó Urak!

Újra itthon! Mikor hajtunk egy jót a dombok között?

Üdv Mindenkinek!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
ok
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
legyen 8 (te indulj 7kor, s menj egy bajtemetés ride-ot addig ;) ), beugrassz ide addigra? készen leszek (pedáll összeállt, még a lánccal kell valamit kezdenem - zseniális összeszerelési módot találtam ki a pedálra...hogy mekkora szívás egy olyan kis kütyükbõl álló izét összerakni, ahol minden egymásnak feszül, tele van kis rgókkal és megfoghatatlan kis bütykökkel...ráadásul a rugóknak is feszülni kell, hogy egyáltalán összecsavarozható legyen...azt hittem bedilizek :) )

ha szakad, abort - de szemerkélõben mehetünk
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Holnap korán reggel tekerés, kb 7 -félnyóc között?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Végre ismét mûködik a honlapom. Egyenlõre még csak a régi képek vannak feltöltve, de folyamatosan rakom fel az újakat is, illetve egyeztetem a Bikemag galériában lévõ képekkel, hogy ne ismétlõdjenek.

http://w3.webgenius....APAX/index.html

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

a hely neve túzbereg, a kõtojás pedig emlékmû mert valaha itt is fészkeltek
túzok(ok) .....párom legalábbis így tudja, arra a környékre való...

Köszi - most már ezt is tudom. Nem volt egyértelmû. Már tippelgettünk valami ezoterikus-csakraközpont-megjelölõ-holdnaptár-rúnakõrõl...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

De velünk nem jöttél...ehhh. Te nem olvasol privit? (pedig bizisten próbáltalak hívni)

Nem CSAK bringával voltam.
Amúgy nem is tudtam, hogy a Pap Miska forrásnál, ilyen durva DH pálya van. Szerencsére csak távolról néztem meg.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hát már csak ideírom - akkora terminátor részeket derítettünk ma este fel a Dombságban, hogy csak na - ha legközelebb túrát szervezünk, tutira belerakjuk, összecsináljátok majd magatokat rajta. :) De végig tekerhetõ. (legközelebb majd végig is tekerem, most hogy kiszedtük az összes nagyobb gallyat róla...) Valeria külön neked is tartogat a táj "nyalánkságokat". Mellesleg tudja valaki, hogy Sûlysáp környékén a mezõn mit keres az a mészkbõl faragott tojás?

hozé; bár Pite tisztje errõl nyilatkozni, nem volt...vizsgázik a szentem...:)

a hely neve túzbereg, a kõtojás pedig emlékmû mert valaha itt is fészkeltek
túzok(ok) .....párom legalábbis így tudja, arra a környékre való...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De velünk nem jöttél...ehhh. Te nem olvasol privit? (pedig bizisten próbáltalak hívni)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Homokozni éppen voltam, csak itthon.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
hozé, már meg sem ismered oldalról a fejemet? :D (jah tudom, a másik mez van rajtam és borostásabb is vagyok az átlagnál :) )

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dante!
Ki ez a manus itt a neved alatt, a terminátoros domb elött?
Pite azt mondta, Szegeden vizsgázik úgyis...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát már csak ideírom - akkora terminátor részeket derítettünk ma este fel a Dombságban, hogy csak na - ha legközelebb túrát szervezünk, tutira belerakjuk, összecsináljátok majd magatokat rajta. :) De végig tekerhetõ. (legközelebb majd végig is tekerem, most hogy kiszedtük az összes nagyobb gallyat róla...) Valeria külön neked is tartogat a táj "nyalánkságokat". Mellesleg tudja valaki, hogy Sûlysáp környékén a mezõn mit keres az a mészkbõl faragott tojás?

hozé; bár Pite tisztje errõl nyilatkozni, nem volt...vizsgázik a szentem...:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
OFF
Pite! Voltál homokozni?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hûha, az még nagyon messze van, nem tudok biztosat mondani - addig még túl kell élni egy Dolomiti Superbike-ot nekem...annyira teltház van ilyenkor, hogy +1 ember, ha lesz, problémát jelent?

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Igen Bükk Maraton pályája vagy valami hasonló. Kedd estig kérem a jelentkezéseket -akit érdekel- mert szállást kell foglalnom.